tola 07.10.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Mówią że jak trzy to już tłok A jak tam dzisiejsze ćwiczenia, ostro było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.10.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Czy posty pisane przez firmę P...na pewno pisze firma P.? Jeśli nie, czy to jest w porządku wobec społeczności forumowej? . Tola, nie jest problem, kto pisze w imieniu P. Ktoś przez nich upoważniony, oczywiście. I nie ważne, kto to jest, czy jeden z nas, czy szefowa P. To mnie nie obchodzi. Istotne jest, że komercyjna firma pisze na forum "dajcie mi kasę, to pomogę dzieciom," To tak, jakbym ja wyszła z propozycją "mam pacjentów, którzy chętnie by się u mnie zbadali, jak mi zapłacicie, to ich przyjmę a jeszcze przy okazji aukcji wielu ludzi dowie się, że ja istnieję i że jestem taka świetna, więc zysk mam podwójny" Śmieszne, prawda? Dlatego uważam udział firmy P za nieetyczny i wypisałam się z tej aukcji. Bo cel sam w sobie mnie nie dziwi, w końcu jest to turnus rehabilitacyjny i na pewno będzie potrzebny. I gdyby ktoś z nas zgłosił aukcję dla Frania, którego znamy i lubimy lub dla innego forumowego dziecka, to pierwsza bym się podpisała... Ale tutaj.. nie znam tych innych dzieci, nie wiem, jakie są zasady kwalifikowania, kto i na jakich zasadach dostanie pomoc a wiem jedynie, ze kasę oficjalnie zbiera organizator wyjazdu, który na nim zarabia. No, skończyłam też zostaję ... znaczy póki spać nie pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Cały czas jest ostro...A najzabawniejsza była wizyta z ordynatorem.. jak zaczęliśmy żartować.. to jeden młody lekarz wychodził, resztę personelu pokładało się.. A mnie nadal wiagry potrzeba.. jej mi nie dają , ale diclaki dostałam na noc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 TARcia.. masz racje.. ja chałupę duuużą mam... do picia i do jedzenia się zawsze coś znajdzie... , we wątku klikać mogą wszyscy .. co ich prawda w oczy nie kole.. i szczerzy są...czasami mi nakrzyczycie, popukacie po głowie, przytulicie i łzę otrzecie... I dobrze mi z Wami...Bez Was było by źle... Inni sami się autują, albo life weryfikuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.10.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ewa, tak jak Tarcia pisze, racji Ci odmówić nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 I ja mam wiiilkie wątpliwości w upoważnienie... ale i forma mi się nie podoba... No i to co Tola wcześniej napisała.. to społeczność decyduje czy zrobić aukcję, czy jest słuszna i w jakiej formie... I to nie chodzi o to czy dana pomoc kierowana jest do forumka.. czasami jest to osoba spoza forum, ale... widzimy, że pomoc jest potrzebna i to jest najfajniejsze No to ja się cieszę, że zostajesz Ja jeszcze nie idę spać, choć już cała geriatria śpi.. a mam jutro o 7.10 już zabiegi.. bożesz.. co to za nieludzka godzina... No i u TARci naklikałam, że ja chyba na AA pojechałam... no nic to.. jak wrócę to będę musiała nadrabiać... albo dożylnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 I jeszcze.. nie kumam.. po co stwarzać nowe niki... no po co...No ja nie mam nic z żaby:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.10.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jakby po powrocie zapasów za mało było, daj znać, dowieziemy Ja jutro mam wizytę u okulisty, zapisałam się, bo wieki całe nie byłam. Jakieś dziwne rzeczy mi się robią ze wzrokiem, kurcze, no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 I czuję sie u siebie jak w Harrym Potterze jak Waldemort... nikt nic nie wie, wszyscy wiedzą, o co kaman, nikt tego imienia nie wypowiada.. no jednym słowem ulica Pokatna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Tola.. u mnie w domu mam nic nie mieć...? Nooo może sklepowego badziewia nie bardzo, choć nie wszystko jest złe..... ale mam za to inne dobre... znajomym smakuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.10.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Arniś, ja wiem, ze masz, ale jak zaczniesz brać dożylnie, to wiesz, szybko pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 nie, nie Tarcia... to nie ja valdemortem jestem.. nie ja... to chodzi o tą/tę/tego co to imienia nie wymawiam.. Choć może zła nie jest , a tak wyszło... pewnie chciała dobrze.. a czasami wychodzi inaczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Tola.. to kiedy przyjeżdżasz? Ja nie dałam wówczas rady.. za daleko, za szybko, a kręgosłup i bark bolały jak nie wiem... Tylko patrzeć jak Raśki wrócą z tych hameryk i wpadną do nas...... Wiesz.. Południe czeka... i zawsze masz zaproszenie O TARciach , czy Ewie nie wspomnę.. , ale One to wiedzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.10.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 I ja mam wiiilkie wątpliwości w upoważnienie... ... Nie mam wątpliwości. To jest dość duża firma, ma swoją nazwę, której nie wolno używać bez zgody, rzecz była (musiała być) omawiana i sprawdzana przez redakcję, która zawsze weryfikuje papiery i musiała wyrazić zgodę na to użycie nazwy. Arnika, nie pij.... będzie więcej dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Może było upoważnienie... ale...Już nie chce mi się klikać.. tak jak napisałam wcześniej.. może miało być dobrze, a wyszło ciut w innym kierunku... Ewcia.. starczyyyy.. mówię, że starczy... A co Byś dzisiaj np wypiła? oczywiście nasze menu..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.10.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Arnika, ja wierzę w to, ze nasze spotkanie dojdzie kiedyś do skutku. Bardzo żałowałam, że ostatnio nie wyszło, ale Rasia Cię usprawiedliwiła. Ja miałam dla Was takie atrakcje, że wow. Szkoda, ale wszystko jest do nadrobienia. Lecę spać, jutro wstaję o tej samej nieprzyzwoitej godzinie co Ty. Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts