Edyta M 29.12.2010 03:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Kolejny Sylwester lecz życzenia te same - byś w przyszłym roku zbudował(a) zamek duzo szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia i aby troski życia zaginęły w mroku, podczas nadchodzącego Nowego 2011 Roku. :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 30.12.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 (edytowane) http://img543.imageshack.us/img543/1585/zimas.jpg Uploaded with ImageShack.us Szampańskiej Zabawy i Do Siego Roku 2011 !!!życzy lea z rodzinkąhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Edytowane 30 Grudnia 2010 przez lea** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.12.2010 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://e-kartki.net.pl/kartki/58/2/d/2502.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 31.12.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku http://img823.imageshack.us/img823/2348/happynewyear2011odomete.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 01.01.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 http://lh3.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/TR7-uvDGRoI/AAAAAAAACYI/xkL9Ky07cZA/252.jpg Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011 oby nie był gorszy od minionego ale decydowanie lepszy w sprawach finansowych i zawodowych życzy - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.01.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Dawno tu nie zaglądałam :oops: Ale to dlatego, że trochę się dzieje i mam dużo na głowie, mam nadzieję że już niedługo wszystko wróci do normy i nadrobie zaległości!!! Oczywiście bardzo dziękuje za wszystkie życzenia i odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.01.2011 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 To czekam na powrót do normy i nadrabianie zaległości :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.01.2011 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Dawno tu nie zaglądałam :oops: Ale to dlatego, że trochę się dzieje i mam dużo na głowie, mam nadzieję że już niedługo wszystko wróci do normy i nadrobie zaległości!!! Oczywiście bardzo dziękuje za wszystkie życzenia i odwiedziny. Hejka Emilko ...... znam ten bol !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IWONAARTUR 16.01.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 WITAM, od kilku miesięcy śledzę wasz watek, domek śliczny . Robiąc naszą elewację wzorowaliśmy się na waszym domku. Również nie mamy jeszcze koloru elewacji. Nie mamy także zrobionych balkonów i stąd moje pytanie jak wykonaliście obróbkę balkonów , czy ta niebieska listwa (wystająca lekko)to jakaś blacha i jak ją przymocowaliście do czoła balkonów.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.01.2011 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 WITAM, od kilku miesięcy śledzę wasz watek, domek śliczny . Robiąc naszą elewację wzorowaliśmy się na waszym domku. Również nie mamy jeszcze koloru elewacji. Nie mamy także zrobionych balkonów i stąd moje pytanie jak wykonaliście obróbkę balkonów , czy ta niebieska listwa (wystająca lekko)to jakaś blacha i jak ją przymocowaliście do czoła balkonów. Pozdrawiamy Witaj IWONAARTUR, Fajnie, ze nasze prace sa inspiracja dla innych. Jesli chodzi o obrobke balonow to nie dawalismy zadnej blachy ( za wszelka cene chcielismy tego uniknac ) Ta niebieska listwa to tzw kapinosek - znajdziesz w kazdym sklepie budowlanym. Sami jej nie mocowalismy wiec nie bardzo wiem, ale nie wygladalo na bardzo skomplikowane. Zapraszam do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniat 17.01.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Witam mariomili !!!śledzę budowę waszego prześlicznego domku. Masz fajne pomysły, które mogą być dla innych inspiracją. Czekam na kolejne zdjęcia. My naszą bellę zaczynamy budować w lutym, dlatego bardzo pomogły mi twoje zdjecia, teraz przynajmniej wiem konkretnie jak wygląda salon czy kuchnia.... itd. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 to witam w klubie, ja tez nie mam na nic czasu, pomysłów i planów sporo a nie ma kiedy się tym zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.01.2011 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Emilka czy moglabys zdradzic jakiej firmy dawalas kleje i grunt na swoja Belle,slicznie jej w tym bialym kolorku.Ja planuje Knaufa , moj byc moze przyszly wykonawca od ocieplenia robi na Ceresicie.I jestem w kropce jak ten styropian Termoorganiki :bash:Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 27.01.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 tu masz nr do pana od wylewek 608 624 430 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 15.02.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Siemkawpadłem sie dowiedziec co u ciebie na budowie sie dziaje a w dzienniku pustki.... numer do wylewkarza się przydał??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.02.2011 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Edyta M Emilka czy moglabys zdradzic jakiej firmy dawalas kleje i grunt na swoja Belle,slicznie jej w tym bialym kolorku.Ja planuje Knaufa , moj byc moze przyszly wykonawca od ocieplenia robi na Ceresicie.I jestem w kropce jak ten styropian Termoorganiki :bash:Pozdrawiam . Mało czasu poświęcam dzienniczkowi ponieważ w domku jeszcze do kwietnia postój a życie codzienne przejeło góre:yes:, to takie wytłumaczenie na spóznioną odpowiedz. Przed zagospodarowaniem działki Bella miała być bez puderu na licu, a wyglądać jakoś musiała, prawda?:DStąd taki biały podkład, był w tej samej cenie co szary smutny. Ocieplenie oparte na systemie TYTAN, tak twierdzi wykonawca i faktury ale jak to w życiu nic nie wiadomo:D. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.02.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 makawel Siemka wpadłem sie dowiedziec co u ciebie na budowie sie dziaje a w dzienniku pustki.... numer do wylewkarza się przydał?? pozdrawiam Racja w dzienniku pustka ale to tylko do momentu utopienia marzanny:yes: Z wylewkarzem trwają pertraktacje, raczej na tak. U Ciebie teraz terakota, trzymają sie poziomy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 19.02.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 wsio rownusio panowie od układania terakoty pochwalili ze dawno rownej posadzki nie widzieli. posadzkarze maja na stanie niwelator i potrafia go używac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.02.2011 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 to jak wsio rowniusio to gościa biorę Na początku tyg. spiszemy papierek, ustalimy cenę a jak trawa się zazieleni niech wylewa pot:D pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 19.02.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 on tylko przyjeżdża dwa razy --zobaczyc` co bedzie robił i pomieżyc co jego pracownicy zrobili a nie kłame u mnie przyjechał jeszcze maszyne wciagnac pod górke(wjeżdzał pod górke jakies 200 metrów na wstecznym na pół sprzęgle no i wracał na cholu bo spalł sprzęgło jak mówił poźniej 5 tys w plecy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts