pestka56 15.10.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Pesteczko ja wiem że pończochy są ale obawiam się że zbyt duży ucisk na udzie będzie a mnie rajstopki nie przeszkadzają i zimą nie mam oporów pod spodniami nosić ale wbicie się w te 140 den siódme poty ze mnie wyciska;) Wuśka, one tam pod podwiązką mają taki chytry silikon. Jest elastyczny, więc fajnie się naciąga. W ogóle nie uciska, a trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.10.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 U mnie wyświetla 999 – magiczna liczba U mnie też gratulacje Arniczko, co słychać kuracjuszko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.10.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 U mnie też 999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Pesteczko ja wiem że samonośne mają silikon bo też lubię je nosić ja się tylko obawiam że przy tych najmocniejszych przeciwżylakowych będzie gniotło a poza tym jak ja już wciągnę na nogi to tyłek nie ma problemu wleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 U mnie pada deszcz.. bardzo... Po bezsennej nocy , mamy pochmurny dzień.... U Was tez pada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Mglisto i siada takie mokre wszędzie.Suszę jabłka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ja mam też 999 stron! Rajstopy zimą pod spodniami zawsze, ja jestem absolutny totalny zmarzluch!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 pada brrrrrrrrrrrr paskudnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.10.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Arni, u mnie tak samo jak u Ciebie, 500 No to gratulacje http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.10.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Wusia, TY juz nie kombinuj tylko sie wbijaja w te super uciskowe na zylaki:yes: Tak jak Pesteczka napisala te ponczochy sa bardzo fajne. Trzeba tylko uwazac na korelacje obcisle mini + ponczochy + siedzenie na niskiej kanapie Oj alez to dyscyplinuje nogi Ja zazwyczaj nosze z Gatty, tez uciskowe. I nie przez zylaki, tylko przez szpilki Te uciskowe cuda powoduja, ze nawet po 14 godzinach na wysokich szpilkach nogi wciaz sa zrelaksowane i nie puchna http://www.intimo-dlaciebie.pl/gatta-medicare-140-den-ponczochy-cat-73-id-3436.aspx W sprawie Majuta, to mamy tutaj niezle jazdy Operacja wisiala na wlosku bo sucz miala skandalicznie niski poziom trombocytow. Norma 200 - 500, a rano przed opetracja miala 43 Na szczescie udalo sie zapewnic krew do przetaczania i operacja doszla do skutku. Trwala ponad 3 godziny. Wetka zrobila mastektomie na 4 pakietach i rewizje w kierunku znalezienia pozostalosci jajnikow po sterylizacji Ostatecznie moja sucz ma teraz brzuszek jak po spotkaniu z rzeznikiem. Usuniecie 4 pakietow (na dwoch listwach) z marginesem skory powoduje ze tej skory jest za malo, aby mogal sie swobodnie rozciagnac Szwy ja ciagna, a ich zdjecie moze nastapic dopiero w 13 - 14 dniu. Caly brzuch pokryty jest wybroczynami (to przez mikrowylewy). Jednak najgorsze bylo to, ze w piatek miala operacje a do soboty (do godz. 13.00) zupelnie nie chodzila, nie sikala ... Jedyne co robila to podnosila glowe Matko, co przezylismy. Bylam pewna, ze nerki nie podjely pracy Na SGGW wszystko przygotowano do hemodializy ... A tu nagle przed drzwiami kliniki sucz zaczela sikac Matko jaka ulga W nagrode dostala kroplowke i cale mnostywo zastrzykow i wypuscili nas do domu Codziennie dostajemy kroploweczki i witaminki na wzmocnienie ale jest lepiej. Teraz czekamy na wynik badania histopatologicznego i zobaczymy co dalej Potem sprawdzimy jeszcze raz morfologie. Mam nadzieje, ze po ustaniu akcji hormonalnej trombocyty wroca do normy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.10.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 biedna ... to fakt ... A co ciekawe wszystko to przez miszcza, ktory ja 3 lata temu sterylizowal i zostawil jakies kikuty jajnikow. Wciaz wywolywaly akcje hormonala, a ta spowodowala nawrot powstawania guzkow na sutkach Dlugo by pisac ... Zapewnilam niby-najlepszego operatora, ktory popelnil elementarny blad o ktorym czesto wspomina w swoich publikacjach ... Fuszera jakich malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.10.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 trzymam kciuki ... Na wziewnej czy iniekcyjnej? Jak morfologia i EKG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.10.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jak mozesz to wymus wziewna. Maluchy powinny byc na odwracalnej ... A morfologie warto badac regularnie. U nas SGGW zadnego psa nie dopuszcza do zabiegu bez pelnej morfologii ... Gdy pies starszy to jeszcze doppler, EKG i RTG pluc ... takie przepisy, ale mysle ze to ok ... Tak czy siak jakos zniechecona jestem do weterynaryjnych autorytetow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.10.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Abazur wywal w cholere ... Kup kubraczek pooperacyjny. Albo dwa gdyby zasikal Najgorsza bedzie dobb miedzy 3 a 7 ... wtedy najbardziej swedzi ... Prosze daj znac jak Bialasek sie czuje ... Wierze, ze wszystko bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.10.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 kubraczek w tej samej lecznicy co zabiegu. Powiinni miec Wlasciwie zawsze maja Abazur to najgorsza i najbardziej stresujaca opcja Trzymam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts