mariomili 02.09.2010 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 cześć Emilko, powiem Ci że to miłe zaskoczenie że chociaż podbitka nie zrujnuje nas finansowo, skoro wy za drewniana płacicie ok 1500 zł to może pcv jeszcze tańsza, hmmm? co do hydrauliki to trudno mi cos radzić, pan poprowadził rurki tak jak to wcześniej zaplanowałam, tak naprawde czy dobrze to sie okaże jak zaczniemy użytkować. Cześć Karola, Wydaje mi się, że za pcv zapłacicie zdecydowanie mniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.09.2010 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Bella coraz piękniejsza. W białym jej bardzo do koloru. Pozdrawiam i życzę pogody na następne prace Cześć i dzieki A Ty już po wakacjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.09.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Cześć i dzieki A Ty już po wakacjach? Od wczoraj w domku. Zapraszam do moich komentarzy. Są zdjęcia z wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.09.2010 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Od wczoraj w domku. Zapraszam do moich komentarzy. Są zdjęcia z wycieczki. lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 03.09.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Mariomili - dziękuję za informację o cenie za docieplanie. Balustrada, którą pokazałaś jest bardzo podobna do tej, jaką mają nasi przyjaciele. Bardzo mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.09.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 częś Emilka, co słychać, co działacie w Belli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.09.2010 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 czesc Balustrade znalazlam na allegro, podobna chcialabym miec ale zobacze co wyjdzie. Narazie jeszcze nie zamawialismy, pewnie na wiosne trzeba bedzie pomyslec, chociaz z drugiej strony lepiej zrobic ja teraz i miec spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.09.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 częś Emilka, co słychać, co działacie w Belli?? Czesc Karolciu W naszym domku wczoraj rozpocza prace hydraulik i dalej koncza z podbitka ( cos dlugo ale maja jutro juz skonczyc ) My mamy kilka dni wolnego i troche spraw do zalatwiania. Dzis zamowilismu kontener na smieci i trzeba bedzie raczki pobrudzic Nie mam nawet czasu na forum wiec nie wiem co tam u Ciebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 18.09.2010 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Co słychać w Belli? Pewnie hydraulik już skończył pracę Gdzie się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.09.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 hej, widze że Ty tez zabiegana tak jak i ja, na szczeście wróciłam do pracy to odpoczne sobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.09.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Co słychać w Belli? Pewnie hydraulik już skończył pracę Gdzie się podziewasz? Cześć Lilan:) Fajnie, że jeszcze ktoś tu zagląda, bo właścicielka nawet nie ma czasu na forum. Trochę zaległości uzbierało się i postaram nadrobić wszystkie jak najszybciej i w dzienniku i w komentarzach Miłej nocki:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.09.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 hej, widze że Ty tez zabiegana tak jak i ja, na szczeście wróciłam do pracy to odpoczne sobie:) Hej Karolcia, Ja podobnie jak Ty wróciłam do pracy i też myśle odpocząć po urlopie Pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.09.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 cześć Kochana!!! Bella.... wiadomo jest PIĘKNA!!!!!!!!!!!! :) Elewacja ju ygląda super wszystkie pilastry itp. dopieszczone aż miło Podbiteczka też super wygląda! A balustrada którą pokazałaś w dzienniku bardzo mi się podoba i mniej absorbująca od drewnianej Pędzicie pracusie!!! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.09.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Cześć Co u Ciebie słychać? Jakie postępy w hydraulice? Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.09.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 cześć Kochana!!! Bella.... wiadomo jest PIĘKNA!!!!!!!!!!!! :) Elewacja ju ygląda super wszystkie pilastry itp. dopieszczone aż miło Podbiteczka też super wygląda! A balustrada którą pokazałaś w dzienniku bardzo mi się podoba i mniej absorbująca od drewnianej Pędzicie pracusie!!! Pozdrawiam serdecznie Cześć Karolcia, Fajnie, że wpadłaś i dzięki za miłe słowa:) Ocieplenie, podbitka jest już skończona, tylko bez kolorku docelowego. Balustrad też jeszcze nie mamy bo jeszcze musimy się zastanowić nad odrodzeniem żeby wszystko ładnie wyglądało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.09.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Cześć Co u Ciebie słychać? Jakie postępy w hydraulice? Buźka Hej Sylwia, Jestem po krótkim urlopie, ale tym razem nie były to wczasy we Włoszech Pierwszy etap hydrauliki mamy za sobą, położone są wszystkie rurki, zamontowane grzejniki, a w okolicach pażdziernika / listopada podłogówka i kotłownia. Muszę zgrać zdjęcia z aparatu to wkleję kilka fotek . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.09.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Powiem tylko MIÓD MALYYNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.09.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Powiem tylko MIÓD MALYYNA dziękawać, dziękawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.09.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 No to tylko pogratulować. Czekamy na zdjęcia:) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.09.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 hej Ja też chcę zobaczyć świeże foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts