TAR 30.09.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.09.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Wiola z balkonikiem:rotfl: Z jakim balkonikiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.09.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 a ty nie myslalas jak się pakowalas na te wczasy? Ani przez moment... pomroczność jasna.... Ale jest ta biblioteka.. to mam/będę miała co robić... Kończy mi się bateria... będę zaraz spadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 no ja te geriatryczne staruszki takim do wspierania się przy chodzeniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.09.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Eeee one zaopatrzone są i to nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Minus 123 stopnie?????!!!!!! Matko jedyna i to tak z własnej woli ..... Trzymaj się jak najdalej od geriatrii!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.10.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 geriatria pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 -123*C tak.. z własnej i nieprzymuszonej woli .. i na dodatek ja to chcę, bo to podobno pomaga.. ale trudno wytrzymać w takiej temperaturze... wczoraj byłam w kriokomorze 1 minutkę, dziś już 1,5 minutki... nie wiem na ile jutro wejdę... zimno jak cholera... oby pomogło to zęby zacisnę i muszę wytrzymać... Gosia... ale ja nie z tej geriatrii.. za mną one nie nadążą.. TARcia może potwierdzić Nabiegałam się za zabiegami... niektóre są suuuper.... Mam tu co robić i jestem jedną z nielicznych pacjentów wykonująca baardzo gorliwie wszystkie ćwiczenia i zabiegi. Będzie dobrze. I mam nadzieję, ze naprawią mi ten kręgosłup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 A po południu po cudnym parku z kijkami pochodziłam... Muszę końcówki kupić,, bo te z zestawu się przetarły...Ambercia... jakie powinnam na asfalt kupić, .. takie okrągłe jak piłka, czy takie jak bucik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.10.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Hej Wiola, jak Ci tam? Nieźle Cię wymęczą, ale to dla Twojego dobra:) Będziesz jak nowo narodzona Buziole zostawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.10.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Męczą ... ale pozytywnie. Mam naprawdę co robić. Od 7.10 mam już zabiegi do chyba 14.30.... w biegu jem śniadanie i obiad, i dobrze mi z tym.Baardzo dobrze, że z moimi nogami wszystko jest OK bo bym mogła po tym molochu nie zdążyć z jednego zabiegu na drugi.Powiem tylko w tajemnicy, że nie mam czasu nawet na kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 To doskonale, znaczy, że czas tam spędzony nie będzie zmarnowany! Bardzo się cieszę. kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.10.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Arni, ja mojej Mamie na ten asfalt (ale tez trawiaste sciezki) w Reptach kupilam takie http://www.e-biwak.pl/kategorie-kijki-nordic-walking-nakladka-gumowa-walking-leki-do-kijkow-nordic-walking-o_l_160_436.html Znaczy sie takie bucikowate Super, ze tak korzystasz i ze jestes przykladna pacjentka Komfort zakwaterowania i serwisu w Reptach moze nie jest imponujacy, ale nieocenione jest zaangazowanie lekarzy, pozostalego personelu i swietne dopasowane zabiegi. Moja Mama byla bardzo zadowolona i wiele jej pomogly pewne wskazowki i zalecone cwiczenia A tak poza tym to ciezko nam ostatnio... Maja ma nawrot choroby nowotworowej i kolejny raz podejmujemy walke o nasza mala sucz Szczescie w nieszczesciu, ze zarowno RTG pluc, tomografia mozgu, USG narzadow wewnetrznych nie wykazaly przerzutow. Na cito mamy wyciecie guzkow (zaledwie 2 mm) i badnia histopatologiczne. Od tego zalezy czy wlaczymy chemie czy nie ... Mysle, ze jestesmy pod najlepsza opieka jaka mozna teraz miec, wiec jakos optymistycznie udaje mi sie patrzec w jakas blizej nieokreslona przyszlosc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.10.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) Wkleję kilka wizek mniej więcej taka będzie nasza łazienka (wizki sklepowe , pani pod moje sugestje poprawiła) Bez fal i kafli nad geberitem i tego czarnego wianuszka na suficie, sufit będzie biały zwykły gładki z oczkami:) Nie wiem tylko jakie mam dać lampy i jaką fototapete.. ? Edytowane 2 Października 2013 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.10.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ambercia .. Majutka pomiziaj za uszkiem Za linka dzięki, Czy te leki są bdb, czy inne też są bdb a kosztują taniej? Nie wiedziałam jakie mam kupić. Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.10.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ojej, Majutek biedny, znowu to przechodzi... Trzymam kciuki, żeby wszystko skończyło się pomyślnie i jak najszybciej, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.10.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 a siegniesz ty do umycia okna z tej wanny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Tak Marta... wchodzę do wanny i myję okna.. tak mam w naszej łazience i jest OK.. Znaczy ja teraz nie myję okien, ale jak myłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Arnika swietna terapia, mam nadzieje, ze bardzo Ci pomoze podziwiam za krioterapie !!! mi tez by sie przydalo na kregoslup i stawy, ale nie wiem, czy mialabym odwage w to zimno wejsc cieplolubna jestem wizki sliczne fototapete czarno-biala bym dala a myslalam o fajnej duzej grafice czarno-bialej w antyramie ?? zawsze mozesz to zmienic, a fototapeta juz bedzie na lata, no chyba, ze jest taki zamysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts