Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIK EMILII & MARCINA. NASZA BELLA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 747
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ślicznie będzie :cool:

Oświetlenie kryształowe pasuje, to co pokazalas chyba za bardzo salonowe jak dla mnie :cool:

....:hug:i chyba jeszcze się u Ciebie nie witałam ...

Hej Ivy, fajnie że zajrzałaś:) My sie często mijamy się w innych wątkach.

Chyba masz racje że te oświetlenie takie bardziej salonowe. Chcialabym dać tam jakieś ładne, eleganckie, efektowne oświetlenie:rolleyes:

Przybiegłam :lol:

Piękna łazienka -wizka pierwsza klasa :jawdrop:

Rozumiem że Pani min mnie pyta o oświetlenie :lol2: - najbardziej niezdecydowaną w sprawie oświetlenia osobę na forum :rotfl:

Emilko te kinkiety w prysznicu faktycznie wyglądają dziwnie ;)

Widze że jest tam kawałeczek sufitu - jeśli bardzo potrzebne to można by dać oczko/dwa w tym suficie - jeśli to jeszcze możliwe :rolleyes:

Ale rano będziesz miała światło dzienne, a wieczorem nastrojowy prysznic przy kryształkach :)-----------------też uważam że kryształki tam pasują - ale w nowoczesnej formie :yes:

Twoje propozycje za mało kryształkowe i mnie się widza bardziej do jadalni.

Szukaj czegoś podobnego do żyrandola z wizki :yes:

Będę miała na oku lampy do Ciebie - może dzisiaj uda mi się posiedzieć nad moją do gościnnego ;)

Miłego dnia :hug:

Ale mam wyczucie :)mnie też się podoba kolorystyka łazienki,masz wybrane już kafle?to będzie trawertyn?Umywalka to catalano?Łazienkę podobną ma Kraszewska na swojej stronie popatrzjakie ona tam dała oświetlenie,ja z lampami też mam problem .Czy Ty masz tam jedną lampę?czy 2 po każdej stronie umywalki?

Hej draniuchu :p

Łazienka sie zapowiada zajebiście!!!! :jawdrop:

Uwielbaim taka kolorystykę w łaziene :yes: .... ja sie czuję odprężona od samego patrzenia na wizkę :lol2:

Osiwtlenie każde z 3 proponowanych mi sie podoba ;) więc nie pomogłam ;)

Buziaki :hug:

Ze kto, ja dran:rolleyes:;)

Wiedzialam, ze Ci sie spodoba, bo to Twoje kolorki. Lazienka z zalozenia miala byc prosta, jasna, elegancka. Zobaczymy czy efekt koncowy taki bedzie;)

Aaaaaaaaaaaaaa

wiedziałam, kiedy wpaść:)

na dzień dobry pytam się- dzieło Agnieszki G.?:rolleyes:

Cudowna łazienka, nie narzekaj na kryształy- dodają szyku, a kinkiety nad prysznicem możesz śmiało wywalić.

Jednym słowem prosto, gustownie, elegancko - naprawdę imponująco!

Czesc Natalko,

Wizke zrobila mi Aga, wiedzialam co chce, wiec szybko poszlo;)Bardzo chcialam miec wolnostojaca wanne:rolleyes: i balam sie ze bedzie za malo miejsca dlatego musialam miec wizki. Mialam problem z prysznicem, nie bardzo wiedzialam jak zagospodarowac ta scianke Aga wpadla na fajny pomysl zeby przeszklic cala sciane i tak juz zostalo. Z Agi jestem bardzo zadowolona

Tych kinkietow pod prysznicem nie bedzie, beda tam tylko dwa swiatelka w suficie:)

Emilka , ale CZAD !!!!!!!!!!!! myslalam , ze to juz Twoja gotowa lazienka dopiero za chwile zalapalam , ze to wizualka :bash:.... no fajnie ...... moje klimaty

Ciesze sie ze sie podoba:)

Przybiegłam :lol:

Piękna łazienka -wizka pierwsza klasa :jawdrop:

Rozumiem że Pani min mnie pyta o oświetlenie :lol2: - najbardziej niezdecydowaną w sprawie oświetlenia osobę na forum :rotfl:

Emilko te kinkiety w prysznicu faktycznie wyglądają dziwnie ;)

Widze że jest tam kawałeczek sufitu - jeśli bardzo potrzebne to można by dać oczko/dwa w tym suficie - jeśli to jeszcze możliwe :rolleyes:

Ale rano będziesz miała światło dzienne, a wieczorem nastrojowy prysznic przy kryształkach :)-----------------też uważam że kryształki tam pasują - ale w nowoczesnej formie :yes:

Twoje propozycje za mało kryształkowe i mnie się widza bardziej do jadalni.

Szukaj czegoś podobnego do żyrandola z wizki :yes:

Będę miała na oku lampy do Ciebie - może dzisiaj uda mi się posiedzieć nad moją do gościnnego ;)

Miłego dnia :hug:

Aga, Ty jestes naszym specem od wyszukiwania pieknego oswietlenia:)

Ale mam wyczucie :)mnie też się podoba kolorystyka łazienki,masz wybrane już kafle?to będzie trawertyn?Umywalka to catalano?Łazienkę podobną ma Kraszewska na swojej stronie popatrzjakie ona tam dała oświetlenie,ja z lampami też mam problem .Czy Ty masz tam jedną lampę?czy 2 po każdej stronie umywalki?

Czesc Basiu,

Kafle juz dawno polozone:rolleyes: Płytki to opoczno beige mistral mat 60x60. Umywalka to Catalano Zero-plus 80x40 w ktorej jestem zakochana:rolleyes: Na wizce jest tylko jedna lampa, ale tez myslalam o tym zeby dac dwie po bokach, ale wtedy musialyby byc jakies mniejsze chyba? No i czy to by wystarczylo na oswietlenie pomieszczenia hmm:bash: