Ola.U 19.04.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Helloł Też jestem za wersją bez barku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.04.2013 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Helloł Też jestem za wersją bez barku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.04.2013 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Dzwieczyny, a co myslicie o kolorkach, nie wiemczy zauwazylyscie wysoka zabudowa ma jasniutki szary i fronty sa matowe tak samo jak wiszace szafki, dolna zabudowa to bialy polysk hmm:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.04.2013 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Emilko ja glosuje - BEZ WYSPY !!!!! ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.04.2013 03:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Dzwieczyny, a co myslicie o kolorkach, nie wiemczy zauwazylyscie wysoka zabudowa ma jasniutki szary i fronty sa matowe tak samo jak wiszace szafki, dolna zabudowa to bialy polysk hmm:popcorn: Emilko o meblach sie nie wypowiadam bo ja zupelnie nie jestem nowoczesna ..... nie przemawiaja do mnie swiecace meble kuchenne ( a pewnie i tak takie beda w Stylku ) jestem bardziej za klasyka ( ktora do mojego domu jakos nie pasuje ) .... jedynie musze powiedziec jasne kolory to jest to , dzieki nim zachowasz przestrzen w pomieszczeniu . W obecnym mieszkaniu mam biale szafki + czarno-szare granitowe blaty .... .... biale szafki TAK !!! czarne blaty NIE !!!! , ale zdecydowanie polecam granit !!!!!!! ... generalnie nastawiona jestem na praktyczne rozwiazania .... nie zawsze sie to udaje bo np. bede montowala szklana barierke bo ta pasuje do wnetrza , trudno powiedziec zeby byl to wybor praktyczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.04.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Hej Napisze chyba to samo co poprzedniczki - półwysep się przydaje, ale jak będziesz mieć w pobliżu stół - to wersja bez Co do kolorów musiałam się wrócić żeby poszukać tej różnicy o której wspomniałaś Ja bym chyba nie kombinowała - wszystkie białe w połysku. Nie widziałam takiego rozwiązania na żywo - więc ciężko mi się do takiego połączenia przekonać - chyba za mały kontrast w kolorach ale jeśli Cię ciągnie to tą szara zabudowę też zrobiłabym w połysku Masz jakąś inspirację tego typu połączenia? Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 22.04.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Emilko dołączę się do Agi i napiszę, że ciężko jest doradzić w sprawie kolorów jeśli nie widzi się tego połączenia na żywo- tez nigdy nie widziałam takiego mixu:p Osobiście wolę jednokolorowe - całe białe, albo całe szare:yes: Ja mam całe białe i uwielbiam je i nie żałuje:no: Jeśli Ty widząc to połączenie kolorów czujesz te motyle w brzuchu to się nie zastanawiaj bo Ty masz być zadowolona:yes: Często jak dziewczyny piszą jakieś swoje pomysły, nie do końca się zgadzam a potem często jestem bardzooo pozytywnie zaskoczona jak to super wyszło:yes: Właśnie doczytałam co napisała Aga.... faktycznie jeśli bardzo chcesz też tą szafą zabudowę to może jednak wszystko w połysku..... Czekam na Twoją decyzję Powodzenia:hug: Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.04.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 mnie się też podoba bardziej bez wyspy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.04.2013 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Emilko o meblach sie nie wypowiadam bo ja zupelnie nie jestem nowoczesna ..... nie przemawiaja do mnie swiecace meble kuchenne ( a pewnie i tak takie beda w Stylku ) jestem bardziej za klasyka ( ktora do mojego domu jakos nie pasuje ) .... jedynie musze powiedziec jasne kolory to jest to , dzieki nim zachowasz przestrzen w pomieszczeniu . W obecnym mieszkaniu mam biale szafki + czarno-szare granitowe blaty .... .... biale szafki TAK !!! czarne blaty NIE !!!! , ale zdecydowanie polecam granit !!!!!!! ... generalnie nastawiona jestem na praktyczne rozwiazania .... nie zawsze sie to udaje bo np. bede montowala szklana barierke bo ta pasuje do wnetrza , trudno powiedziec zeby byl to wybor praktyczny . Czesc Edyta:bye: jak nie jesteś nowoczesna, u ciebie wszystko nowoczesne jak narazie Ja tez stawiam na jasne meble, ogólnie wnętrza, bo w takich najlepiej się czuje:cool: ja raczej zdecyduje się na czarny granitowy blat, kiedyś zawsze myślałam ze biały ale już mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.04.2013 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Hej Napisze chyba to samo co poprzedniczki - półwysep się przydaje, ale jak będziesz mieć w pobliżu stół - to wersja bez Co do kolorów musiałam się wrócić żeby poszukać tej różnicy o której wspomniałaś Ja bym chyba nie kombinowała - wszystkie białe w połysku. Nie widziałam takiego rozwiązania na żywo - więc ciężko mi się do takiego połączenia przekonać - chyba za mały kontrast w kolorach ale jeśli Cię ciągnie to tą szara zabudowę też zrobiłabym w połysku Masz jakąś inspirację tego typu połączenia? Buziaki zostawiam Czesc Aga, fajnie ze zajrzalas do mnie ze swojego ogródka a wiesz, ze ja lubię kombinować tak jak Ty:-P Mi ten szary już dawno chodzi po głowie , ale ja bym chciała taki bardzo jasniutki szary i nie wiem czemu ale ten mat siedzi mi w głowie Wiadomo ze w rzeczywistości kuchnia będzie wyglądała inaczej niż na wizce. Najpierw muszę zdobyć próbki każdego koloru i przekonać się, oby tylko cena nie odstraszyla mnie:sick: Potem wystawie fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.04.2013 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Emilko dołączę się do Agi i napiszę, że ciężko jest doradzić w sprawie kolorów jeśli nie widzi się tego połączenia na żywo- tez nigdy nie widziałam takiego mixu:p Osobiście wolę jednokolorowe - całe białe, albo całe szare:yes: Ja mam całe białe i uwielbiam je i nie żałuje:no: Jeśli Ty widząc to połączenie kolorów czujesz te motyle w brzuchu to się nie zastanawiaj bo Ty masz być zadowolona:yes: Często jak dziewczyny piszą jakieś swoje pomysły, nie do końca się zgadzam a potem często jestem bardzooo pozytywnie zaskoczona jak to super wyszło:yes: Właśnie doczytałam co napisała Aga.... faktycznie jeśli bardzo chcesz też tą szafą zabudowę to może jednak wszystko w połysku..... Czekam na Twoją decyzję Powodzenia:hug: A wiesz, ze ja tez nie przepadam za takimi połączeniem kilku kolorów No ale coś mi gdzieś świta i z głowy nie chce wylecieć Mi całe białe tez się bardzo podobają i takiej opcji nie wykluczam , jednak chciałabym u siebie " coś innego" I bądź tu mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.04.2013 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 mnie się też podoba bardziej bez wyspy:yes: i przy tej wersji zostaniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.04.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Czesc Edyta:bye: jak nie jesteś nowoczesna, u ciebie wszystko nowoczesne jak narazie A gdzie tam ..... Emilko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.04.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Mam zacząć wymieniać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.04.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.04.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 o kurczę, Emilka!!!!Witam się w ogóle:D - masz kuchnię b. podobną do mojej, albo ja do Twojej:lol2: - moją też projektowała Agnieszka. Piękny, spójny układ, oszczędna kolorystyka - ja jestem za wersją z półwyspem - nawet nieduży się przyda, blatu roboczego raczej nigdy za dużo, a tak ładnie "doprawia" całość i oddziela optycznie kuchnię od jadalni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.04.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 o kurczę, Emilka!!!! Witam się w ogóle:D - masz kuchnię b. podobną do mojej, albo ja do Twojej:lol2: - moją też projektowała Agnieszka. Piękny, spójny układ, oszczędna kolorystyka - ja jestem za wersją z półwyspem - nawet nieduży się przyda, blatu roboczego raczej nigdy za dużo, a tak ładnie "doprawia" całość i oddziela optycznie kuchnię od jadalni! Czesc Sharlotko!! Chyba ja mam podobna do Twojej, bo Ty pierwsza mialas projekt:) Dzięki za głosik w sprawie wyspy, narazie chyba zrobię bez, ale to jeszcze do przemyslenia;) zawsze mogę dorobić Sharlotko a co myślisz o kolorkach, bo jeśli nie zauważyłas wysoka zabudowa i szafki wiszące są lekko szare. Jak Ci sie to widzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.04.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Emilko, jestem Czesc Wszystkim:bye: Emilko, wizualnie bardziej podoba mi sie bez wyspy (wlasciwie półwyspu) ale blatu roboczego jest troszkę mało:rolleyes: a on naprawde sie przydaje. Czy myslalas o wydłuzeniu blatu i tym samym dolnych szafek? wkleje na chwile swoja kuchnie, bo wydaje mi sie, ze gdyby nie mój półwysep, to miałybysmy tyle samo blatu roboczego.Mnie półwysep uratował No i nie wkleje tylko wysle na maila, bo nie mam jakiejs wtyczki i fotosik nie dał rady:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.04.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ty i ten Twój fotosik, krejzolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.04.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Nawet nie zauważyłam różnicy w kolorze - ale ja wzięłabym albo całą zabudowę białą, albo leciutko szarą, bez "mieszanek" - bo wiesz, jeszcze ktoś pomyśli, że pomylili Wam fronty, a nie, że tak miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts