Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIK EMILII & MARCINA. NASZA BELLA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 747
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wydaje mi się, że kuchnia jest zbyt mała na wyspę nawet taką - bo z tego co pamiętam zaraz przed będzie stół?

podoba mi się wersja bez wyspy i tych 2 lamp nad wyspą: jest spójniejsza, bardzo fajnie wygląda te zakończenie granitem boku szafki - nie jest tak ultra biało/szaro jak w przypadku wersji z wyspą. No i jak się nie mylę, że stół będzie stał nijako w linii prostej do kuchni ( chyba w jakimś wykuszu) to może się trochę efekt zagraconej powierzchni pojawić?

Nasz 1 projekt, który wybraliśmy to była Bella....a w końcu wybudowalismy co innego z piwnicą. A sentyment pozostał.:)

Mariomilli ja bym zrobiła bez, ale ja się na tym nie znam :lol2:

Ledwo zajrzałam i już mi się spodobało :yes: Muszę prześledzić Twój wątek, łazienkę chcę w Bardzo podobnym stylu :)

Kto Ci robi takie ładne wizu.???

Dzieki za glosik, my tez jesteśmy za ta wersja,

wizki łazienki i kuchni robiła mi Agnieszka, jeśli chcesz podesle Ci namiary:yes:

wydaje mi się, że kuchnia jest zbyt mała na wyspę nawet taką - bo z tego co pamiętam zaraz przed będzie stół?

podoba mi się wersja bez wyspy i tych 2 lamp nad wyspą: jest spójniejsza, bardzo fajnie wygląda te zakończenie granitem boku szafki - nie jest tak ultra biało/szaro jak w przypadku wersji z wyspą. No i jak się nie mylę, że stół będzie stał nijako w linii prostej do kuchni ( chyba w jakimś wykuszu) to może się trochę efekt zagraconej powierzchni pojawić?

Nasz 1 projekt, który wybraliśmy to była Bella....a w końcu wybudowalismy co innego z piwnicą. A sentyment pozostał.:)

Madziu dzięki za głos. To fakt kuchnia jest wąska i ta,k jak piszesz zaraz za będzie stał stół więc wyspa chyba będzie zbędna

Ja bym zrobiła z wyspą, bo dla mnie taka wyspa jest lekkim zamknięciem kuchni- ale to już zależy od tego ile masz miejsca i co jest dalej. Jeśli zaraz za wyspą jest stół to ja bym zrezygnowała z tych krzeseł przy wyspie...

No właśnie dalej za 2,5 m będzie stał stół , więc chyba blisk:-?

No kurcze......powiem tak:

- blat się przydaje :yes: i do zagniatania ciasta i do szybkiego śniadania

- 12 m2 to nie jest porywająca przestrzeń dlatego raczej odpada zrobienie barku

a gdyby nie robić półwyspu ale dołożyć jeszcze szafek? :>

najwyzej ciasta bede zagniatac na stole:lol2:

Mi najbardziej przemawia opcja bez wyspy a jak mi sie odwidzi to sobie dorobie:cool:

Witam się wielgaśna dziewczyno (172 cm- zgroza!!:D:D) mówie to ja mała Madzia (156 cm:lol2:)

Tak na poważnie to ja też jestem za opcją bez barku, choć faktycznie się przydaje;)

Jeśli stół będzie blisko, to nie ma co zagracać:yes: A kiedy montaż ?

:hug:

:p

najpierw trzeba wycene zrobic:bash: