Edyta M 22.08.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Czesc Jolu Tak, wokol okien mamy styropian szeroki na 12 cm. Poczatkowo obawialismy sie, ze moze byc za szeroko ale kiedy ujrzelismy je w takim stanie az lezka sie zakrecila Myslelismy, zeby kupic ' prawdziwe' ozdoby ale zostalismy przy styropianie i jest fajnie Pozdrawiam i rowniez zycze milej niedzieli. Jest pieknie ..... , a jaki gruby jest ten styropian ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.08.2010 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Mnie tez sie podobaja ...... Dzieki, takie slowa milo slyszec, bo ocieplenie z zewnatrz ma tez pelnic funkcje ozdobna i fajnie by bylo zeby innym sie podobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.08.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 I mnie też się podobają:D:D Cudnie domeczek wygląda:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.08.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 I mnie też się podobają:D:D Cudnie domeczek wygląda:D:D:D Tak BOGATO ..... :cool: Emilka , a swoja droga to " kradniesz " moje pomysly ..... najpierw drewniany sufit ....... teraz TO !!! ..... z drugiej strony to fajnie , ze podobnie chcemy niektore rzeczy w domku zrobic ..... tylko ja jestem wieksza szczesciara bo Ty wczesniej wprowadzisz to w zycie , a ja za to popodgladam .........i to calkiem za FRIKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.08.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Jest pieknie ..... , a jaki gruby jest ten styropian ??? I zonk ! A wiasz że nie wiem:jawdrop: Ale się dowiem Na moje oko około 2 cm, a oko mam dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.08.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 I mnie też się podobają:D:D Cudnie domeczek wygląda:D:D:D Dzięki kochana aż miło się robi Miłej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.08.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Tak BOGATO ..... :cool: Emilka , a swoja droga to " kradniesz " moje pomysly ..... najpierw drewniany sufit ....... teraz TO !!! ..... z drugiej strony to fajnie , ze podobnie chcemy niektore rzeczy w domku zrobic ..... tylko ja jestem wieksza szczesciara bo Ty wczesniej wprowadzisz to w zycie , a ja za to popodgladam .........i to calkiem za FRIKO A ja mam to szczęście, że Ci się podoba. Dobrze że nie jestem sama Podglądaj do bólu Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.08.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Emilko Pięknie , pięknie . Już tak baaardzo domowo i przytulnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.08.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Emilko Pięknie , pięknie . Już tak baaardzo domowo i przytulnie. pozdrawiam Czesc Aniu:) Dziekuje za mile slowa Lece do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.08.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 cześć Emilka, łooo widać że nie próżnujecie, zima w Belli już wam straszna nie będzie.Jakie plany na dalsze roboty? co teraz będziecie działać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.08.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 cześć Emilka, łooo widać że nie próżnujecie, zima w Belli już wam straszna nie będzie. Jakie plany na dalsze roboty? co teraz będziecie działać?? Cześć, właśnie wybieram sie do Ciebie Zaraz postaram sie umiescic dzisiejsze zdjęcia, jak wygląda nasza ślicznotka Myślę, że w tym tygodniu zakończymy ocieplenie. Jutro będą gruntować i została jeszcze podbitka, więc nie ma tak dużo pracy ( oby ) A za dwa tygodnie wchodzi hydraulik i działamy dalej Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.08.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 ooo no widzisz, jak dobrze że wspomniałaś o podbitce:) jaką wybraliście, drewnianą czy pcv? jak to wygląda cenowo bo ja oczywiście zapał wielki do roboty mam a jak zwykle nie wiem czy fundusze są wystarczające:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.08.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 ooo no widzisz, jak dobrze że wspomniałaś o podbitce:) jaką wybraliście, drewnianą czy pcv? jak to wygląda cenowo bo ja oczywiście zapał wielki do roboty mam a jak zwykle nie wiem czy fundusze są wystarczające:) My podbitke zamowilismy drewniana, o pcv nawet nie myslelismy. Ceny jeszcze nie mamy dokladnej ale wyjdzie nas okolo 1500 A gdzie Twoje zdjecia z hydrauliki, bylam w dzienniku i nic Masz moze jakies rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 27.08.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Śliczna ta Twoja Bella Czy możesz mi zdradzić ile płaciliście za docieplanie i te ozdóbki wokół okien? Może być na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 27.08.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Emilko bardzo podoba mi się także wykończenie łuku - super :) Pozdrawiam, miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.08.2010 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Śliczna ta Twoja Bella Czy możesz mi zdradzić ile płaciliście za docieplanie i te ozdóbki wokół okien? Może być na priv. Pozdrawiam. Lilan Dziękuję za miłe słowo. Pod koniec tygodnia będziemy rozliczać się z wykonawcą ocieplenia i będę miała dokładną kwotę więc Ci prześlę, jeśli to nie za późno? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.08.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Emilko bardzo podoba mi się także wykończenie łuku - super :) Pozdrawiam, miłego weekendu Dzięki Jolu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 29.08.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Czekam z niecierpliwością, bo właśnie szukamy ekipy do ocieplania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.08.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 My podbitke zamowilismy drewniana, o pcv nawet nie myslelismy. Ceny jeszcze nie mamy dokladnej ale wyjdzie nas okolo 1500 A gdzie Twoje zdjecia z hydrauliki, bylam w dzienniku i nic Masz moze jakies rady? cześć Emilko, powiem Ci że to miłe zaskoczenie że chociaż podbitka nie zrujnuje nas finansowo, skoro wy za drewniana płacicie ok 1500 zł to może pcv jeszcze tańsza, hmmm? co do hydrauliki to trudno mi cos radzić, pan poprowadził rurki tak jak to wcześniej zaplanowałam, tak naprawde czy dobrze to sie okaże jak zaczniemy użytkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.09.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Bella coraz piękniejsza. W białym jej bardzo do koloru. Pozdrawiam i życzę pogody na następne prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts