pestka56 26.09.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Masz jak ja z kotami. Już się zrobiły „zimowe” i zaliczyłam pierwszą nockę z kocurem usiłującym wleźć mi na głowę. Im starsze tym większe pieszczochy. Muszę jak co roku na stole przed klawiaturą rozłożyć koci polar, bo Pasqal będzie przychodził spać po południu z głową i łapami na mojej ręce, a dupskiem rozciągniętym na biurku. Szczęście, że głupi nie jest i po klawiaturze nie łazi. Kotka po drugiej przygodzie już pewnie do końca życia będzie kulała i trzeba jej pomagać we wskakiwaniu na krzesła i parapety, a także we włażeniu za moje plecy na fotel. Ot, zostałam opiekunką kocią. Jak się nie opiekować skoro obdarzają zaufaniem i same przychodzą z prośbą o zainteresowanie i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.09.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Kochani terroryści Bywa, że mi ręka drętwieje od tych kocich przytulanek. Szlag na to zawłaszczanie człowieka czasem trafia, ale kiedy Spinoza zniknęła na tydzień to łaziliśmy codziennie po okolicy zaglądając gdzie się dało. Wieczorem, gdy się spóźniają na kolację odprawiam kicianie i nawoływania imienne do skutku, czyli miziania ogonkami po nogach. Zupełne wariactwo, ale są z nami i to nasze „stado”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 TARcia.. ty się nigdzie nie autuj.. bo kto mnie i Rasi będzie wątek pilnował Jestem.. net chodzi tu, że niech go... ale jest.. Są nawet stanowiska komputerowe sztuk 6 ale też wolno śmiga.. wolę na swoim lapku... Nie wiem jak długo tu będę.. ale nie krótko.. najmniej trzy tyg.. najdłużej 6.. ale to chyba by było za długo... Mam masę zabiegów.. więc mam taką nadzieję, że mnie tu naprawią.. Będę sumiennie na wszystkie chodzić, i mam nadzieję że pozbędę się bólu.. EWA DZIĘKI:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.09.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Jak zobaczyłam twój wpis to pomyślałam, że wróciłaś Baw się dobrze... w końcu to sanatorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Nawet WiFi jest na IV piętrze.. ale chodzi jak krew z nosa i w mojej sali nie odbiera, ale koło wind działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.09.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 to nadawaj z windy ... gdyby ktoś cię pytał co robisz ... to sprawdzasz "obciążenie" windy w godzinach wieczornych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dooobre Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.09.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Nawet nie widziałam kiedy dojechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Koło 9.00;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.09.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Jak noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.09.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 na katar ... poznał katar Katarzynę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.09.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Arnika, trzymam mocno żebyś wytrzymała tę rozłąkę z domem, i żeby naprawili wszystko koncertowo. Trzymaj się dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Gosia .. wolę jednak zdecydowanie swoje łóżko:sick: TARcia.. wybierz ładne oprawki Tola.. rozłąkę wytrzymam.. i oby naprawili dooobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.09.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Z łóżkiem to zawsze tak jest Ale naprawili Cie już choć troszkę? Jak się czujesz po pierwszych zabiegach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Gosia.. nie naprawili jeszcze..Na razie gimnastyki Mac Kenzjego.. kompletnie nie kumam co i jak.. kobitka zalatana jak diabli... nawet wytłumaczyć nie ma czasu co i jak.. albo ja niekumata kompletnie jestem... Za to gimnastyka w wodzie OKi .. noo jak aqua aerobik.. potem pływanie ile się chce.. popływałam z 30 minut tam i z powrotem... Ale z masażu jestem baaardzo zadowolona.. Pan chciał mnie miziać.. a ja mu na to, ze ja naprawiać się przyjechałam, a nie na spa i smyranie.. noo napracował się troszkę... i to mi się baaaardzo podobało... i wsadzą mnie do komory co ta ma z -110*C... oby o mnie sobie nie zapomnieli... to od poniedziałku.. A spać to ja kocham .. w swojej sypialni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.09.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 O woda to dobra sprawa... a smyranie Ci się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts