braza 12.10.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Nie bardzo jestem w temacie. Weszłam na wątek aukcji, nie spodobało mi się i wyszłam. Takie moje prawo. Później, zaintrygowana paroma wypowiedziami i nieważne czyimi, bo naprawdę nie pamiętam kto, kiedy i co napisał, zaczęłam się temu tematowi troszkę bliżej przyglądać. Wypowiedziałam się raz, myslę dość oględnie w tej sprawie. A teraz czytam to co czytam i szczena mi opada. Proszę, dajcie juz spokój. Wiem, że łatwo powiedzieć, trudniej wykonać, ale zróbcie to dla dobra swojego, Frania, Agnieszki i tych z nas, którzy każdą z Was Dziewczyny ogromnie szanują. lubia i cenią. Ta zażarta dyskusja warta jest naprawdę o wiele większej sprawy, tym bardziej, że przestała do czegokolwiek prowadzić.Zdaje sobie sprawę, że parę z Was poczuło się dotkniętych, urażonych ..... a jednak proszę: spróbujcie się uspokoić, przespać z tym wszystkim i wtedy jeszcze raz zapytajcie siebie: "Czy warto się tak irytować i kruszyć kopie??" Szanuję Was wszystkie, lubię i cenię, chociaż nie miałam okazji patrzeć Wam bezpośrednio w oczy czy zaparzać Wam kawę - proszę, przestańcie już o tym dyskutować, ja osobiście uważam, że zbyt dużo zostało już powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Gnojąc Agnieszkę daliście szansę hejterom na zniszczenie tego co pozytywnego powstało w okół Franka. O to chodziło ??? Nikt z osób biorących udział w tej jatce- zapytany przeze mnie nie odpowiedział jasno na to proste pytanie. Jaki był cel ? Nigdy nie zgnoiłam Agnieszki...Nigdy... Nie mam absolutnie nic przeciwko dziecku... tym bardziej zniszczeniu czegokolwiek.... Zwykle aukcje były poprzedzone rozmowa,... dyskusją czy podejmować temat czy nie.. w jakiej formie. Tu żadnej rozmowy nie było.. przynajmniej ja nie czytałam, bo i też w wiele miejsc nie zaglądam... Była kiedyś rozmowa oo aukcji dla dziewczyny na wózku... i .. niestety urwano ją.. bo .. w sumie nie wiem dlaczego.. czy dlatego że nie z forum czy co.. nie pamiętam... mam nadzieję, że wrócą jeszcze do tematu... w/g mnie bardziej zasadne była aukcja dla uwięzionej dziewczyny na wózku na piętrze od lat, niż na zimowisko dla 15 dzieci, o których nikt nic nie wie... bo może zasadne, bo może biedni rodzice,. bo może to turnus rehabilitacyjny, który ich usprawni... Ot cała dyskusja.. A później / równocześnie okazało się , że A. = P. ... Ja nie mam dwóch nicków na forum.. po co... ? czy A. nie mogła podpisywać się jak zwykle??? Ty Malka masz dwa nicki? Nie nagadałaś mi u mnie czy na innych wątkach, że burdel robię, że ego i ... No i dyskusja przeszła już w zapomninie.. wyjaśniliśmy , pogadaliśmy.. i zaczęliśmy juz normalnie rozmawiać.. aż przychodzidzisz tu i ówdzie i napierniczasz, , że chwasta wyrwać, suka, burdel itd.. znaczy ja jestem tym chwastem.. czy inne osoby też... ? skoro to nie do mnie to do kogo.. bo ja to odebrałam do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Albo powinnyśmy wykasować trochę tego co naklikałyśmy.. albo spotkać się i pogadać... W sumie to ja wolę oo budowaniu i o ogrodach gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ja się słucham Brazy zawsze Co miałam do powiedzenia powiedziałam, Ty i tak dopowiesz sobie to co jest Ci wygodne, a pominiesz to co uwiera. Intencje czasem rozmijają się z czynami - miało być dobrze, a wyszło jak zwykle. Napisałam - bo net mi wreszcie pozwolił, byłoby wcześniej , ale czy coś by to zmieniło ?? nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.10.2013 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Czy mi się wydaję czy to znowusz idzie ku lepszemu? Tak jakby spokojniej już i bez oskarżeń. Może wreszcie ucichnie, co? Arniko za wczoraj przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Żelko.. Ty nie masz za co przepraszać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 ------------------------------------koniec------------------------------------ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Że co dzień się dopiero zaczął rano padało, teraz się rozjaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.10.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Miałam zamiar wyżyc się kuchennie, nawet ćwiartki z kurczaka przyprawiłam i .... nie chce mi się!!! Pogoda taka sobie, popadało, wilgotno, pochmurno - dobrze, że jutro Nauczyciele maja wolne to i dzieciaki też, Kocham nic nie musiec robić w takie dni!!!!! Malka, no:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 U nas też wilgotno i pochmurno, ale za to drzewka są przepiękne. Uwielbiam takie jesienne kolory, jak tylko słonko wyjdzie polecę napstrykać fotek! Arni a ja wciąż zapominam zapytać ciebie gdzie Ty w ogóle masz problem, czy to o kręgosłup chodzi, szyjny czy piersiowy??? No jakie są prognozy lekarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 wrocilam po weekendzie i mnie troche zamurowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 __________________________________________________________ Tu u mnie dziś był cuuudny dzień, słonko cudnie świeciło, a jaka tu jest cudna jesień w parku... pobiegałam z kijkami.. bo jak ja tu chodzę to za mną nikt nie nadąży, więc sama wszędzie. Żelcia.. kręgosłup szyjny mi się popsuł.. reszta niezbadana, niezdiagnozowana, ale chyba dobrze jest... W każdym bądź razie... naprawiam go ćwiczeniami i rehabilitacją wszelaką... Jestem grzeczną pacjentką i grzecznie ćwiczę wszystko co mi każą.... Umy z pokoju obok wczoraj rzykały i śpiewały... bożesz.. czyżby one były z jedynej słusznej stacji radiowej;) Ale mają poczucie humoru i są sympatyczne... Powiedziały mi kilka kawałów i przysłów... Jedno z nich... Komu Pon Bócek pszaje, temu ciałka daje, a kto ma dużo złości, ten ma same kości.. Ufffff.. nie muszę się odchudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 rzykać - modlić się (nie wiem jakie ż/rz...)pszaje- kocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.10.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 to już trzeba słownika gwary śląskiej znowu używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.10.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Uwielbiam ciepłe fuzekle zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 A co to jest fuzelka? :bash:Fuzekla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 skarpeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 O jej, a ja nie tylko zimą. Ja teraz noszę dwie parę grubych skarpet. Co będzie zimą to nawet nie chce myśleć. A najlepszy Stefcia rehabilitant, parę dni temu jak rehabilitowaliśmy Stefcia (bo muszą być dwie osoby, czasami trzeciej nam brakuje ) zapytał, a nie jest pani za ciepło w tak grubych skarpetach? A ja pokazałam, że pod spodem mam jeszcze jeden, grube... Chłopakowi oczy z orbity wylazły... a ładne ma te oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts