Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIK EMILII & MARCINA. NASZA BELLA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 747
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

mariomilii-PIEKNY DOM BEDZIESZ MIALA!!Mialam Cie w moich zakladkach i gdzies mi pozniej ucieklas...Bardzo podobaly mi sie Twoje inspiracje-pamietam jak sie zarazilam dzieki Twojej inspiracji z czarna sciana-jest tam taki bialy naroznik-wlasnie tym naroznikiem.Poruszylam niebo i ziemie zeby sie dowiedziec co to jest.Pozniej sie dowiedzialam...Bogu dzieki ze byl niewygodny bo ta cena:lol2:

TRZYMAM KCIUKI I POZDRAWIAM!!!!

• 3 weeks później...
mariomilii-PIEKNY DOM BEDZIESZ MIALA!!Mialam Cie w moich zakladkach i gdzies mi pozniej ucieklas...Bardzo podobaly mi sie Twoje inspiracje-pamietam jak sie zarazilam dzieki Twojej inspiracji z czarna sciana-jest tam taki bialy naroznik-wlasnie tym naroznikiem.Poruszylam niebo i ziemie zeby sie dowiedziec co to jest.Pozniej sie dowiedzialam...Bogu dzieki ze byl niewygodny bo ta cena:lol2:

TRZYMAM KCIUKI I POZDRAWIAM!!!!

Cześć Gumisiowa, fajnie że wpadłaś, ja zupełnie zapomniałam o swoim dzienniku i komentarzach! Wole podgladać co u Was sie dzieje:yes: Ten narożnik też mi sie podobał swego czasu ale czytałam że niewygodny plus cena. A ciemna sciana to to moje must have:cool:

• 1 month później...
  • 3 weeks później...

Emilia, wpraszam się, ale jeszcze całości nie poczytałam.

Widzę sporo znajomych, heja :wiggle::bye:

Mój dom też z Ytonga :yes: chyba – bo już nie pamiętam – 46 cm i pod blachodachówką z potężną ilozacją (30 cm wełny). 230 m2, w tym te 30 m2 to garaż.

Mieszka się w tym Ytongu bez dodatkowego ocieplenia ścian cudownie, ciepło, kiedy trzeba i dzisiaj... chłodno, podczas, gdy na zewnątrz żar leje się z nieba.

Emi..., zapraszaj się :yes: w kolejkę. Poproszę Cię o foty pomieszczeń, które chcesz sprawdzić, opis chciejstw i jeśli masz to także informacje o – albo zdjęcia tych mebelków i przedmiotów, którymi chciałabyś zaaranżować wnętrza.