mariomili 17.08.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Emilko na 100% będziecie mieli cieplutko! U nas w projekcie docieplenie miało być 10 cm, ale daliśmy 15 i nie żałujemy Belit też jest 30cm a nie 24cm, duża warstwa wełny mineralnej i teraz mam nadzieję,że nie zmarzniemy Na ociepleniu nie wolno oszczędzać , bo zainwestowane pieniążki szybko się zwrócą i zaprocentują :) Hello, Ocieplając dom wiemy, że sam styropian nie ociepli domu tak jak byśmy chcieli. Ale mamy nadzieję, że bedzie trzymał cepło Zwłaszcza zimą, kiedy temperatura dochodzą do -25. Karolina, już niedługo czeka Cię pierwsza zima w Beniu, więc relacje napewno będą zdane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.08.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 p.s domek wygląda .... Miodzio!!! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.08.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Cześć Emilko:D Naprawdę bella ta Twoja Bella;) bellissima:D:D:D Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.08.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 nooo Kochana ale już pięknie chałupka się prezentuje, szybko robota idzie, jak bedzie cieplo w domku to całą zime bedziecie mogli cos działać. Jeszcze około tygodnia i może będzie skończone. Oby pogoda była;) Zimą planujemy ocieplić poddasze, mam nadzieję że do tego czasu bedą zamontowane grzejniki:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 17.08.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Cześć mariomili! Piękna ta wasza Bella .Muszę Ci powiedzieć że przed wybudowaniem naszego domku zastanawialismy się nad tym projektem i poprosiliśmy projektanta aby cos przemycił z Belli i tak powstał Nasz domek.Prace u Was posuwają sie szybciutko tak trzymać.Śliczne masz tez inspiracje wnętrz będę podglądac i wpadać do ciebie. Pozdrowionka http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.08.2010 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Ktoś chyba lubi ciepełko ? Wydaje mi się, że 15 w zupełności Ci wystarczy. Ale masz jeszcze trochę czasu do namysłu. Pozdrawiam Hejka Emilcia Chcialabym , aby domek byl na maxa cieplunki , cieplusi , cieplutenki ..... lubie ciepelko to fakt ..... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.08.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Hejka:)My też dajemy 20cm styropianu na ściany:D Takie są plany na razie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.08.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Cześć mariomili! Piękna ta wasza Bella .Muszę Ci powiedzieć że przed wybudowaniem naszego domku zastanawialismy się nad tym projektem i poprosiliśmy projektanta aby cos przemycił z Belli i tak powstał Nasz domek.Prace u Was posuwają sie szybciutko tak trzymać.Śliczne masz tez inspiracje wnętrz będę podglądac i wpadać do ciebie. Pozdrowionka http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Fajnie, że zajrzałaś Prace idą stopniowo.Wszystko robimy etapami ale już widać efekty z czego jesteśmy zadowoleni Jeszcze dużo przed nami:rolleyes: A ja najbardziej obawiam sie wykończeniówki Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.08.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Hejka Emilcia Chcialabym , aby domek byl na maxa cieplunki , cieplusi , cieplutenki ..... lubie ciepelko to fakt ..... Buziaki Napewno będzie cieplutki z taką inwestorką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.08.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Hejka:) My też dajemy 20cm styropianu na ściany:D Takie są plany na razie:D:D:D Jak już jest tak w planach to pewnie tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.08.2010 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Hejka:) My też dajemy 20cm styropianu na ściany:D Takie są plany na razie:D:D:D Yuka Siostra Jak bedzie mi zimno to na " mur i beton " gnam do Ciebie Kochana i w zimie sie gdzies przy kominku lokuje !!!!! 20 cm.... !!!!!!! moze i mnie sie uda przerobic Kierownika $$$$$$$$$ i zgodzi sie na 20 - stke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.08.2010 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Napewno będzie cieplutki z taką inwestorką Emilcia chyba Cie adoptuje ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 20.08.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 mariomil powiedz (jeśli to nie tajemnica) gdzie będziecie zamawiać kuchnie bo wypatrzyłem ze gdzieś już oglądałaś takowa? Pozdrawiam a zapomniałbym fajne parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.08.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Emilcia chyba Cie adoptuje ........ Cześć, Ja chętnie zamieszkam w Stylowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.08.2010 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 mariomil powiedz (jeśli to nie tajemnica) gdzie będziecie zamawiać kuchnie bo wypatrzyłem ze gdzieś już oglądałaś takowa? Pozdrawiam a zapomniałbym fajne parapety Cześć, Co do kuchni to narazie nie mam zielonego pojęcia Jeszcze mamy trochę czasu więc zbieram inspiracje, ale nie będzie łatwo. Wydaje mi się, że Ty będziesz z tym przed nami, my prawdopodobnie będziemy robić projekt w następnym roku:rolleyes: A Ty masz kogoś godnego polecenia w naszych okolicach? Pozdrawiam i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 21.08.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Witaj Emilko Podobają mi się "opaski" wokół twoich okien. Czy to styropian? Ja również myślę o czymś podobnym. Pozdrawiam - spokojnej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.08.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Witaj Emilko Podobają mi się "opaski" wokół twoich okien. Czy to styropian? Ja również myślę o czymś podobnym. Pozdrawiam - spokojnej niedzieli Mnie tez sie podobaja ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.08.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Hej!!! Ale domek super już wygląda.............ja już też tak chcę...........mam już dość widoku cegły:sick: Miłej niedzieli:bye: Olunia Cegla tez piekna ...... Milej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.08.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Witaj Emilko Podobają mi się "opaski" wokół twoich okien. Czy to styropian? Ja również myślę o czymś podobnym. Pozdrawiam - spokojnej niedzieli Czesc Jolu Tak, wokol okien mamy styropian szeroki na 12 cm. Poczatkowo obawialismy sie, ze moze byc za szeroko ale kiedy ujrzelismy je w takim stanie az lezka sie zakrecila Myslelismy, zeby kupic ' prawdziwe' ozdoby ale zostalismy przy styropianie i jest fajnie Pozdrawiam i rowniez zycze milej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.08.2010 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Hej!!! Ale domek super już wygląda.............ja już też tak chcę...........mam już dość widoku cegły:sick: Miłej niedzieli:bye: Hej - Dzieki za mile slowo Ktos chyba sie niecierpliwi, poczekaj juz niedlugo Twoj domek bedzie podobnie wygladal. My sie smiejemy ze nasza Belka przytyla po przylkejeniu styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts