budek835 11.04.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Jak jest paroprzepuszczalność folii dorken delta maxx.Niestety nigdzie nie mogę tego znaleźć.Na ich stronie również -http://www.doerken.de/bvf-pl/produkte/dach/steildach/produkte/maxx.phpChodzi o to, że po świętach zaczynam ocieplanie poddasza użytkowego i nie wiem czy zostawić szczelinę wentylacyjną pomiędzy wełną a folią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TYMOTEUSZ123 26.04.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 mam właśnie reklamówkę na stole, piszą że współczynnik sd=0,15, ja ją dostałem jako membranę do krycia na deski bez szczeliny, ale coś mi tu nie gra, inne jakie mi pokazali mają 0,03 czyli ta byłaby 5 razy gorsza, a jest sporo najdroższa, więc to chyba omyłka i powinno być Sd=0,015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts