Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiola widzę ,że się regenerujesz w sanatorium..zazdroszczę:yes:byłam raz i odpoczęłam sobie ,ze na dwa lata starczylo...ja byłam w krynicy gorskiej w kwietniu,,,pojechalam z nartami,,kuracjusze patrzyli na mnie jak na wariata,ale ja sie na jaworzynie wysmigałam za wszystkie czasy:D byłam praktycznie w końcówce sezonu ,wiec dokładnie we trzy byłyśmy na stoku..:Da Ty gdzie jesteś ?...nie ma tam jakis wyciezek w weekend?pozdrawiam serdzecznie i zyvze owocnego miziania....

Jest biblioteka.. i z niej już skorzystałam..

Jestem w połowie książki, jutro ją skończę.. i nową wezmę..

Wieczorkiem siądę na lapku... trochę poklikam..

Beata.. wycieczek to tu nie ma bo to jest szpital rehabilitacyjny a nie sanatorium...

Realizuję zalecenia Ewy .. i się resetuję .. ciężko mi to idzie, bo po raz pierwszy w życiu wyjechałam SAMA..

Nie wiem za bardzo co tam u chłopaków... rzadko dzwonią, bo tu nie ma takiego zasięgu.. a i ja wyrywna nie jestem...

I co dziwne.. dziś pół dnia przespałam zaraz po obiedzie do kolacji.. a nigdy nie śpię po południu..

Rehabilituję się, ćwiczę wszystko co mi pani powie co mam robić, a ta pani jest bardziej roztrzepana niż ja.. i wiem, że nie wiem co mam ćwiczyć... , ona mówi, że ja taka młoda i nie pamiętam.. no nieee... no jak jedna prędka ma zrozumieć myśli drugiej szybkiej... no jak...

Byłam dzisiaj na krio w komorze.. matko kochana.. jak ja się bałam, żeby mnie nie wsadzili do tej komory jak tą Anielką na 3 zdrowaśki... i nie zapomnieli sobie o mnie... tam było -123C.. brrrrrr

A ja taka ciepłolubna jestem...

Dzielnie zniosłam to zimno... ale miałam serdecznie dość.. myślę, że jutro będzie lepiej...

Ćwiczę na basenie, potem pływam, biegam na zabiegi.. i czas leci... gorzej popołudniami i w soboty i niedziele zejść można....

Dam radę...

Gumisia.. czekam na Ciebie jak tylko wyjdę.. kliknę u siebie, a Ty będziesz miała okazję tak przy okazji wpaść do sklepu na I.. albo i nie.. a potem do mnie na kawkę :)

Dzięki za poranek :)

Nie zadaję się z tą częścią pań...;)

Na piętrze na pewno jestem najmłodsza.. w całym budynku jest kilka osób młodszych... ale w różnym stanie powypadkowym... i resztę to 70+ i 80+...

Wreszcie miałam czas na książkę,, którą łyknęłam w dwa dni.. poszłam wymienić do biblioteki na inną i .. zapracowana pani z biblioteki wcześniej wyszła... nooosz kurza twarz.... przez tydzień wypożyczyła z 5 pozycji, czyta sobie i szpera coś w necie, zajmując stanowisko.. dobra ma fuchę...

Jutro pójdę wymienić na coś innego lekkiego.. najlepiej romasidłowego...