MarJel 25.04.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Jezdem Mam rozumieć, że zaproszenie jest związane z tym aby projekt kuchni skomentować Emilko, zacznę od kolorków, podoba mi się pomysł wysokiej zabudowy i wiszących szafek w szarości , a dół w bieli, ale żeby nie przekombinować to chyba wszystko w połysku. Bałabym się jak ten mat będzie się miał do otrzymania go w nienagannej czystości Druga sprawa wizualnie też ładniej sam połysk. Cała biała też oczywista oczywistość będzie piękna, ale wiadomo oklepana, a tak byś miała modnie, jasno, ale inaczej A jeszcze napisz jaki będzie kolor ścian, podłogi, i płytek ewentualnie szyby przy blacie(o ile w ogóle planujesz jakieś zabezpieczenie?) Chodzi o to żeby się też za szaro nie zrobiło ... Barek Chyba wizualnie lepiej bez, alleee blatów kochanieńka to ty dużo nie masz i ten kawalątek dodatkowy w postaci barku pewnie by się przydał. Na Twoim miejscu wstrzymałabym się na razie z barkiem , z tego co widzę w każdej chwili można go dorobić. Jeśli będzie Ci brakowało miejsca to sobie po czasie zamówisz i też będzie ładnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.04.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 No i to chciałam usłyszeć Co do utrzymania czystości to ja sie nie obawiam tego, najwyżej będę ze sciera latala co 5 minut. Plyteczki na podłodze oczywiście bedą Twoje, ściany białe ewentualnie na ścianie nad blatem biały lacobel. Nie chciałabym dawać wszystkiego w połysku bo juz sama podłoga będzie świecila sie jak psu j... Bliżej jestem pól matu, ale muszę zdobyć próbki Co do barku to tak jak piszesz zawsze mogę dorobić i chyba tak zrobim Thanks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.04.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Emilko Skoro kręci Cię "inność" w kuchni i czujesz że to jest to i że w takim połączeniu będziesz się dobrze czuła - a to najważniejsze to jestem na tak . Koniecznie pokaż próbki . Jesli wybierzesz miksa to ja bym była jednak za całością w połysku Nie bój się świecenia - u mnie wszystko się świeci - i na żywo wygląda to dobrze Nie widać żadnej przesady . Z czyszczeniem tez jest rewelacyjnie a wręcz lepiej niż byłoby przy macie Mnie dużo osób odradzało, najpierw błyszczące fronty(ale to chyba za względu na klasyczną formę ) potem granitu w połysku - zaryzykowałam i to połączenie moim zdaniem jest rewelacyjne Buziaki zostawiam i życze miłego weekendu :hug" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 04.05.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Mariomili głosuję za kuchnią bez wyspy,wydaje mi się że masz za mało miejsca na ten barek;) Ja tez myśle ze szarośc i biel w kuchni to dobre połączenie.Świetne wizualki kuchni !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.05.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Emilko Skoro kręci Cię "inność" w kuchni i czujesz że to jest to i że w takim połączeniu będziesz się dobrze czuła - a to najważniejsze to jestem na tak . Koniecznie pokaż próbki . Jesli wybierzesz miksa to ja bym była jednak za całością w połysku Nie bój się świecenia - u mnie wszystko się świeci - i na żywo wygląda to dobrze Nie widać żadnej przesady . Z czyszczeniem tez jest rewelacyjnie a wręcz lepiej niż byłoby przy macie Mnie dużo osób odradzało, najpierw błyszczące fronty(ale to chyba za względu na klasyczną formę ) potem granitu w połysku - zaryzykowałam i to połączenie moim zdaniem jest rewelacyjne Buziaki zostawiam i życze miłego weekendu :hug" Czesc Agus, tak jak piszesz kręci mnie "innosc" może dlatego ze opatrzyly mi się białe kuchnie Niemniej nadal bardzo mi się podobają Narazie muszę zdobyć próbki i ceny i wtedy będę mogła mówić o konkretach . Buziaki i dzięki za glosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.05.2013 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Mariomili głosuję za kuchnią bez wyspy,wydaje mi się że masz za mało miejsca na ten barek;) Ja tez myśle ze szarośc i biel w kuchni to dobre połączenie.Świetne wizualki kuchni !!! czesc Lea , gdzie Ty się podziewalas ? Dzieki za glosik, narazie zostajemy przy wersji bez wyspy Tak jak piszesz może być za ciasno:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.05.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) Mam jeszcze takie wizki z pociagnietymi szafkami do sufitu, wydaje mi się ze będzie to lepsze rozwiazanie , przynajmniej będę miała mniej do sprzątania Edytowane 29 Grudnia 2013 przez mariomili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.05.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Emilko, przepiękny projekt - szafki do sufitu są o wiele praktyczniejsze, ale też ładnie wyciągają pomieszczenie w górę - ja bym dodał czarny półwysep jeszcze:rolleyes: jako przedłużenie blatu - no i strasznie podoba mi się Twoja trójkolorowa wersja: biało + czarno + szaro - pięknie i nieszablonowo - cholera, to brzmi jak mój tytuł wątku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.06.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Emilko, przepiękny projekt - szafki do sufitu są o wiele praktyczniejsze, ale też ładnie wyciągają pomieszczenie w górę - ja bym dodał czarny półwysep jeszcze:rolleyes: jako przedłużenie blatu - no i strasznie podoba mi się Twoja trójkolorowa wersja: biało + czarno + szaro - pięknie i nieszablonowo - cholera, to brzmi jak mój tytuł wątku!!!!! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.06.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 O przedluzeniu polwyspu tez nieustannie mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 03.06.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Wg mnie naprawdę będziesz zadowolona - raz, że więcej miejsca do pracy (blatu roboczego), dwa, że tak ładnie "zamknie" kuchnię" optycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.06.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Wg mnie naprawdę będziesz zadowolona - raz, że więcej miejsca do pracy (blatu roboczego), dwa, że tak ładnie "zamknie" kuchnię" optycznie! Mówisz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 03.06.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Mówisz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.06.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Jestem za szafkami do sufitu i za tym fajnym blatem zamykającym kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.06.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jestem za szafkami do sufitu i za tym fajnym blatem zamykającym kuchnię Dzieki pesteczko, z polwyspem pewnie wstrzymam się do czasu kiedy bedą szafki i bedzie decyzja podjęta w ostatniej chwili:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.06.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Pewnie, to taki element, który można potraktować jak wolnostojący i dołożyć gdy cała kuchnia i okolice już będą. Albo nie dołożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.06.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Emilko,bierzesz fronty mdf malowane na mat?Tak to wygląda na projekcie - chyba, że jednak lakier????A blat???? Granit, czy laminat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Zastanawiam sie nad polmatem i blat granitowy, 3cm. Lakieru nie chcialabym ( wiem, ze to pewnie praktyczniejsze,ale jakos nie przemawia do mnie:rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Pewnie, to taki element, który można potraktować jak wolnostojący i dołożyć gdy cała kuchnia i okolice już będą. Albo nie dołożyć Taki jest plan:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.06.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Blat granitowy - poler, czy szczotkowany/ płomieniowany?Na projekcie masz matowy, czyli ta druga opcja, tak? A ja wcale nie jestem pewna, że lakier jest praktyczniejszy od matu/ półmatu - na frontach lakierowanych ciągle widać odbite palce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts