malgos2 29.03.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Nikt sie nie rodzi z taka wiedza, sciagasz Google SketchUp i probujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ja tez nie robilam wizualek tylko wrysowywalam kafle zeby wiedziec jak to bedzie wygladac mniej wiecej i ile bede potrzebowac kafli ja to robilam na kompie ale spokojnie mozna na papierze milimetrowym robic aa nawet robilam jakies wizualki w pro100 tu masz programy do projektowania http://www.dobreprogramy.pl/Aranzacja-wnetrz-i-ogrodow,Kategoria,Windows,110.html niestety w wiekszosci to demo czyli np jak w pro 100 nie mozna zapisywac plikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.03.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 arnika ja Ci nie każę robić wizualek, zrób rysunki(renkom), potem zrób im zdjęcvia i wrzuć do komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 To co innego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.03.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 dobereczek, markotka jest jak błyskawica i skarbnica przydatnych linków/zdjęć/programów itp itd jak ona to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 dobry wieczór Arnika zagoń syna do rysowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Cześć dziewczyny. Wusia... syna do rysowania To ja już sama wyrysuje... albo i nie.... Zuza.. masz racje. A łopatę już masz? Zaczęłaś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 dobereczek, markotka jest jak błyskawica i skarbnica przydatnych linków/zdjęć/programów itp itd jak ona to robi uzywam Pana Googla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.03.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Cześć dziewczyny. Wusia... syna do rysowania To ja już sama wyrysuje... albo i nie.... Zuza.. masz racje. A łopatę już masz? Zaczęłaś już? nie mam sekator se kupiełam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 no przeca starszy piknie bazgrze to o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Cześć dziewczyny. Wusia... syna do rysowania To ja już sama wyrysuje... albo i nie.... Zuza.. masz racje. A łopatę już masz? Zaczęłaś już? nie mam sekator se kupiełam To już coś. Ja też muszę sobie kupić sekator, bo nie mam.... A budowę rozpoczęłaś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 no przeca starszy piknie bazgrze to o co chodzi Wusia o lenistwo.... lenistwo i nic więcej... I to , że matka to jest ostatnia osoba z którą da się dogadać.... Oni przecież w innym języku mówią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Szukam dobrych i w miarę tanich baterii do umywalki i do wanny.... Możecie coś polecić.... I jeszcze muszę kupić dwie umywalki.... Czy do WC Damy Senso trzeba dać umywalkę z tej samej serii? WC jest dość małe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Arnika jak znajdziesz daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Tania jest armatura z Krakowa... ale czy dobra? Hansgrohe też nieźle wychodzi... Kludi drogie... A ma tylko z tych kranów woda lecieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 nie musi byc ta sama seria Arnika tu masz dobra wyszukiwarke http://megalazienki.pl/baterie-umywalkowe,34k,1322c wyboerasz rodzaj bateri i ustawiasz cenowo wtedy masz pojecie jakie serie sa sensowne cenowo a potem szukasz tych baterii na zywo zeby zobaczyc co i jak a potem szukasz gdzie najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Dzięki :P Jak zwykle najszybsza i najlepiej zorientowana Markotka Zaraz patrzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Tez tak szukalam jak bylam na Twoim etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Szukam i nic znaleźć nie mogę.... A co wybrałaś? I czy jesteś zadowolona i czy wybrałabyś to jeszcze raz? Ja zastanawiam się nad Krakowem... Dają 5 lat gwarancji... A inne firmy tylko dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 To wybredna jestes Wiesz co ja mieszkam od wrzesnia wiec na razie jestem zadowolona, nic sie nie dzieje Ja bym prysznic obstawiala hansgrohe sa gotowe zestawy w dobrej cenie Reszta wg gustu Sprawdz na co daja gwarancje KFA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts