Arnika 17.09.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Noo nie żartuj, że się dobierał ktoś.. przecież kamerki macie wszędzie ... Może w ten weekend , czytaj sobotę.. ma misję do spełnienia, ale czasu nie ma... Mnie nie będzie dla ścisłości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.09.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.09.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Kurka... nie przejdzie.. bo po sklepach pojeździł i widział.. i co niby ma się tam psuć.. silnik taki jak kiedyś we frani montowali????? . jak to co??? DYSZE! Zapychają się, zarastają, są źle ułożone, nie dają ciśnienia... No, dysze najwazniejsze, bo silnik to przecież od Frani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Taaa Ewa.. a u Ciebie sól na zmianę baterii w kuchni pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.09.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 a niech wpada, tylko kiedy? bo mój na top geara w weekend wyjezdza:cool: znowu będę strachac jak ostatnim razem, ktoś nam się w nocy probowal dobierać do domu jak sama bylam. Tarcia! Dawaj w piątek ze swoim M do stolycy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Albo sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Dochodzę po raz kolejny, ze mój egzemplarz męża jest baardzo nieskomplikowany.. On chciałby mieć jedną właściwą wizkę i projekt łazienki, jedną góra dwie wanny do obejrzenia, ze dwie kafelki i tyle.. A , że ja wie,m, że niewiele wiem w kwestii wykończenia, i że jestem bardzo niezdecydowana, i upewniam się i dopytuję i chcę mieć tysiąc propozycji ze wskazaniem na jedną właściwą i najlepszą.. sama mojemu mało skomplikowanemu mężulkowi galimatias zrobiłam w głowie...Ciekawe dlaczego On nie ma poplątania zmysłów jeśli chodzi o samochody, motory czy dubeltówki.. dlaczego.. no i ja wiem.. o ile ja samochodowa jestem to raczej ja wybierałam autka, no może nie wszystkie.. ale w innych tematach powiedziałam basta kategorycznie, że to nie moja bajka.. i rób sobie jak chcesz i co chcesz .. to i on musi w danym temacie się określić.. choć rumaka ja wskazałam ... na dodatek palcem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.09.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) Ravak ma tylko 3 wanny z hydro: Viola, Yuo i Love Story. Cena tej ostatniej wanny + hydromasażu oscyluje od 23,400 w wersji uboższej po 27,850 w wrersji wypasionej. Mój J. ma do różnych urządzeń domowych podejście, którego ja czasem kompletnie nie toleruję, ale czasami przyznaję mu rację.Większość sprzętów, a już 100% elektroniki jest produkowana w Chinach i na Tajwanie. To ile za ten sprzęt płacimy zależy od firmy, pod którą się go kupuje.Nasze komputery np., Apple są właściwie w całości produkowane w Chinach i tego Apple się nie wstydzi. Gdzie nie zajrzeć napisane „Made in China”. Cała rzecz polega na kontroli technicznej poszczególnych elementów. Apple odrzuca 50%, a może więcej elementów elektroniki. Z reszty składane są komputery. Inne firmy może nie mają tak ostrego przesiewu, więc i cena sprzętu jest inna.Podejrzewam, że to samo dzieje się z AGD i innymi domowymi niezbędnikami. Trzeba by się więc zastanowić, czy naprawdę te chińskie produkty są takie złe i, których unikać, a które można nabyć i dzięki temu nie zafundować sobie dziury w kieszeni. Nasza wanna, kupiona w Castoramie jest chińska i jest okey. Nie ma 16 dysz, ale te, które są uważamy za wystarczające. Może nie byłaby wystarczająco dobra, gdybyśmy eksploatowali ją codziennie. Nasze potrzeby zaspokaja i odpukać od kilku lat działa bez usterek. Oczywiście wyrzuciliśmy natychmiast armaturę, bo była nędzna. Reszta wg naszych oczu nie różniła się od rozważanej równolegle Victorii Whirlpoola. Poza kolorem poduszeczek pod głowę, które Victoria miała jasno turkusowe, a nasza ma antracytowe.No, więc kupiliśmy chinkę doszedłszy do wniosku, że jakby nam bąbelkowanie przeszło, albo „cudo” się popsuło z jakiejś przyczyny, to nie żal będzie kasy. Arniko, rozważ wszystkie za i przeciw, zanim się zdecydujesz na konkretną wannę z hydro. Edytowane 17 Września 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Właśnie rozważam.. Nie boję się chińszczyzny, bo tak jak napisałaś większość rzeczy tam jest robiona.. i często i płytki kupione w wypasionych salonach noszące włosko brzmiące nazwy też są produkowane w Chinach i tylko etykieta, albo pudełko po włosku jest dane.. to samo ze sprzętami codziennego użytku, albo np "markowe obuwie sportowe" kupowane za srylion boooo ma taką albo taką znaną metkę i znaczek... Ta wanna z LM ma dysze i jest w cenie która nas nie zabija.. ale nie jest duża... mogła by być większa... I mamy dylemat .. czy kupić z hydro czy bez... ja bez , mąż z hydro... no i ja mogłabym kupić wannę z kaldewei taką z gwarancją na 30 lat.. dla mnie ona jest bomba... Rozważamy za i przeciw, z tym, że ja mam czas w necie poczytać, mąż już nie... No i ostatnia kwestia.. ta najdrobniejsza.. ja mam bardzo niski budżet na łazienkę mniej niż połowę za tą podstawową rawaka + za kafelkarza... I nie wiem jak to zrobić aby ta łazienka była zaje.sta... taka , żeby nam buty wyrywała z nóg jak do niej będziemy wchodzić... Starszak dostał pracę jest już po badaniach i dziś poszedł na pierwszą dniówkę Nooo nareszcie.... uffff... I melduję, że jestem baaardzo niewyspana i chce mi się spać... Znów pół nocy nie spałam... Ciągle w biegu... Jutro będę w Legnicy jakby co... jadę odebrać z wujkiem Jego nowe autko... Jego VW polo będzie do sprzedania.. w bardzo dobrym stanie i z tylko 100tys przebiegu... to tak jakby ktoś potrzebował fajnego jeździdła... gdybym miała turbolota to bym chętnie wymieniła na tą polówkę, ale ona też dla nas jako rodzinne jest za mała.. tak po mieście jest OK, ale.. gdziekolwiek dalej to ciut za mała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Noooo w końcu będzie miał swoją kasę, a nie prosił rodziców... przecież dorosły jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.09.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 priv ci wysłałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.09.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Myślisz, ze już o kasę nie będzie prosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Jak pracował wcześniej nie prosił.. do tej pory miał odłożoną kasę dla siebie i rządził... ma jeszcze podobno na prawko odłożone, ale od czasu do czasu prosił o kasę.... Pracował przez kilka miesięcy, a nie pracował już od połowy grudnia do tej pory.. fakt.. na wyżywienie i "dom" i inne takie tam nie brałam od niego pieniędzy.. z jednej strony to dobrze, z drugiej źle.. nie wiadomo jaki jest złoty środek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.09.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 co ty na ta ikee psioczysz zobacz jakie maja fajne zyrandole, zwlaszcza ten czarny u ciebie by wygladal superhttp://www.ikea.com/pl/pl/images/products/lerdal-zyrandol__53538_PE156917_S4.jpghttp://www.ikea.com/pl/pl/images/products/soder-zyrandol--ramion__0120509_PE277180_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Jak pracował wcześniej nie prosił.. do tej pory miał odłożoną kasę dla siebie i rządził... ma jeszcze podobno na prawko odłożone, ale od czasu do czasu prosił o kasę.... Pracował przez kilka miesięcy, a nie pracował już od połowy grudnia do tej pory.. fakt.. na wyżywienie i "dom" i inne takie tam nie brałam od niego pieniędzy.. z jednej strony to dobrze, z drugiej źle.. nie wiadomo jaki jest złoty środek... oczywiście, że wiadomo. Jesteś dorosły, chcesz być traktowany jak dorosły -to tak się zachowuj. Nie same przywileje ciągnij, lecz i obowiązki osoby dorosłej. Ja mam doskonały przykład w rodzinie. Qrwa, chłop prawie trzydziestka na karku,a mamusia dalej obiadki gotuje i gacie pierze. Hodują taką niemotę zyciową, która nie wie gdzie się rachunki płaci i jak się rosół gotuje. Jeśli kiedykolwiek znajdzie jakąś kobietę, która się zechce z nim związać, to ja już jej współczuję. Bedzie jak mamusia zasuwać na etacie praczki, sprzataczki, kucharki i niańki, znosić fochy i żale, bo przecież mamusia takiej postawy nauczyła pozwalając sobie na łeb nasrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Nie piszczę.. ale.. ten (czarny) ma świeczki + żarówki żarniki, a nie mogłabym dać ledów.. więc odpadł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ale ja kupiłam ciepławą barwę.. nie zimną białą , i nie ciepłą żółtą... jest teraz od jakiegoś czasu taka pośrednia.. dla nas OKJak mężuś zawiesi żyrandol to sprawdzimy, mam możliwość zwrotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts