adrian228 11.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam ! Szukałem na forum ale nie znalazłem może ktoś mi pomoże ? Ociepliłem kapliczkę (wierzbę dachową) wełną później konstrukcja i folia paraizolacyjna ale mam dylemat jak zamontować halogeny to nie wiem aby nic się nie stało i nie przegrzało foli i wełny proszę o pomoc bo mie mam pojęcia, transformator umieściłem na strychu ale halogeny musze jakoś odizolować od wełny i foli Proszę o pomoc. Słyszałem że są jakieś rury nakładki na halogenki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 11.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam ! Szukałem na forum ale nie znalazłem może ktoś mi pomoże ? Ociepliłem kapliczkę (wierzbę dachową) wełną później konstrukcja i folia paraizolacyjna ale mam dylemat jak zamontować halogeny to nie wiem aby nic się nie stało i nie przegrzało foli i wełny proszę o pomoc bo mie mam pojęcia, transformator umieściłem na strychu ale halogeny musze jakoś odizolować od wełny i foli Proszę o pomoc. Słyszałem że są jakieś rury nakładki na halogenki. Pozdrawiam co to za wierzba dachowa? jakiś nowy gatunek wierzby? a tak w ogóle to po co ci kapliczka w domu? nie lepiej do kościoła czasem uderzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 12.04.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 co to za wierzba dachowa? jakiś nowy gatunek wierzby? a tak w ogóle to po co ci kapliczka w domu? nie lepiej do kościoła czasem uderzyć... ...o wierzbie nic nie wiem ale brzozę w rynnie to widziałem... takie bonsai... ...a co do kapliczki... kościół w domu bardzo praktyczny... jak najdzie potrzeba to zawsze dostępna a kościoły na noc zamykają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian228 12.04.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 to nie żaden kościół to jest pokój na poddaszu i wygląda jak dodatkowy dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian228 12.04.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 tak jak na zdjęciu edde tylko to jest duż mniejsze bo pokój ma 4metry na 4 metry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.04.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 co to za wierzba dachowa? jakiś nowy gatunek wierzby? a tak w ogóle to po co ci kapliczka w domu? nie lepiej do kościoła czasem uderzyć... ...o wierzbie nic nie wiem ale brzozę w rynnie to widziałem... takie bonsai... ...a co do kapliczki... kościół w domu bardzo praktyczny... jak najdzie potrzeba to zawsze dostępna a kościoły na noc zamykają.... a musi być cały ogrzewany? Może by tylko klęczniki podgrzewać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 12.04.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 może chłopak ma tzw. jaskółke na myśli...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 12.04.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 przypuszczalnie chodzi o lukarnę, może lokalnie nazywa się ona u autora tytułową Kapliczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian228 13.04.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 zamykam temat bo nic sie nie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 13.04.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 osobiście w jednym miejscu zastosowałem puszkę po mleku z zamontowanym dławikiem ...zawsze to jakaś izolacja http://images48.fotosik.pl/102/151d4a73cc797a94m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 13.04.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 zamykam temat bo nic sie nie dowiem hmm, nie masz takiej mocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts