Nelli Sza 01.04.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Pełnych nadziei i radości ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY życzy Nel z rodzinką http://arch.blox.pl/resource/marthastewart_com_dekoracje_wielkanocne_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.04.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 http://www.swinoujscie.zhp.pl/gfx/news/95_alleluja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.04.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 :smile:Witam po wielkich zmianach forum. Widze ze kolezanka nadal swietuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.04.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witaj, z tego co wiem to ty masz wakacje:) Ja jeszcze nie ogarniam tego forum, ale robię postępy a to dobry znak:) Jutro zaczynamy z tynkami!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.04.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witaj, z tego co wiem to ty masz wakacje:) Ja jeszcze nie ogarniam tego forum, ale robię postępy a to dobry znak:) Jutro zaczynamy z tynkami!! Dokladnie ja mam przerwe swiateczna i to dosc dluga, ale jutro wracam do domu i do swoich obowiazkow. Jak masz pytania odnosnie forum to pytaj. Powodzenia z tynkami. U nas moze w maju beda. W srode przychodzi hydraulik.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.04.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Hej Gratuluję rozpoczęcia tynków! Tynki sprawią,że pomieszczenia będą o wiele bardziej domowe Na jaki rodzaj tynków ostatecznie się zdecydowaliście ??? Trzymam kciuki za szybkie i gładkie tynkowanie Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.04.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Dokladnie ja mam przerwe swiateczna i to dosc dluga, ale jutro wracam do domu i do swoich obowiazkow. Jak masz pytania odnosnie forum to pytaj. Powodzenia z tynkami. U nas moze w maju beda. W srode przychodzi hydraulik.:D:D To szczesliwej podróży życze, sama wracasz ? Czekam na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.04.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Hej Gratuluję rozpoczęcia tynków! Tynki sprawią,że pomieszczenia będą o wiele bardziej domowe Na jaki rodzaj tynków ostatecznie się zdecydowaliście ??? Trzymam kciuki za szybkie i gładkie tynkowanie Pozdrawiam!!! Czesc Karolinko. Tynki będą gipsowe, zobaczymy jak to wyjdzie. Lece do Ciebie, bo juz dawno mnie tam nie było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.04.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 To szczesliwej podróży życze, sama wracasz ? Czekam na nowe fotki Jestem juz w domu. Sama wracałam, mąż dojedzie później. Podróż najbardziej stresująca od tych dotychczasowych. ale na szczęście już w domu. Zaczynam ustalać pierwsze termin, kto kiedy ma zacząć. Na razie na budowie cisza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.04.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Wracam właśnie z Twojego dzienniczka budowy. Jak miło popatrzeć na kolejne efekty. Super, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.05.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Cześć Muszę nadrobić zaległości bo trochę się dzieje (hurrra ) na budowie, a ja nie mam czasu na dziennik:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkrk83 16.05.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 8.02 Zdjecia kominków: Ostatnio spodobał nam sie taki ( jak niżej) ale nie mogłam nigdzie znaleść http://img197.imageshack.us/img197/6056/focuscontemporaryfirepl.jpg http://img197.imageshack.us/img197/9006/72630453.jpg http://img197.imageshack.us/img197/4899/big096.jpg mam pytanie na jakiej stronie znalazl pan te schody i czy one moga byc w projekcie bella 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.05.2010 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witam, Myślę, ze jak najbardziej można wkomponować te schody do belli 2, musisz mieć wizje jak chcesz je zrobić. Niestety nie pamiętam gdzie znalazłam zdjęcie ze schodami:cool: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.05.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 wpadłam zajrzeć do Was:) domek piekny, ale juz fajnei macie z tynkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.05.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witam, witam:D Fajnie by było zeby były pomalowane:cool: Po tynkach pomieszczenia wyglądają bardziej domowo i czyściej:yes: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.05.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witam, witam:D Fajnie by było zeby były pomalowane:cool: Po tynkach pomieszczenia wyglądają bardziej domowo i czyściej:yes: pozdrawiam wpadłam zobaczyc co słychać Mario po kolei, przyjdzie czas i na malowanie, masz racje że z tynkami już czyściej, ja też już bym chciała pozbyc się wszędobylskiego kurzu ale nam jeszcze przyjdzie poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.05.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witam weekendowo A kiedy zamierzacie ruszyć z tynkami? Przed mani hydraulika ( sierpień / wrzesień ) i też już chciałabym mieć to za sobą potem wylewki i można już pomalutku myśleć gdzie co ma być A i jeszcze ocieplenie z zewnątrz:eek: myślimy zrobić w tym roku, to takie grubsze sprawy ( finansowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.05.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam poniedziałkowo. Ostatnio byłam trochę nie gościna, ale dzisiaj już nadrabiam zaległości. Faktycznie wczoraj miałam egz, wyników jeszcze nie było, ale jestem pozytywnie nastawiona. Jeszcze tylko jeden egz i dopytka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam weekendowo A kiedy zamierzacie ruszyć z tynkami? Przed mani hydraulika ( sierpień / wrzesień ) i też już chciałabym mieć to za sobą potem wylewki i można już pomalutku myśleć gdzie co ma być A i jeszcze ocieplenie z zewnątrz:eek: myślimy zrobić w tym roku, to takie grubsze sprawy ( finansowe ) witaj Mario, my chyba tynków nie bedziemy robic tylko wszędzie karton gips, chcielibyśmy na jesieni mieć to juz zrobione ale to zależy od urodzaju na maliny czy wpadnie troche gotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.05.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam poniedziałkowo. Ostatnio byłam trochę nie gościna, ale dzisiaj już nadrabiam zaległości. Faktycznie wczoraj miałam egz, wyników jeszcze nie było, ale jestem pozytywnie nastawiona. Jeszcze tylko jeden egz i dopytka. Pozdrawiam Na pewno będą dobre wyniki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts