Arnika 19.09.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Teraz będę szukała takiej biblioteczki .. jako stolik pod rtv http://allegro.pl/piekna-stara-biblioteczka-szafka-4-81-2013-i3530984944.html cos podobnego i do tego jakaś komódka, serwantka, pomocnik.. na alkohole i szkło... Ale teraz się tylko rozglądam.. szukać i ewentualne zakupy .. po zrobieniu łazienki. Nie wyspałam się.. poszłam spaś koło północy jak zwykle, pobudkę miałam po 4.00 .. starszak szedł do pracy i tak się szykował, i szykował.. i chodził.. i chodził... że już na równych nogach byliśmy... A chciałam się wyspać bo do Legnicy zaraz śmigam... Będzie wieczorem poważna rozmowa... A Emil wyszedł na kilka minutek przed szkołą do lasu za płot na grzyby.. i przyniósł dwa śliczna kozaczki.. Czyli jak on grzyby dwa za kilka minut znalazł, to chyba grzyby są... Mąż się mnie pyta czy u DPSi są grzyby.. ja mu na to , że nie.. nie wierzy..mówi , że musi ściemniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.09.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Teraz będę szukała takiej biblioteczki .. jako stolik pod rtv http://allegro.pl/piekna-stara-biblioteczka-szafka-4-81-2013-i3530984944.html cos podobnego i do tego jakaś komódka, serwantka, pomocnik.. na alkohole i szkło... Ale teraz się tylko rozglądam.. szukać i ewentualne zakupy .. po zrobieniu łazienki. popatrz tutaj, to nie antyki ale solidne ezotyki w średnich cenach. http://sklady-meblowe.com/ Od razu uprzedzam, że oni są raczej budżetowi i wykończenie jest takoż, te same meble na tiptop są w sklepach znacznie droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Muszę się im przyjrzeć... Wróciliśmy z Legnicy już ok 15.00... wujek szczęśliwy zasuwał swoim nowym nabytkiem.. po tych 280km stwierdził, że jego polóweczka lepiej śmigała, jest zrywniejsza i jechał nią kiedyś nawet 200km/h.. Jariskiem po A4 jechał tylko 150km.. i nie wiem czy pociągnie jeszcze czy taka już jest.. Ja jak wsiadłam do tego jarisa to byłam lekko zdegustowana.. odlotu nie ma.. szału nie ma.. ja wolałabym jego polóweczkę.. Mąż zakupił maślaczki na jajeczniczkę.. i ponad 2kg prawdziwków do suszenia..niby zdrowe miały być.. a ponad połowa była robaczywa... i prawe i maślaki... Prawdziwki już w suszarce, maślaczki czekają na duszenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ta "biblioteczka" na all to jest po prostu dół od kredensu starego, cena jest absolutnie kosmiczna za niekompletny mebel, któremu całej góry brak.Biblioteczka! Też coś, tfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 I tu DPSiu nie masz racji.. są takie właśnie biblioteczki.. Szukam takiej ci to środkowa część będzie szklana, szkło musi byś rozsuwane aby można je wyjąć... po to aby wstawić sprzęty... Boki mogą być drewniane szafki..Widziałaś w klamociarniach takie dębowe-dębowo/orzechowe? jak zobaczysz zrób zdjęcie dopytaj o cenę i daj sygnał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.09.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Arnika, byłaś na alegro w sprawie biblioteczki? Jest teraz kilka niskich oszklonych na „kup teraz” i licytowane. http://allegro.pl/listing/listing.php?string=biblioteka&search_scope=category-26227 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Nie będę się upierać, ale zamykana szafka po lewej ma zdaje się lustrzane wnętrze.Takie szafki z lustrzanym tyłem były przeznaczone zawsze na szkła, kieliszki i kryształy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 http://allegro.pl/niska-elegancka-biblioteka-podreczna-lata-30-i3531037614.html przepiękna :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Nooo .. ale nie mogłabym wyjąć szkła aby dać amplitunera, blureja i głośnik... Ta też super, ale ciut za wysoka...http://allegro.pl/zabytkowa-rzezbiona-biblioteka-z-dwiema-szufladami-i3543504527.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.09.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Malka, ale patrz, że ona się licytuje, dlatego taka cena póki co. Tam są jeszcze 3 takie i inne, które zaczynają licytację na poziomie 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.09.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Arnika, tu masz niższą w opcji „kup teraz” i za rozsądną bardzo cenę http://allegro.pl/piekna-stara-biblioteczka-szafka-4-81-2013-i3530984944.html Szkiełka przesuwne, więc wyjmowalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Pestka .. kilka postów wyżej dałam ten sam link.. Feniksa obserwuję... czasami ma fajne perełki, i czasami sporo taniej.... Kiedyś taką kupię... ale nie dziś, bo łazienkę muszę zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.09.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 To mi się pokręciło. Ale 900 za tę biblioteczkę to bułeczka z masełkiem. Przemyśl:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Nie mogę.. kasy na łazienkę jest i tak mało, więc mebelki do salonu muszą poczekać.. Niestety.... Ale w ten deseń chcę.... Teraz kumacie dlaczego takie żyrandole... Jak mi się takie meble podobają.. będą super wyglądać z moim tykającym i bijącym zegarem i kominkiem... Kiedyś, jak byłam maleńką dziewczynką , u mamy w mieszkaniu była właśnie taka podobna biblioteczka art deco.. teraz już wiem dlaczego pewne rzeczy nam/mnie się podobają.. wspomnienia, cudowne wspomnienia z dzieciństwa... I spójrz Pestka.. za 900zł, albo i mniej czasami , można nabyć mebel z drewna, albo fornir i dąb i orzech , które są cudne... a nie paździerze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.09.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ja mam to samo miejscami, a miejscami stara Ikea z czasów, gdy Swarzędz produkował, ale sklepów jeszcze w PL nie było. Biblioteka zaś w całości samoróbka mojego J. ciągle nie dokończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.09.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ciekawe te biblioteczki, nie mój styl, ale ciekawe. Gratuluję żyrandola, bardzo fajnie podkreśla całość!W kwestii żarówek - w całym domu powymieniałam. Sa albo energooszczędne albo ledy. Jak wszystko razem zebrać zu zamen to widać różnicę w rachunkach, oj widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.09.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Wiolunia baaaardzo miło mi było Was poznać jesteś meeega pozytywna zresztą Szanowny Małżonek też a pracę u mnie masz od dziś załatwioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Paśku.. a mówiłaś, że nie poturbujesz nikogo do pracy Super, że wreszcie się poznałyśmy... Baaardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Będzie coraz mniej kafli na ścianie.. będzie dobrze.. Ale sama nie wiem jak... I jest kilka koncepcji... Jedna .. białe kafle na ścianie + jedna ściana z falami... , czarno-grafitowa podłoga, taki sam blat i półka nad geberitem i parapet (te same kafle co na podłodze... Druga... białe kafle + fale na ścianach, podłoga czarno-grafitowa, blat pod umywalką merbał z tego samego parapet i półka nad geberitem... Trzecia.. białe kafle + fale na ścianach, podłoga z kafli drewnopodobnych , blat merbał + parapet + półka nad geberitem. Na geberitem będzie półka i nad półką albo jeden pas kafli, albo nic... czyli tynk i farba... Nie wiem czy wiecie o co kaman... Rasiulka DZIĘKI Bedę szukała wanny bez hydro narożna dobra, wygodna i w miarę tania.. jak macie takie linki to poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts