Edyta M 07.04.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Emilko dziekuje http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/3d/smileys-3d-375397.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.04.2013 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dziewczynki dziękuje za wszystkie życzenia. ( jak zwykle trochę późno ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.04.2013 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Emilko dziekuje http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/3d/smileys-3d-375397.png Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.04.2013 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Kuchnia.... Mam wizki kuchni jeszcze ciepłe:) Oczywiście muszę sie z Wami nimi podzielić, ciekawa jestem waszych opini:yes: Standardowa kuchnia, wysoka zabudowa, czarny granitowy blat... jednym słowem nuda:D Edytowane 29 Grudnia 2013 przez mariomili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 19.04.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Mariomilli ja bym zrobiła bez, ale ja się na tym nie znam Ledwo zajrzałam i już mi się spodobało Muszę prześledzić Twój wątek, łazienkę chcę w Bardzo podobnym stylu Kto Ci robi takie ładne wizu.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 wydaje mi się, że kuchnia jest zbyt mała na wyspę nawet taką - bo z tego co pamiętam zaraz przed będzie stół? podoba mi się wersja bez wyspy i tych 2 lamp nad wyspą: jest spójniejsza, bardzo fajnie wygląda te zakończenie granitem boku szafki - nie jest tak ultra biało/szaro jak w przypadku wersji z wyspą. No i jak się nie mylę, że stół będzie stał nijako w linii prostej do kuchni ( chyba w jakimś wykuszu) to może się trochę efekt zagraconej powierzchni pojawić? Nasz 1 projekt, który wybraliśmy to była Bella....a w końcu wybudowalismy co innego z piwnicą. A sentyment pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 No właśnie Emi jak z przestrzenią ? ile ma kuchnia i jakie wymiary miałby półwysep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 19.04.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ja bym zrobiła z wyspą, bo dla mnie taka wyspa jest lekkim zamknięciem kuchni- ale to już zależy od tego ile masz miejsca i co jest dalej. Jeśli zaraz za wyspą jest stół to ja bym zrezygnowała z tych krzeseł przy wyspie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.04.2013 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Mariomilli ja bym zrobiła bez, ale ja się na tym nie znam Ledwo zajrzałam i już mi się spodobało Muszę prześledzić Twój wątek, łazienkę chcę w Bardzo podobnym stylu Kto Ci robi takie ładne wizu.??? Dzieki za glosik, my tez jesteśmy za ta wersja, wizki łazienki i kuchni robiła mi Agnieszka, jeśli chcesz podesle Ci namiary:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.04.2013 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 wydaje mi się, że kuchnia jest zbyt mała na wyspę nawet taką - bo z tego co pamiętam zaraz przed będzie stół? podoba mi się wersja bez wyspy i tych 2 lamp nad wyspą: jest spójniejsza, bardzo fajnie wygląda te zakończenie granitem boku szafki - nie jest tak ultra biało/szaro jak w przypadku wersji z wyspą. No i jak się nie mylę, że stół będzie stał nijako w linii prostej do kuchni ( chyba w jakimś wykuszu) to może się trochę efekt zagraconej powierzchni pojawić? Nasz 1 projekt, który wybraliśmy to była Bella....a w końcu wybudowalismy co innego z piwnicą. A sentyment pozostał. Madziu dzięki za głos. To fakt kuchnia jest wąska i ta,k jak piszesz zaraz za będzie stał stół więc wyspa chyba będzie zbędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.04.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 No właśnie Emi jak z przestrzenią ? ile ma kuchnia i jakie wymiary miałby półwysep? kuchnia ma 11m2 jest długa ale wąska . Wyspa ma 130/60:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.04.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ja bym zrobiła z wyspą, bo dla mnie taka wyspa jest lekkim zamknięciem kuchni- ale to już zależy od tego ile masz miejsca i co jest dalej. Jeśli zaraz za wyspą jest stół to ja bym zrezygnowała z tych krzeseł przy wyspie... No właśnie dalej za 2,5 m będzie stał stół , więc chyba blisk:-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.04.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Nasz 1 projekt, który wybraliśmy to była Bella....a w końcu wybudowalismy co innego z piwnicą. A sentyment pozostał. na jaki projekt zdecydowaliscie się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 No kurcze......powiem tak: - blat się przydaje i do zagniatania ciasta i do szybkiego śniadania - 12 m2 to nie jest porywająca przestrzeń dlatego raczej odpada zrobienie barku a gdyby nie robić półwyspu ale dołożyć jeszcze szafek? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.04.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 taki ( w piwnicy jest garaż na 2 samochody - wjeżdża się od strony gdzie było duże okno w piwnicy - trochę wydłużyliśmy piwnicę)http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-lucernie-p/m4993f584e53c8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 19.04.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Dzieki za glosik, my tez jesteśmy za ta wersja, wizki łazienki i kuchni robiła mi Agnieszka, jeśli chcesz podesle Ci namiary:yes: chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 19.04.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam się wielgaśna dziewczyno (172 cm- zgroza!!:D) mówie to ja mała Madzia (156 cm:lol2:) Tak na poważnie to ja też jestem za opcją bez barku, choć faktycznie się przydaje;) Jeśli stół będzie blisko, to nie ma co zagracać A kiedy montaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.04.2013 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 No kurcze......powiem tak: - blat się przydaje i do zagniatania ciasta i do szybkiego śniadania - 12 m2 to nie jest porywająca przestrzeń dlatego raczej odpada zrobienie barku a gdyby nie robić półwyspu ale dołożyć jeszcze szafek? :> najwyzej ciasta bede zagniatac na stole:lol2: Mi najbardziej przemawia opcja bez wyspy a jak mi sie odwidzi to sobie dorobie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.04.2013 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 chcę robi sie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.04.2013 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam się wielgaśna dziewczyno (172 cm- zgroza!!:D) mówie to ja mała Madzia (156 cm:lol2:) Tak na poważnie to ja też jestem za opcją bez barku, choć faktycznie się przydaje;) Jeśli stół będzie blisko, to nie ma co zagracać A kiedy montaż ? najpierw trzeba wycene zrobic:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts