mariomili 06.06.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Hej Sylwia, Inspiracji u mnie sporo wię jak będe miała coś dla ciebie to podeślę. A Ty kuchnie będziesz zamawiała teraz czy tylko projekt. U mnie fronty raczej białe i blat drewniany, no chyba że granitowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 06.06.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 mariomii witam się u Ciebie:bye: domek bardzo ładny, tez mieliśmy go w ulubionych:yes:. Widzę, że wizję mamy podobne:D. Znowu zakradam ostatnie foto z fornirową ścianą przy wc - bardzo mi się podoba takie połączenie, ale teraz już się przyznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Niech Ci będzie;) Ja takich ścian planuje kilka przy schodach, w holu przy wejściu i w holu na górze no i łazienka, ale zobaczymy. Początkowo chciałam drewniany sufit w salonie, ale chyba za małe pomieszczenie żeby tak kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 06.06.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 no na pewno świetnie będzie wyglądało:yes: a orientowałaś się może już, jak to cenowo wygląda?to rozwiązanie z barierka przy schodach w fornirze też mi się podoba, mam tez to zdjęcie w swoich ulubionych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 09.06.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Co do cen to jeszcze nie wiem konkretnie, patrzyłam tylko w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 09.06.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Hej mariomili - mnie ten fornir z klatki schodowej pasowałby na kuchenne fronty - miodzio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.06.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Hej Sylwia, Inspiracji u mnie sporo wię jak będe miała coś dla ciebie to podeślę. A Ty kuchnie będziesz zamawiała teraz czy tylko projekt. U mnie fronty raczej białe i blat drewniany, no chyba że granitowy Na razie szukam pomysłów. Mamy kilka pewników, ale jeszcze nie wiem jak połączyć wszystko w całość. Kuchnię nie wiem jeszcze kiedy zamówimy. Najprawdopodobniej wyjdzie na list-grudzień. Bo w wrześniu dopiero jesteśmy umówieni na kolejne prace. Miało być trochę wcześniej ale nie znalazłam ekipy, która wcześniej miała by czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.06.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Fornit mi też się bardzo podoba. A kiedy ty będziesz zamawiać kuchnię? Macie jakiś plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.06.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Hej mariomili - mnie ten fornir z klatki schodowej pasowałby na kuchenne fronty - miodzio:) Ja gdybym mogła to wszędzie je bym dała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.06.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Co do kuchni to w tym roku napewno nie będziemy zamawiac. Musimy najpierw zrobić poddasze a to wrzesień/październik, oczyszczalnie i potem w pierwszej kolejności łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2011 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Emilcia widze , ze Ty tez " stopniowo " budujesz i podobaja mi sie Twoje pomysly .... jak wszystko urzadzisz bedzie pieknie . Wyborow sie nie obawiaj wprawdzie wszystkiego na rynku jest " multum " ale dasz rade .... wazne zeby miec swoja wizje przyszlego domku i tego sie trzymac .... najwazniejsze to nie dac sie zwariowac. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.06.2011 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Edytko tak, tak oto w tym chodzi żeby nie dać się zwariować Nam się nie śpieszy z budową, a i fakt że bez kredytu wszystko spowalnia Ale cieszę się ze nie musimy pędzić i pobijać rekordów kto szybciej zbuduje. Poza tym jest czas żeby wszystko powysychało, podpatrzyć czy coś nie przecieka i spokojnie zastanowić się co chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Edytko tak, tak oto w tym chodzi żeby nie dać się zwariować Nam się nie śpieszy z budową, a i fakt że bez kredytu wszystko spowalnia Ale cieszę się ze nie musimy pędzić i pobijać rekordów kto szybciej zbuduje. Poza tym jest czas żeby wszystko powysychało, podpatrzyć czy coś nie przecieka i spokojnie zastanowić się co chcemy. I tego sie trzymaj .... domek piekny wybudowalas Twoje " drewniane " pomysly sa super .... ja tez uwielbiam drewno w domu ( cieplo i nastrojowo ) , a ze bez kredytu budujesz to przynajmnie przez nastepnych 30 lat nie bedziesz myslala o tym czy nie stracisz aby pracy i czy bedzie Ciebie stac na raty ..... to jednak duze obciazenie psychiczne . Ja tez bez kredytu buduje bo najbardziej obawiam sie tych umow z bankami ..... Znajomi kilka lat temu wzieli kredyt walutowy ( frank ) byl wowczas po 2 zl. z groszami teraz jest ponad 3 ...... czyli 50% wiecej doszlo do raty i nie jest juz tak wesolo .... rate ma do splaty prawie 2600 zl. miesiecznie ..... w miedzy czasie stracil prace .... rodzina i znajomi pomagali w splatach ..... KOSZMAR !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.06.2011 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Jakoś damy radę koleżanko:hug: Ja banki dużym łukiem omijam. Z tymi frankami to się ludzie wpakowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Bardzo fajny projekt, zwarta bryła. Po prostu BELLA! Nie moge sie doczekać kiedy pokażesz gotowe schody, bo sądząc po inspiracjach będzie super efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.06.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Cześć,Fajnie że zajrzałaś, oczywiście zapraszam.Co do schodów sama jestem ciekawa;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 14.06.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 fajnie, że wróciłaś na forum jaka była kolejność przy ogrzewaniu podłogowym? tzn. jakie warstwy były pod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.06.2011 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Cześć Basiu, fajnie że zajrzałaś Podglądałam ostatnio co u Was się dzieje i muszę Ci powiedziec, że pędzicie aż miło popatrzeć. Co do ogrzewania podłogowego to u nas była folia przeciwwilgociowa, styropian, specjalna folia pod podłogówkę, rurki i wylewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.06.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Dziękuję za miłe słowa Miałam ostatnio straszny mętlik, jak to idzie z tą podłogówką, ale teraz już mi się wszystko potwierdziło, i wiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.06.2011 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 A jakie wylewki robicie, standardowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts