agawi74 09.10.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Hello Arni, jak szanowne zdrówko? Niech Cię męczą do bólu, potem będziesz jak nowo narodzona:wiggle: A co Ty robisz z tych zebranych grzybów? Mam nadzieję, że nie częstujesz współlokatorów:D:lol2:Dobrej nocki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Oddałam rehabilitantowi.. on poda je swojej żonie;) Cześć Aga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.10.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Fajnie się po tym lesie chodziło... A ile ludzi ze szpitala biega po lesie.. ile już nazbierali grzybów... no, ja też swego czasu chodziłam po tym lesie, tam droga asfaltowa pętlę robi, tak z kilka a może nawet kilkanascie km no i idę sobie (kiepsko, bo kolano mnie bolało) i patrze - biegnie facet. No to biegnie. Idę idę, za jakiś czas biegnie TEN SAM facet, mija mnie, ide idę i znowu BIEGNIE TEN SAM FACET I MIJA MNIE:bash: On biegał w pętli, zrobił ze 4 okrażenia zanim ja przetuptałam jedno, a i tak kolano sobie rozwaliłam wtedy. To było bardzo dołujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Przeczytałam od początku do końca bez problemu ten tekst!!!! Tam piszą, że mam się cieszyć, więc się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.10.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Jestem też korektorem, i zęby mi zgrzytają jak to czytam, ale jest to dowodem, że bycie dokładnym nie ma żadnego znaczenia Choć niektórzy za przecinek w pierdlu siedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ja też spać nie mogłam... Toteż w necie głupot czytałam... To i wyczytałam, a co spodobało mi się to wkleiłam.. Gosia.. to ja jak źle piszę to nie zgrzytaj zębami... ja już tak mam... Też przeczytałam ten tekst bez problemu.. i jak widać mózg widzi coś czego nauczyciele nas nie potrafili nauczyć... Też się cieszę.. Ewa.. widziałam niebieskie tejpy w wakacje.. Ty też powinnaś pomyśleć o leczeniu.... no i co .. szewc bez butów chodzi... Czy powinnam Ciebie zdyscyplinować i umówić na wizytę...? U kogo? Może byśmy razem posiedziały i rehabilitowały się..??? Nie masz jakiejś pracy do pisania i "urlop" od rodziny by się przydał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ja też bez problemu przeczytałam ten tekst:DPozdrawiam i miłego dnia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 To ja należę do tych 10% bo poszło mi to migiem, chociaż na zegarek nie patrzyłam:) Pozdrowionka zostawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ja też....czytałam jak normalny teks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Miałąm przerwę... i na basen zdążyłam i na tangetor... Wszystko zrobiłam... Mogę kliknąć w klawiaturkę dwa razy i może na spacer pójdę... A co do tekstu... to my dałyśmy radę.. i dlatego my jesteśmy tu, a innych tu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 No to też jestem z tych, co to czytają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2013 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Poszłam spać po 19.00... dwie godziny temu obudziła mnie moja pani z pokoju... no i chyba wyspana jestem... A do rana sporo czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.10.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Zrań mnie mówiąc prawdę, Ale nie pocieszaj kłamiąc. http://klops.pl/upload/klopsy/nie-jestem-nieuprzejmy_36795.gif http://klops.pl/upload/klopsy/czasami_70274.gif http://klops.pl/upload/klopsy/katolik_10514.gif http://klops.pl/upload/klopsy/tylko-10-ludzi-potrafi-przeczytac-ten-tekst_75896.gif Nuuudziło mi się.... Moja geriatria śpi już od.. kilku godzin... Geriatrio Ty jedna, ale się uśmiałam! A ten tekst - BOMBA!!! Łatwiej mi idzie niż normalny poslki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Cześć Żelciu.. Nasz Aniele Fajnie , że się uśmiałaś... I już 28.10 mnie wypuszczą to już nie będę identyfikowana z geriatrią.. a ja wcale źle się nie czuję... humor mam, uśmiecham sie, kawały opowiadam.. dobrze mi tu... gdyby nie soboty i niedziele.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.10.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 No to jeszcze posiedzisz Kochana. A czy lepiej się już czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.10.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 czyli nie przedłużą...niestety, to zależy głównie od szefa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ewa.. przedłużyli.. bo tak normalnie jest 3 tygodnie a ja prawie 5 będę... Na ostatniej wizycie u mnie szef siedział najdłużej chyba... no i oczywiście bardzo z nim pożartowałam, bo i On żartował bardzo... tak, że wszyscy się chichrali.. Chyba jest lepiej.. ciut mocniejszą mam siłę uchwytu palca badającego, mniej boli.. ale .. jakbym chciała wziąć tak z boku 1kg cukru i włożyć do koszyka.. to upuszczę nadal.. próbowałam... i mniej mięśnie w barku bolą, te co je bez przerwy dotykałam i masowałam w wakacje, w różnych pozycjach jak ręką obracam to w barku boli nadal... w spoczynku gdy nie kręcę nią jest w miarę dobrze..... ale idealnie jeszcze nie jest i diklak 50 2 tabl wieczorem codziennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts