mariomili 04.07.2012 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 (edytowane) Emilia, wpraszam się, ale jeszcze całości nie poczytałam. Widzę sporo znajomych, heja Mój dom też z Ytonga chyba – bo już nie pamiętam – 46 cm i pod blachodachówką z potężną ilozacją (30 cm wełny). 230 m2, w tym te 30 m2 to garaż. Mieszka się w tym Ytongu bez dodatkowego ocieplenia ścian cudownie, ciepło, kiedy trzeba i dzisiaj... chłodno, podczas, gdy na zewnątrz żar leje się z nieba. Nasz dom mamy z Ytonga 24- ki chyba:rolleyes: plus ocieplenie styropianem 15cm i jest naprawde cieplo, nie wspomne juz o poddaszu, gdzie bez klimy nie wiem czy da sie usiedziec w przyszłości. A elewacje macie już zrobioną, może wrzucisz jakies fotki swojego domu? Edytowane 9 Lipca 2012 przez mariomili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.07.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Emi..., zapraszaj się w kolejkę. Poproszę Cię o foty pomieszczeń, które chcesz sprawdzić, opis chciejstw i jeśli masz to także informacje o – albo zdjęcia tych mebelków i przedmiotów, którymi chciałabyś zaaranżować wnętrza. Kasiu dziękuje Ci bardzo :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.07.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Dobrze, że wróciłaś do forumowej aktywności Liczę, że teraz już tylko mały kroczek Was dzieli od przeprowadzki (w końcu parę miesięcy się nie odzywałaś to pewnie byłaś bardzo zajęta na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.07.2012 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Emilka Ty mi tutaj po innych dziennikach nie lataj ( chyba , ze w Chomiczowce bywasz to rozgrzeszam ) tylko ....... wrzuc nowe foty ze swojego Krolestwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.07.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Dobrze, że wróciłaś do forumowej aktywności Liczę, że teraz już tylko mały kroczek Was dzieli od przeprowadzki (w końcu parę miesięcy się nie odzywałaś to pewnie byłaś bardzo zajęta na budowie Cześć Rocia:D Na fm bywam prawie codziennie ( uzależnienie chyba) tylko czasem tak cichaczem;) Jak tam twoje poczynania łazienkowe lece zobaczyć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.07.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Emilka Ty mi tutaj po innych dziennikach nie lataj ( chyba , ze w Chomiczowce bywasz to rozgrzeszam ) tylko ....... wrzuc nowe foty ze swojego Krolestwa Edytko w Chomiczówce ( a tak przy okazji czemu Chomiczówka?) to ja czesto i gęsto jestem:D Dziennika budowy już nie prowadze budowa juz sie jako tako 'zakonczyla' więc jak będą jakieś konkrety to napewno pokażę, może z czasem galerię założe czy cuś. A jak już będziesz w swoim domku to mam nadzieję odwiedzisz mnie kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.07.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Dziennika budowy już nie prowadze budowa juz sie jako tako 'zakonczyla' Czyli jak dobrze rozumiem domek już zamieszkany? To tym bardziej czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.07.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Czyli jak dobrze rozumiem domek już zamieszkany? To tym bardziej czekam na zdjęcia Nie, nie jeszcze niezamieszkany. Budowa zakończona a wykonczeniowka swoją droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.07.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 mariomili fajnie, że wróciłaś odzywaj się częściej, a nie tylko podglądasz i wklejaj zdjęcia nawet jak są to tylko, albo AŻ/ JUŻ! gładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.07.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 ja tez czekam na zdjątka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 17.07.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Zaglądam z rewizytą i dołączam do próśb o "odmrożenie" dzienniczka . Chwal się jakie wnętrza planujesz Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.07.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Oj Dziewczynki bo mnie jeszcze namówicie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.07.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 no nie Daj się prosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.07.2012 02:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Emilko Twoj domek to moje klimaty A dlaczego Chomiczowka ...... min. slowo chomiczowka znaczy tyle co bacowka ( takie moje wolne tlumaczenie ) .... wiec mieszkajac w Chomiczowce poczuje sie jakbym miala namiastke gor ..... chomikowanie znaczy tez zbieranie - chowanie min. kaski wiec to jest taka moja skarbonka ( mam nadzieje , ze nie bez dna ) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.07.2012 02:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Emilko , a drewno juz wybralas na sufity ? kiedys wspominalas , ze chcialabys miec drewniany sufit ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.07.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Oj Dziewczynki bo mnie jeszcze namówicie:P No przecież o to nam chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 31.07.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 no właśnie gdzie fotki z wykończeniówki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 31.07.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 no dawaj fotki z wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.07.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Emilka nie chce ujawniac jak swoj domek urzadza zeby inni ...." podpatrywacze " nie skopiowali pomyslow .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.07.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 no właśnie gdzie fotki z wykończeniówki??? O to samo moglabym Ciebie zapytac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts