Arnika 29.03.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Na prysznic przyjdzie czas... to jest w dużej łazience , która robiona będzie ... kiedyś.... A do małej idzie wanna Kaldewei i umywalka... Potrzebuję więc dwie baterie... wannową z natryskiem i umywalkową... oraz wannę i umywalkę....Oraz do wc umywalkową i umywalkę... Ale nie wiem czy do damy senso trzeba dać półpostument, albo szafkę pod umywalkę... czy wystarczy tylko dać odpływ...? Kuźwa nic jeszcze nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 To wybredna jestes Wiesz co ja mieszkam od wrzesnia wiec na razie jestem zadowolona, nic sie nie dzieje Ja bym prysznic obstawiala hansgrohe sa gotowe zestawy w dobrej cenie Reszta wg gustu Sprawdz na co daja gwarancje KFA Cyba na wszystko daję i serwis 48h też mają... Pewnie maleńkimi literkami jest napisane... że to nie, to nie, i tamto też nie.... A hansgrohe to które? Ty fajną masz w łazience umywalkę... ale bateria nie jest na umywalce, tylko w ścianie....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 na dole mam umywalke i baterie umywalkowa stojaca, w gornej mam nablatowa umywalke i baterie scienna tu masz zestawyhttp://megalazienki.pl/zestawy-natryskowe,25k,30a/strona/1wg mnie i hansgrohe grohe i kludi sa dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 30.03.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 KFA sobie darujhansgrohe jest raczej niezawodnyKludi też ma tansze serie np. Zentaja mam pafoniego na dole i hansgrohe na górze. poki co jestem zadowolona, chociaż po Paffonim wiele się nie spodziewałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.03.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nabiegałam się dzisiaj i niewiele z tego..... Babcia po raz któryś w szpitalu.... Migotanie przedsionków.... Jutro ma mieć jakieś badanie w uśpieniu... ale nie potrafiła mi powiedzieć co i jak... Martwię się, bo w jej wieku narkoza, czy znieczulenie, przy takim sercu.... Młodego zawiozłam do fryzjera... obciął się.... Mężuś kładzie kafelki.... Codziennie metr, dwa ubywa..... Jutro przyjeżdża kocioł.... A my jak zwykle sami..... I kto go wniesie do garażu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.03.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosenngo nastroju oraz serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół życzy Monika z Rodziną http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d86014f9ef6a3db801a92356d56c5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 dzień dobry Arniczko to ja trzymam kciuki za Babcię Dzieląc się jajkiem, w te piękne Święta, życzymy samych radości. Niech będzie zdrowie, niech będzie szczęście, dobrobyt niech u Was gości http://www.voica.misje.pl/wielkanoc1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Alleluja dziś śpiewajmy, Bogu cześć i chwałę dajmy,Bo zmartwychwstał nasz Zbawiciel,Tego świata Odkupiciel. Zdrowia, radości i powodzeniaTo są najszczersze moje życzenia. http://janbar.jgora.pl/images/wielkanoc.jpg[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.03.2010 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dziękuję z życzenia. Aby nikogo nie pominąć, wszystkiego dobrego na te Święta Wielkiej Nocy, wiele uśmiechu i radości, miłości, szybkiego budowania i meblowania oraz przeprowadzania. Co by Wam w ogródkach wszystko rosło i trawą świeżą porosło , aby zające latały i kury na jajkach siadały... http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-3238/zajac.jpg Życzy Arnika z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2010 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Spokojnych, zdrowych, pełnych radości Świąt Wielkiejnocy Spełnienia wszystkich marzeń, osiągnięcia wszystkich szczytów i ziszczenia wszystkich planów http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/sz/68l.gif życzy Neferka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.04.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Pełnych nadziei i radości ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY życzy Nel z rodzinką http://arch.blox.pl/resource/marthastewart_com_dekoracje_wielkanocne_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.04.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Arniczko Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,bogaty zajączek uśmiechem czaruje.Mały kurczaczek spełni marzenia,wiary, radości, miłości, spełnienia. http://www.ekartki.pl/cards_files/32/32304_jajka_cr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 dzień dobry Arniczko co porabiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Wusia... sama nie wiem za co się wziąć.... W domu... kafelki się kładą... tzn. mąż kładzie... i jeszcze pokładzie... po parę godzin dziennie i powoli robi , bo raz , że sam a dwa, że po raz pierwszy i trzy kafle jak kafle krzywe są.... Ale podłoga już jest, a ścianę doklei.... Ale ładnie mu to wychodzi Przywieźli mi wczoraj kocioł do CO... Ładny jest.... Aby tylko dobry był.... Pojeździłam z Jerzym za wszystkimi pompami i złączkami do ogrzewania... dużo kupiliśmy ale jeszcze trochę jest do kupienia.... Mam już część termostatów i zaworów do ogrzewania... i kilka dynksów... Dobrze, że Jerzy ze mną jeździł, bo sama nie wiedziałabym co kupić... Dzięki Jerzy Muszę zabrać się za pranie i sprzątanie... zwłaszcza, że przedwczoraj miał mężuś urodziny i pewnie jak co roku goście w święta przyjadą.... Na jutro pieczenie i smażenie zostawiam.... bo sklepowego u mnie nie chcą Babcia była wczoraj usypiana na jakiś zabieg na sercu... nadal w szpitalu.... Myślę, że będzie dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Dziewczyny Dzięki za życzenia Świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Arniczka no to lecicie do przodu jak burza a z Babcią na pewno wszystko bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 No to teraz czas na bufor... jest olbrzymi.... i pospinać kotłownie... co też trochę czasu zajmie.... I odpalanie ciepełka.... We wtorek po Świecach przychodzą: - parapety wewnętrzne zakładać i taśmy zewnętrzne przykleić.... - CO będzie się robić - majstry przyjdą szczycik wymurować nad wejściem i przykręcić odpływy rynien... - odwodnienie trzeba przekopać i deszczówkę połapać.... - ogródek zacząć robić.... i trawę posiać , bo za tydzień w poniedziałek przyjedzie pan do ogrodu doradzić co i gdzie i jakie wsadzić.... - 12.04 przyjadą poprawić tynki.... Jak tynki poprawią to gdy przeschną to zakładamy drzwi wejściowe Jest tego troszkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Jeszcze zapomniałam, że we wtorek po Świętach przychodzą panowie kleić kafelki w małej łazience i WC... podłogę będą kleić po wygrzaniu podług.... Może jak sprzedam autko to kupimy następne kafle i przykleimy już wszędzie... i następne rzeczy będziemy robić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 no to w maju się wprowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.04.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 no tak i mnie się coś widzi z tak szaleńczym tempem to czerwiec najdalej dziękuję za życzenia [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts