Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIK EMILII & MARCINA. NASZA BELLA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 747
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Sylwia,

Inspiracji u mnie sporo wię jak będe miała coś dla ciebie to podeślę. A Ty kuchnie będziesz zamawiała teraz czy tylko projekt.

U mnie fronty raczej białe i blat drewniany, no chyba że granitowy ;)

Na razie szukam pomysłów. Mamy kilka pewników, ale jeszcze nie wiem jak połączyć wszystko w całość.

Kuchnię nie wiem jeszcze kiedy zamówimy. Najprawdopodobniej wyjdzie na list-grudzień. Bo w wrześniu dopiero jesteśmy umówieni na kolejne prace. Miało być trochę wcześniej ale nie znalazłam ekipy, która wcześniej miała by czas.

Emilcia widze , ze Ty tez " stopniowo " budujesz i podobaja mi sie Twoje pomysly .... jak wszystko urzadzisz bedzie pieknie . Wyborow sie nie obawiaj wprawdzie wszystkiego na rynku jest " multum " ale dasz rade .... wazne zeby miec swoja wizje przyszlego domku i tego sie trzymac .... najwazniejsze to nie dac sie zwariowac.

Pozdrawiam cieplutko

Edytko tak, tak oto w tym chodzi żeby nie dać się zwariować :)

Nam się nie śpieszy z budową, a i fakt że bez kredytu wszystko spowalnia ;) Ale cieszę się ze nie musimy pędzić i pobijać rekordów kto szybciej zbuduje. Poza tym jest czas żeby wszystko powysychało, podpatrzyć czy coś nie przecieka i spokojnie zastanowić się co chcemy.

Edytko tak, tak oto w tym chodzi żeby nie dać się zwariować :)

Nam się nie śpieszy z budową, a i fakt że bez kredytu wszystko spowalnia ;) Ale cieszę się ze nie musimy pędzić i pobijać rekordów kto szybciej zbuduje. Poza tym jest czas żeby wszystko powysychało, podpatrzyć czy coś nie przecieka i spokojnie zastanowić się co chcemy.

I tego sie trzymaj .... domek piekny wybudowalas Twoje " drewniane " pomysly sa super .... ja tez uwielbiam drewno w domu ( cieplo i nastrojowo :yes:) , a ze bez kredytu budujesz to przynajmnie przez nastepnych 30 lat nie bedziesz myslala o tym czy nie stracisz aby pracy i czy bedzie Ciebie stac na raty ..... to jednak duze obciazenie psychiczne . Ja tez bez kredytu buduje bo najbardziej obawiam sie tych umow z bankami ..... Znajomi kilka lat temu wzieli kredyt walutowy ( frank ) byl wowczas po 2 zl. z groszami teraz jest ponad 3 ...... czyli 50% wiecej doszlo do raty i nie jest juz tak wesolo .... rate ma do splaty prawie 2600 zl. miesiecznie ..... w miedzy czasie stracil prace .... rodzina i znajomi pomagali w splatach ..... KOSZMAR !!!!!