Arnika 27.09.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Nie.. ma być mocne i konkretne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.09.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Arniczko, trzymam kciuki za skuteczną rehabilitację no i zaglądaj do nas jak najczęściej cobyś nie umarła z nudów:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.09.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Dobrze Aga... Ale nuuudzi mi się..szczególnie w soboty jest nuuudnooo .. Za to z kijkami pochodziłam, bo co ja mam tu robić... Park jest tu cudny.. i nawet wśród starodrzewiu znalazłam 3 grzybki.. nie wysilałam sie wcale i mam.. schną na kaloryferze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.09.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Wiola widzę ,że się regenerujesz w sanatorium..zazdroszczę:yes:byłam raz i odpoczęłam sobie ,ze na dwa lata starczylo...ja byłam w krynicy gorskiej w kwietniu,,,pojechalam z nartami,,kuracjusze patrzyli na mnie jak na wariata,ale ja sie na jaworzynie wysmigałam za wszystkie czasy:D byłam praktycznie w końcówce sezonu ,wiec dokładnie we trzy byłyśmy na stoku..:Da Ty gdzie jesteś ?...nie ma tam jakis wyciezek w weekend?pozdrawiam serdzecznie i zyvze owocnego miziania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.09.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Jakieś książki do czytania wzięłaś W dzień zajęcia i kijki to czas leci, ale co robisz wieczorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.09.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Jest biblioteka.. i z niej już skorzystałam.. Jestem w połowie książki, jutro ją skończę.. i nową wezmę.. Wieczorkiem siądę na lapku... trochę poklikam.. Beata.. wycieczek to tu nie ma bo to jest szpital rehabilitacyjny a nie sanatorium...Realizuję zalecenia Ewy .. i się resetuję .. ciężko mi to idzie, bo po raz pierwszy w życiu wyjechałam SAMA.. Nie wiem za bardzo co tam u chłopaków... rzadko dzwonią, bo tu nie ma takiego zasięgu.. a i ja wyrywna nie jestem...I co dziwne.. dziś pół dnia przespałam zaraz po obiedzie do kolacji.. a nigdy nie śpię po południu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.09.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 No i oto chodzi...resetuj sie kochana i za duzo nie rozmyślaj ,a raczej rozmyślaj ,ale o sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.09.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Zdrowiej, Wiolu, odpoczywaj i kuruj się, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.09.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Znaczy organizm wie co robi, skoro spać Ci daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Buziaki Arniczka!! Aktualizuj swoją bazę, gimnastykuj się, odpoczywaj i wracaj do zdrowia na ile się da:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.09.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Arnika-mam nadzieje ze u Ciebie wszystko O.K i się rehabilitujesz pożądnie:Dbo ja czekam na Twój powrót i umówioną kawe:D:D:hug: Przynosze trochę mojego poranka-nasza górska ,zlotą jesień-cyknięte dziś rano:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.09.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Rehabilituję się, ćwiczę wszystko co mi pani powie co mam robić, a ta pani jest bardziej roztrzepana niż ja.. i wiem, że nie wiem co mam ćwiczyć... , ona mówi, że ja taka młoda i nie pamiętam.. no nieee... no jak jedna prędka ma zrozumieć myśli drugiej szybkiej... no jak... Byłam dzisiaj na krio w komorze.. matko kochana.. jak ja się bałam, żeby mnie nie wsadzili do tej komory jak tą Anielką na 3 zdrowaśki... i nie zapomnieli sobie o mnie... tam było -123C.. brrrrrr A ja taka ciepłolubna jestem... Dzielnie zniosłam to zimno... ale miałam serdecznie dość.. myślę, że jutro będzie lepiej... Ćwiczę na basenie, potem pływam, biegam na zabiegi.. i czas leci... gorzej popołudniami i w soboty i niedziele zejść można.... Dam radę... Gumisia.. czekam na Ciebie jak tylko wyjdę.. kliknę u siebie, a Ty będziesz miała okazję tak przy okazji wpaść do sklepu na I.. albo i nie.. a potem do mnie na kawkę Dzięki za poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.09.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 No toż jestem... Wyobraź sobie, że część geriatryczna już śpi od ponad dwóch godzin.. nie śpię ja, pani co jest ze mną w pokoju i pielęgniarka.. ciszaaaa , ze aż drażni.. jestem jedyna klikająca w lapka .. koło windy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.09.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Nie zadaję się z tą częścią pań... Na piętrze na pewno jestem najmłodsza.. w całym budynku jest kilka osób młodszych... ale w różnym stanie powypadkowym... i resztę to 70+ i 80+... Wreszcie miałam czas na książkę,, którą łyknęłam w dwa dni.. poszłam wymienić do biblioteki na inną i .. zapracowana pani z biblioteki wcześniej wyszła... nooosz kurza twarz.... przez tydzień wypożyczyła z 5 pozycji, czyta sobie i szpera coś w necie, zajmując stanowisko.. dobra ma fuchę... Jutro pójdę wymienić na coś innego lekkiego.. najlepiej romasidłowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.09.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Był mężuś dzisiaj, ale.. jak ja bym mu wytłumaczyła gdzie co i jak.. a pudła z książkami w kartonach na strychu są... no nie dał by rady nic znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Wiola z balkonikiem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts