Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:bye:

-123*C tak.. z własnej i nieprzymuszonej woli .. i na dodatek ja to chcę, bo to podobno pomaga.. ale trudno wytrzymać w takiej temperaturze... wczoraj byłam w kriokomorze 1 minutkę, dziś już 1,5 minutki... nie wiem na ile jutro wejdę... zimno jak cholera...

oby pomogło to zęby zacisnę i muszę wytrzymać...

Gosia... ale ja nie z tej geriatrii.. za mną one nie nadążą.. TARcia może potwierdzić;)

Nabiegałam się za zabiegami... niektóre są suuuper....

Mam tu co robić i jestem jedną z nielicznych pacjentów wykonująca baardzo gorliwie wszystkie ćwiczenia i zabiegi.

Będzie dobrze. I mam nadzieję, ze naprawią mi ten kręgosłup :)

Męczą ... ale pozytywnie.

Mam naprawdę co robić. Od 7.10 mam już zabiegi do chyba 14.30.... w biegu jem śniadanie i obiad, i dobrze mi z tym.

Baardzo dobrze, że z moimi nogami wszystko jest OK bo bym mogła po tym molochu nie zdążyć z jednego zabiegu na drugi.

Powiem tylko w tajemnicy, że nie mam czasu nawet na kawę.

Arni, ja mojej Mamie na ten asfalt (ale tez trawiaste sciezki) w Reptach kupilam takie http://www.e-biwak.pl/kategorie-kijki-nordic-walking-nakladka-gumowa-walking-leki-do-kijkow-nordic-walking-o_l_160_436.html

Znaczy sie takie bucikowate ;)

Super, ze tak korzystasz i ze jestes przykladna pacjentka :yes: Komfort zakwaterowania i serwisu w Reptach moze nie jest imponujacy, ale nieocenione jest zaangazowanie lekarzy, pozostalego personelu i swietne dopasowane zabiegi. Moja Mama byla bardzo zadowolona i wiele jej pomogly pewne wskazowki i zalecone cwiczenia :yes:

A tak poza tym to ciezko nam ostatnio... Maja ma nawrot choroby nowotworowej i kolejny raz podejmujemy walke o nasza mala sucz :-) Szczescie w nieszczesciu, ze zarowno RTG pluc, tomografia mozgu, USG narzadow wewnetrznych nie wykazaly przerzutow. Na cito mamy wyciecie guzkow (zaledwie 2 mm) i badnia histopatologiczne. Od tego zalezy czy wlaczymy chemie czy nie ... Mysle, ze jestesmy pod najlepsza opieka jaka mozna teraz miec, wiec jakos optymistycznie udaje mi sie patrzec w jakas blizej nieokreslona przyszlosc ...

Wkleję kilka wizek mniej więcej taka będzie nasza łazienka (wizki sklepowe , pani pod moje sugestje poprawiła)

10.jpg

11.jpg

1.jpg

Bez fal i kafli nad geberitem

i tego czarnego wianuszka na suficie, sufit będzie biały zwykły gładki z oczkami:)

Nie wiem tylko jakie mam dać lampy i jaką fototapete.. ?

Edytowane przez Arnika

Arnika swietna terapia, mam nadzieje, ze bardzo Ci pomoze :)

podziwiam za krioterapie !!! mi tez by sie przydalo na kregoslup i stawy, ale nie wiem, czy mialabym odwage w to zimno wejsc ;) cieplolubna jestem ;)

wizki sliczne :) fototapete czarno-biala bym dala :)

a myslalam o fajnej duzej grafice czarno-bialej w antyramie ?? zawsze mozesz to zmienic, a fototapeta juz bedzie na lata, no chyba, ze jest taki zamysl ;)