EZS 07.10.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Żelcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.10.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Co się dzieje Żelko przytulam, wątpię by ktokolwiek z forumowiczów mógł Ciebie posądzać o cokolwiek złego TAR teraz Ty chcesz uciekać co znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.10.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Tola, opiekunowie dzieci chorych mają często taki stosunek do rzeczywistości, że im się należy a inni nie są ważni (Arni, to nie do ciebie ). Dlatego dobrym zwyczajem jest, że to ktoś inny organizuje aukcję i rekomenduje że potrzeby są obiektywne. Tutaj rolę tą pełni firma P (oficjalnie pod nazwą i musiało to być uzgodnione z redakcją) i nie jest to etyczne, bo zbiera dla siebie a jest to firma komercyjna. Po prostu wrócimy do dobrego zwyczaju, że to my (społeczność) zbieramy i decydujemy na co i dla kogo. Odnoszę wrażenie...mogę się mylić, że nieszczerości jest więcej. Czy posty pisane przez firmę P...na pewno pisze firma P.? Jeśli nie, czy to jest w porządku wobec społeczności forumowej? Ja tego nie ogarniam, może nie muszę, nie wiem. W moim kodeksie moralnym, nie ma naginania zasad w imię czegokolwiek. Zasady ustanawiam dla siebie po to, by żyć zgodnie z nimi. Ale być może szaleństwem jest wymagać tego od innych Arnika, jeśli nie chcesz, by ten post był w tym wątku, daj znać, usunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.10.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 TARciu .... ufff bo już zaczęłam płakać a po co usuwać, daj tam dostęp do komentarzy i będzie jak w Twoim obecnym wątku Inaczej pogubisz chronologię (chyba, że z ręki będziesz pisać daty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.10.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Cholibka, nie nadążam za tymi zmianami, jak dla mnie tyle na gorsze się zmienia Smutno mi, że osoby z którymi ,,gadam" giną z tego internetowego bytu, pocieszam się, że zimą większość wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.10.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Arnika wieki znowu mnie nie było na forum,za nic nie nadrobię czytania...nie ma szans:) Ale pozdrawiam serdecznie i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.10.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Eee tam Tarciu,chyba nie aż tak długo;) ...choć przyznam szczerze,że zastanawiałam się nad hasłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.10.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Wszystko ok;)...wieczory coraz dłuższe więc i czasu więcej na kompa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Nadulka.. wieki całe... .. stęskniłam się za Tobą.. Po garnek nie wybierasz się...? bo wiesz.. kawka u mnie.. albo darmowa w I.. ale duuużo czasu sobie zarezerwuj i z koleżankami jednym samochodem nie przyjeżdżaj;)Jak Młody.. doszedł do siebie.. bo w głowę zachodziłam... Tola.. masz racje,,, wcześniej u siebie i nie tylko... odnośnie firmy P postawiłam znak = przy imieniu TEJ osoby... To nie jest dobre.. oooojjjj NIE...I nie kasuj.. to jet life.. Ja mam niewyparzony pysk, mówię prawdę, a ona w oczy kole.. i albo mam przyjaciół, albo.. wrogów.. ale dziwne .. tych drugich nieszczerych jest znacznie więcej... I nie wpadło mi do głowy zbierać na turnus dla siebie i Emila tu.. bo Emil jest w świetnej formie, choć szurnięty.. ale kochany.. latający z prędkością światła.. i jak to kiedyś Ewa napisała.. że jak to dobrze, że on sam chodzi, bo by nikt za nim nie nadążył... Jedynie co mu jest potrzebne to nauczyciel codziennie kilka godzin prywatnie, nie żeby szlifował angielski czy matmę na medycynę.. a uczył czytać i pisać..., potrzebny psycholog, czasami psychiatra... nie nadużywam zaufania.. bo wiem, ze jest w świetnym stanie.. chodzi, biega mówi, jeździ na rowerze... a, ze ma deficyty.. no cóż... To nie ja chciałam takie dziecko.. ale mam i kocham go nad życie... Kiedyś pisałam , że do szkoły do Emila potrzebujemy bemar, bo dzieciaki jedzą już zimne obiady.. i nie wpadło mi do głowy organizować aukcji.. i nie było by to na wyjazd, na przyjemności, ale dla dzieciaków... NIE... Jest tu na FM kila dzieciaków autystycznych , z ZA, z MPD... i dla nich nie ma organizowanych aukcji.. a Tym rodzicom też jest ciężko... I może czasami nie tylko finansowo... Jest ciężko z powodu braku wsparcia, pocieszenia, podniesienia na duchu.. nawet nie macie pojęcia jakie to jest ważne..ja tego nie miałam... i z tej wrażliwej osoby jestem zawoalowana uśmiechnięta, postrzelona osoba, która nie wszystkich przyjmuje do swojego serca i pod swój dach... Ci wartościowi zostaną, zaprzyjaźniam się z nimi.. a ci.. inni.. nie muszą być moimi znajomymi... dla tych będę postrzeleńcem;)Ale ja po tylu latach już pitole to... I proszę zostajecie u mnie, gadajcie co chcecie , klikajcie, .. tych co w oczy kole niech nie klikają..Ja naklikałam prawdę... No i okaże się , że zostaję tu sama;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.10.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ...sama...chciałabyś Arnisia, czyli Hyde Park nie jest nam potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Nieee Tola... u mnie tak swojsko.. to po co nam się szlajać po jakichś tam wewątkach... Ufff.. to już nas trzy w tym HP u Arnisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts