yuka 11.08.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Hejka Mariomili:D W tym tempie, to kochana do 30 sierpnia zapomniesz co to ocieplenie i jaki styropian kupowałaś:D:D A sorki, nie zapomniesz, bo foteczki są P.S. ale mi apetytu narobiłyście na pizzę, chyba sobie upichcę:stirthepot: co prawda nie prawdziwą włoską, ale jak się nie ma co się lubi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.08.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Hejka Mariomili:D W tym tempie, to kochana do 30 sierpnia zapomniesz co to ocieplenie i jaki styropian kupowałaś:D:D A sorki, nie zapomniesz, bo foteczki są P.S. ale mi apetytu narobiłyście na pizzę, chyba sobie upichcę:stirthepot: co prawda nie prawdziwą włoską, ale jak się nie ma co się lubi..... Cześć, Masz racje, jeśli styropianowi będą tak się uwijać to za kilka dni koniec. Tym bardziej, że w tym roku zostawiamy dom bez kolorku. A pizzę by się zjadło:popcorn: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.08.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Cześć EmilkaWcześniej oglądając u Ciebie zdjęcia z etapu Ocieplanie zastanawiałam się jak panowie sobie poradzą z Waszym ładnym łukiem. No i muszę ci powiedzieć że wyszło super. Ze zdjęć wynika że chyba są 2 łuki nad drzwiami wejściowym i z drugiej strony. Chyba się nie mylę. A skrzynka alarmowa nie jest za bardzo schowana? Czy to tylko tak na zdjęciach wygląda?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.08.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 witaj Emilka, powiedz mi bo nie doczytałam czy sami ocieplaliście styropianem domek, czy ekipa? ile kosztował materiał? może byc na priv, my planujemy uzbierać pieniądze przez zimę na ocieplenie i nie wiem nawet orientacyjnie jakie beda koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 13.08.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Cześć Emilko! Domek wygląda SUUUPER! w nowym ubranku Rzeczywiście zima Wam już nie straszna! Takie docieplenie to WIELKI KROK NA PRZÓD! Bardzo szybko się ekipa z dociepleniem uwija! Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekendu! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.08.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Cześć Emilka Wcześniej oglądając u Ciebie zdjęcia z etapu Ocieplanie zastanawiałam się jak panowie sobie poradzą z Waszym ładnym łukiem. No i muszę ci powiedzieć że wyszło super. Ze zdjęć wynika że chyba są 2 łuki nad drzwiami wejściowym i z drugiej strony. Chyba się nie mylę. A skrzynka alarmowa nie jest za bardzo schowana? Czy to tylko tak na zdjęciach wygląda? Pozdrawiam Czesc Sylwia, Masz racje, luki sa dwa jak zauwazylas. Zobaczymy jak im wyjdzie po nalozeniu tynku. Sygnalizator od alarmu zostal zdjety dzisiaj rano ( czujne oko wszystko wypatrzy ) Zamontujemy go spowrotem jak bedzie juz tynk. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.08.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 witaj Emilka, powiedz mi bo nie doczytałam czy sami ocieplaliście styropianem domek, czy ekipa? ile kosztował materiał? może byc na priv, my planujemy uzbierać pieniądze przez zimę na ocieplenie i nie wiem nawet orientacyjnie jakie beda koszty. Czesc Karolina, Ocieplenie robi nam ekipa, ta sama ktora budowala nasz domek;) Prawdopodobnie beda robili nam poddasze, ale to zobaczymy. Materialy zamawia nam nasz budowlaniec bo na znizki;) Jeszcze nie mamy rachunku, ale sprawdze i przesle. Milego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.08.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Cześć Emilko! Domek wygląda SUUUPER! w nowym ubranku Rzeczywiście zima Wam już nie straszna! Takie docieplenie to WIELKI KROK NA PRZÓD! Bardzo szybko się ekipa z dociepleniem uwija! Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekendu! :) Witaj, fajnie ze wpadlas To fakt, dom wyglada inaczej, mam nadzieje ze jeszcze tydzien i bedzie skonczony ( tyle ile ma byc ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 14.08.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 No, no Emilko twojej Belli do twarzy w tych kropkach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.08.2010 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Hejka Emilko Cudne te kropki .... u siebie tez bede takim DALMATYNCZYKIEM ocieplac .... a jakiego " grubaska " dajesz ? :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.08.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Miłego weekendu:) Czesc Olu, Fajnie, ze zagladasz, ja rowniez zycze udanej niedzieli Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.08.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Hejka Emilko Cudne te kropki .... u siebie tez bede takim DALMATYNCZYKIEM ocieplac .... a jakiego " grubaska " dajesz ? :bye: Witaj Edyto Grubosc styropianu to 14, mam nadzieje ze nie zmarzniemy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 15.08.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 My kupiliśmy tego Dalmateńczyka 12 żeby ocieplić przed położeniem dachówki fragment ściany domu nad garażem. W projekcie mamy też 12, ale jeszcze nie wiemy czy na całości będzie 12 czy 10 Acha, ponoć te kropki to są "ciepłe kropki". Pzdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.08.2010 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witaj Edyto Grubosc styropianu to 14, mam nadzieje ze nie zmarzniemy Pozdrawiam Hejka u mnie w planach 15 i pewnie taki bedzie ...... bede probowala przeforsowac 20 , ale cos Kierownik kreci nosem .... moze uda sie 18 . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.08.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) Emilko na 100% będziecie mieli cieplutko! U nas w projekcie docieplenie miało być 10 cm, ale daliśmy 15 i nie żałujemy Belit też jest 30cm a nie 24cm, duża warstwa wełny mineralnej i teraz mam nadzieję,że nie zmarzniemy Na ociepleniu nie wolno oszczędzać , bo zainwestowane pieniążki szybko się zwrócą i zaprocentują :) Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez Karolina i Artur :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.08.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 p.s domek wygląda .... Miodzio!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.08.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Cześć Emilko:D Naprawdę bella ta Twoja Bella;) bellissima:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.08.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 nooo Kochana ale już pięknie chałupka się prezentuje, szybko robota idzie, jak bedzie cieplo w domku to całą zime bedziecie mogli cos działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.08.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) My kupiliśmy tego Dalmateńczyka 12 żeby ocieplić przed położeniem dachówki fragment ściany domu nad garażem. W projekcie mamy też 12, ale jeszcze nie wiemy czy na całości będzie 12 czy 10 Acha, ponoć te kropki to są "ciepłe kropki". Pzdrawiam - Jola Mam nadzieję, że te ciepłe kropeczki ogrzeją nas zimową porą Pozdrawiam Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez mariomili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.08.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Hejka u mnie w planach 15 i pewnie taki bedzie ...... bede probowala przeforsowac 20 , ale cos Kierownik kreci nosem .... moze uda sie 18 . Pozdrowionka Ktoś chyba lubi ciepełko ? Wydaje mi się, że 15 w zupełności Ci wystarczy. Ale masz jeszcze trochę czasu do namysłu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts