Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TARcia.. takie jedne , co to mi zapodał jeden bardzo młodziutki Pan doktor i do tego fajny i bardzo sympatyczny to będę, bo to jest chwila moment.. i one są najważniejsze, a Facet się zna bdb... kilka jeszcze innych to zanim z łóżka wstanę... reszty pewnie nie...

Fizyko i hydro to nie będzie gdzie i kiedy.. a perełki to ja sobie sama we własnej wannie puszczę...

:lol2::lol2:

taaaa... dopiero bym była głodna...

Facet jak tłumaczy, młodziutki, i jeszcze brzuszka zero.. to kobiety z biustem nie zrozumie.. No nie da się jeść tak jak on na sucho pokazał.. A jak go zapytałam czy on tak je.. to odpowiedział, że nie, bo jego szyja nie boli...

Syty głodnego nie zrozumie;)

Ja siedzę wyprostowna przy biurku i nawet kolana mam pod kątem prostym. Taki nawyk mam. tylko lapek mam troszkę nisko i głowę opuszczam, jak piszę więc szyję czuję i... ćwiczę od czasu do czasu :rolleyes:

Niełatwo mnie zranić... a jednak..

Nie czytając wszystkiego, a tym bardziej bez zrozumienia, i bez tego co zapoczątkowało dyskusję, i bynajmniej nie wszczynałam jej na innych wątkach a u siebie rozmawiałam, nie raniłam w/g mnie nikogo... doprowadziła mnie Malka do łez...

Różnimy się wszyscy.. każdy z nas ma inne zdania na różne tematy i dobrze, że są inne zdania...

Nikt nikomu nie życzy źle, nikt nikogo do niczego nie zmusza, nikomu nic nie każe... kibicujemy Młodemu od lat... i ...nie będę kasowała ani początku ani końca dyskusji.. Nie ma w niej ni złego...

Mam po prostu ciut inne zdanie niż DPSia czy dzisiaj Malka... która najwyraźniej przeczytała strzępki rozmowy ...

Szkoda, że inne wpisy zostały wykasowane.. bo może rozjaśniło by tym co chcą wiedzieć i wyrażają swoje zdanie ..

Coraz bardziej zastanawiam się czy nie wykasować i wyjść stąd... Naprawdę mi przykro...

A stało się tylko to, że postawiłam = pomiędzy imię, a firmę P.

I miałam racje..

To ta sama osoba.. I nie powinnam była tego kasować...

A Ty telefonu do Malki nie masz i nie mogłaś zadzwonić, nie?

Lepiej żale na forum wywlekać i czekać ,aż forumowe koleżanki zaczną ubolewać nad uciemiężoną Arniką.

Wiolka, jesteśmy dorośli, a dorośli ludzie powinni zdawać sobie sprawę,ze akcja niesie pewną reakcję i sorry narobiło się burdelu - trzeba ponieść konsekwencje.

Znasz mnie na tyle,ze powinnaś wiedzieć, że ja od słodkopierdzenia jestem daleka, nie będe tiutiac publicznie, a prywatnie dupy obrabiać.

No chyba,ze wolisz hipokryzję - to może zmuszę się do udawania,ze nic się nie stało i ,ze nie oburzyło mnie Twoje zachowanie, nadal bedę pisac o dupie Maryni w Twoim wątku - a swoje mysleć - to Ci pasuje ??

Tylko powiedz mi po jasną cholerę niby ja mam do Ciebie dzwonić???????

Po co?

Czego miała by by dotyczyć ta rozmowa... dzisiaj...?

No czego...?

Nie dzwoniłam do Ciebie ani dzisiaj, ani jakiś czas temu...

I to nie ja dzwoniłam .., tylko ktoś dzwonił do mnie... a to jest różnica.. !!!!! 7 października..

Do ucha powiedziałam co myślę .. i niestety w/g mnie prawda.... osoba dzwoniąca przyznała, ze prawda... ale...

Wykasowałam jak prosiła... i koniec w temacie...

Tylko po co klikasz, jak nie jesteś zorientowana???????????

...po co mi ubliżasz i wyzywasz????

I co .. ja narobiłam burdelu???????

czy ja wysłałam choć jeden priv do Ciebie albo Agnieszki???????? NIE

I nie widzę powodu dla którego bym miała to robić...

Nie dyskutuję u niej , nie dyskutuje na aukcji.. raz u niej się odezwałam, jak postawiłam = .. poprawiłam później..

Choć w.g mnie nie powinnam...

i nie musisz słodzić.. wcale...

Kasuj Żelciu... jeśli musisz...

Chociaż będzie tu coraz mniej rozmowy.. i niewiele można wywnioskować z tych strzępków.....

I tak wyszło z ust Malki, że jestem wredną suką, że robię burdel, że chcę podbudować własne ego, że muszę ponieść konsekwencje...

No cóż...

Mam inne zdanie...

A kto Ci powiedział,że nie jestem zorientowana ?? bo co, bo milczałam przez tydzien z nadzieją,ze się ogarniecie.

Po co to było? bo dla mnie li tylko dla zwrócenia na siebie uwagi.

Głupia jatka o zmianę nika.

Ale czy ktoś z najeżdżających zadał sobie trud by zapytać "dlaczego", "po co ? " , nie? najlepiej posadzić o oszustwo i odsądzić od czci i wiary, zmieszać z błotem i ślepo wierzyć w swoje urojenia :rolleyes:

powiedz mi gdzie ja Ci ubliżam, albo wyzywam :o

zaczęłaś dyskusję u mnie , skierowałaś do swojego wątku - więc jestem (przy sobocie jakoś net pozwala), niemniej widzę,ze to jałowa dyskusja.

Ty masz swoje racje, ja swoje - sama mówiłaś, że nie musimy się zgadzać ( nie pojadę retoryką z wklejonych przez Ciebie memów).

Ale zanim si\e coś zrobi trzeba ciut pomysleć.

Internet to siła, która może budować, albo niszczyć. Gnojąc Agnieszkę daliście szansę hejterom na zniszczenie tego co pozytywnego powstało w okół Franka. O to chodziło ???

Nikt z osób biorących udział w tej jatce- zapytany przeze mnie nie odpowiedział jasno na to proste pytanie.

Jaki był cel ?

I sorry Wiolka, ale mnie osoba , która zwisa, nie jest w stanie doprowadzić do wzruszenia ramion, nie mówiąc już że do łez.

Nie moge normalnie pisać, bo net mi zrywa - ten post miał sie pojawić, nim napisałaś ,ze mam Cię za sukę (nota bene - gdzie ??)

Tarcia, wszyscy tu bronią wolności słowa, niestety tylko do czasu, gdy ktoś nie wyrazi zdania odmiennego od ich racji.

Nie chodzi tu o kłótnię, dla samej jatki - ja osobiście takich rzeczy nie lubie załatwiać na publicznym forum, ale tu zostałam wywołana z nika , dlatego jestem.

Choć chyba zupełnie niepotrzebnie.