Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIK EMILII & MARCINA. NASZA BELLA

Recommended Posts

Czesc Jolu :wiggle:

Tak, wokol okien mamy styropian szeroki na 12 cm. Poczatkowo obawialismy sie, ze moze byc za szeroko ale kiedy ujrzelismy je w takim stanie az lezka sie zakrecila :cry: :) Myslelismy, zeby kupic ' prawdziwe' ozdoby ale zostalismy przy styropianie i jest fajnie :);)

Pozdrawiam i rowniez zycze milej niedzieli.

Jest pieknie .....:wiggle: , a jaki gruby jest ten styropian ???

• Odpowiedzi 747
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I mnie też się podobają:D:D:D Cudnie domeczek wygląda:D:D:D

Tak BOGATO ..... :cool::cool::cool:

Emilka , a swoja droga to " kradniesz " moje pomysly ..... najpierw drewniany sufit ....... teraz TO !!! ;) ..... z drugiej strony to fajnie , ze podobnie chcemy niektore rzeczy w domku zrobic ..... tylko ja jestem wieksza szczesciara bo Ty wczesniej wprowadzisz to w zycie , a ja za to popodgladam .........i to calkiem za FRIKO :wave:

Tak BOGATO ..... :cool::cool::cool:

Emilka , a swoja droga to " kradniesz " moje pomysly ..... najpierw drewniany sufit ....... teraz TO !!! ;) ..... z drugiej strony to fajnie , ze podobnie chcemy niektore rzeczy w domku zrobic ..... tylko ja jestem wieksza szczesciara bo Ty wczesniej wprowadzisz to w zycie , a ja za to popodgladam .........i to calkiem za FRIKO :wave:

A ja mam to szczęście, że Ci się podoba. Dobrze że nie jestem sama ;) Podglądaj do bólu :wiggle:

Buziaki :hug:

cześć Emilka, łooo widać że nie próżnujecie, zima w Belli już wam straszna nie będzie.

Jakie plany na dalsze roboty? co teraz będziecie działać??

Cześć, właśnie wybieram sie do Ciebie :)

Zaraz postaram sie umiescic dzisiejsze zdjęcia, jak wygląda nasza ślicznotka ;)

Myślę, że w tym tygodniu zakończymy ocieplenie. Jutro będą gruntować i została jeszcze podbitka, więc nie ma tak dużo pracy ( oby )

A za dwa tygodnie wchodzi hydraulik i działamy dalej :)

Buziaki

ooo no widzisz, jak dobrze że wspomniałaś o podbitce:) jaką wybraliście, drewnianą czy pcv? jak to wygląda cenowo bo ja oczywiście zapał wielki do roboty mam a jak zwykle nie wiem czy fundusze są wystarczające:)

My podbitke zamowilismy drewniana, o pcv nawet nie myslelismy. Ceny jeszcze nie mamy dokladnej ale wyjdzie nas okolo 1500 ;)

A gdzie Twoje zdjecia z hydrauliki, bylam w dzienniku i nic :rolleyes: Masz moze jakies rady?

Śliczna ta Twoja Bella:) Czy możesz mi zdradzić ile płaciliście za docieplanie i te ozdóbki wokół okien? Może być na priv. Pozdrawiam.

Lilan :welcome:

Dziękuję za miłe słowo. Pod koniec tygodnia będziemy rozliczać się z wykonawcą ocieplenia i będę miała dokładną kwotę więc Ci prześlę, jeśli to nie za późno?

Pozdrawiam

My podbitke zamowilismy drewniana, o pcv nawet nie myslelismy. Ceny jeszcze nie mamy dokladnej ale wyjdzie nas okolo 1500 ;)

A gdzie Twoje zdjecia z hydrauliki, bylam w dzienniku i nic :rolleyes: Masz moze jakies rady?

cześć Emilko, powiem Ci że to miłe zaskoczenie że chociaż podbitka nie zrujnuje nas finansowo, skoro wy za drewniana płacicie ok 1500 zł to może pcv jeszcze tańsza, hmmm?

co do hydrauliki to trudno mi cos radzić, pan poprowadził rurki tak jak to wcześniej zaplanowałam, tak naprawde czy dobrze to sie okaże jak zaczniemy użytkować.