mariomili 19.02.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 ...i ewentualnie raz jeszcze po kasiore he he, a tą piątke u mnie teraz odbije:D Zainspirowałeś mnie do wykonania ocieplenia poddasza własnymi rękoma, podglądam i czekam na efekt finalny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 21.02.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Efekt finalny pewnie dopiero w wakacje bo niestety deski na skosach mokre i troszkę pleśń wychodzi( jak robili deskowanie strasznie padało) więc teraz tylko robie sufity do folii a z karton gipsem czekam aż wyschną skosy. Powiem tak nie jest to trudne chociaz na początku tak sie wydaje ale jest jeden dobry temat na forum i tam wsio ładnie pokazane http://forum.muratordom.pl/showthread.php?82372-Ocieplam-poddasze-krotkie-pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domlolek 22.02.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Zaznaczajcie lokalizację swoich domów na http://dombella.pl/lokalizacja-dom-bella . Można też wrzucić szczegółowe koszty budowy co jest bardzo pomocne dla innych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 08.03.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet http://img4.imageshack.us/img4/7702/mini316931.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 01.04.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 i jak tam wyleweczki. robią się już czy czekacie jeszcze??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.04.2011 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Wylewki bedą sie robiły za chwilę, a dokładnie za 3 tyg. , na ten termin ma wpaść hydraulik rozłożyć podłogówkę, czekamy z niecierpliwością na rozpoczęcie następnego sezonu:) ,również Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 12.04.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 mariomili widzę, że jesteśmy na podobnym etapie:) poczytać nie zdążyłam, ale w wolnej chwili na pewno nadrobię z zewnątrz domek prezentuje się świetnie, a po Twoich inspiracjach widzę, że wnętrza zapowiadają się boskie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.04.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 mariomili widzę, że jesteśmy na podobnym etapie:) poczytać nie zdążyłam, ale w wolnej chwili na pewno nadrobię z zewnątrz domek prezentuje się świetnie, a po Twoich inspiracjach widzę, że wnętrza zapowiadają się boskie....... Cześć Oldzia, My teraz szykujemy się do wylewek i musimy kupić stelaże, w czerwcu myślimy ruszyć z poddaszem a wtedy to już z górki Wstaw kilka swoich fotek jestem ciekawa jak wygląda Twój dom, bo projekt fajny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.04.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://i51.tinypic.com/optx0z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.04.2011 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img690.imageshack.us/img690/997/wielkanoc3.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.04.2011 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://images38.fotosik.pl/800/745b844f55ed062f.jpg Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,pełnych wiary, nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodzinyi wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 24.04.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych życzy Jola z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 17.05.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 wpadłam z rewizytą i podziwiam jaka Ty jesteś zorganizowana.. już masz sprzęt agd wybrany i tyle pięknych inspiracji.. ale Ci tego zazdroszczę. U nas tak jakoś wszystkow w zwariowanym tempie przebiega że niestety nie mam tak wszystkiego przemyślanego, dopracowanego jak u Ciebie. Dopieszczaj Bellę i zamieszczaj zdjęcia. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 19.05.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Siemka i jak wylewki zadowolona?? czy mam sie bac bo cos zle zrobili i bedzie na mnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.05.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 OLA , YUKA, EDYTA. LILIAN, JOLA dziękuje dziewczyny za życzenia ( trochę późno ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.05.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 wpadłam z rewizytą i podziwiam jaka Ty jesteś zorganizowana.. już masz sprzęt agd wybrany i tyle pięknych inspiracji.. ale Ci tego zazdroszczę. U nas tak jakoś wszystkow w zwariowanym tempie przebiega że niestety nie mam tak wszystkiego przemyślanego, dopracowanego jak u Ciebie. Dopieszczaj Bellę i zamieszczaj zdjęcia. Powodzenia. Część, Chyba muszę obejrzec mój dziennik od początku i sprawdzić z tym zorganizowaniem Może tylko tak wygląda że wszystko mam zaplanowane ale w rzeczywistości pustka!!! Oczywiście mam wizję jak bym chciała urządzić dom i te zdjęcia maja mi pomóc ale wszystko się tak szybko zmienia a mi się dużo rzeczy podoba że ciężko nadązyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.05.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Siemka i jak wylewki zadowolona?? czy mam sie bac bo cos zle zrobili i bedzie na mnie Pozdrawiam Hej, Wylewki zrobione i już suche Narazie nie chwalę zobaczymy jak płytki będziemy kłaść. Ekipa spoko jeden dzień i zrobione, wylweki wygladaja na równe więć jest spoko. Dzięki za namiar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 23.05.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Cześć Dzięki za wizytę To prawa zaległości są, ale nie tylko u mnie. U ciebie w dzienniczku też od dawna pusto. Co teraz Waszej Belli porabiacie? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.05.2011 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Hej no pusto , pusto w dzienniku ale jakoś czasu nie ma (tak lepiej brzmi niż z lenistwa) U nas nic poważnego w tym roku zrobiliśmy już wylewki i czekamy na gości od ocieplania poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.06.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Cześć Oglądałam Twoje inspiracje w dzienniczku. Powiem Ci że jestem coraz ciekawsza efektów wykończeniówki w Twoim domu. Zapowiada się coraz fajniej. Pisałaś że zamierzasz zrobić białą kuchnię. My też chcielibyśmy taką. Mój pomysł jest żeby ją zrobić w połączeniu z szarością. Tylko nie bardzo wiem co ze sprzętem. W większości będzie pod zabudowę, ale okap i płyta będzie widoczna. Gdybyś posiadała jakieś fajne inspiracje, wdzięczna bym ci była bardzo za każde zdjęcie. A panowie od docieplenia poddasza zaczęli już u Was pracę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts