Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIK EMILII & MARCINA. NASZA BELLA

Recommended Posts

Emilia, wpraszam się, ale jeszcze całości nie poczytałam.

Widzę sporo znajomych, heja :wiggle::bye:

Mój dom też z Ytonga :yes: chyba – bo już nie pamiętam – 46 cm i pod blachodachówką z potężną ilozacją (30 cm wełny). 230 m2, w tym te 30 m2 to garaż.

Mieszka się w tym Ytongu bez dodatkowego ocieplenia ścian cudownie, ciepło, kiedy trzeba i dzisiaj... chłodno, podczas, gdy na zewnątrz żar leje się z nieba.

Nasz dom mamy z Ytonga 24- ki chyba:rolleyes: plus ocieplenie styropianem 15cm i jest naprawde cieplo, nie wspomne juz o poddaszu, gdzie bez klimy nie wiem czy da sie usiedziec w przyszłości.

A elewacje macie już zrobioną, może wrzucisz jakies fotki swojego domu?

Edytowane przez mariomili

• Odpowiedzi 747
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Dobrze, że wróciłaś do forumowej aktywności :D

Liczę, że teraz już tylko mały kroczek Was dzieli od przeprowadzki (w końcu parę miesięcy się nie odzywałaś to pewnie byłaś bardzo zajęta na budowie :p

Cześć Rocia:D

Na fm bywam prawie codziennie ( uzależnienie chyba) tylko czasem tak cichaczem;)

Jak tam twoje poczynania łazienkowe lece zobaczyć,

Emilka Ty mi tutaj po innych dziennikach nie lataj ( chyba , ze w Chomiczowce :yes: bywasz to rozgrzeszam ) tylko ....... wrzuc nowe foty ze swojego Krolestwa :hug:

Edytko w Chomiczówce ( a tak przy okazji czemu Chomiczówka?) to ja czesto i gęsto jestem:D Dziennika budowy już nie prowadze budowa juz sie jako tako 'zakonczyla' więc jak będą jakieś konkrety to napewno pokażę, może z czasem galerię założe czy cuś. A jak już będziesz w swoim domku to mam nadzieję odwiedzisz mnie kiedyś:yes:

Emilko Twoj domek to moje klimaty :hug:

A dlaczego Chomiczowka :D...... min. slowo chomiczowka znaczy tyle co bacowka ( takie moje wolne tlumaczenie ) .... wiec mieszkajac w Chomiczowce poczuje sie jakbym miala namiastke gor ..... chomikowanie znaczy tez zbieranie - chowanie min. kaski wiec to jest taka moja skarbonka ( mam nadzieje , ze nie bez dna :lol2: ) .

Pozdrawiam

• 2 weeks później...