mariomili 06.06.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Blat polerowany:yes: a co to ten plomieniowy, bo ja pierwszy raz o takim słyszę Z tymi frontami to różnie , ja jestem zdania ze jaki by się nie wzięło to i tak bedzie widać paluchy, czy bedzie się budził. Sprzątatac trzeba przy każdym Zla dziś jestem:mad: bo chciałam zamówić moja ukochana umywalke i co... Wycofali ja z katalogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.06.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Płomieniowy (lub szczotkowany, bądź antykowany) to rodzaje matowych blatów granitowych. I co??? NIGDZIE nie znajdziesz już tej umywalki? U producenta sprawdzałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Płomieniowy (lub szczotkowany, bądź antykowany) to rodzaje matowych blatów granitowych. I co??? NIGDZIE nie znajdziesz już tej umywalki? U producenta sprawdzałaś??? Wycofali z produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 06.07.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 mariomili ja oddaję swój głos na kuchnię z półwyspem, po pierwsze więcej blatu roboczego, po drugie fajnie łączy szarości na przeciwległych ścianach, po trzecie w pewien sposób zamyka kuchnię. Chciałam podkreślić, że projekt jest bardzo fajny i kuchnia wygląda super w jednej i drugiej odsłonie, także wszystko zależy od tego co do Ciebie bardziej przemawia. Uważam, że dobrym rozwiązaniem jest to, abyś spróbowała funkcjonować bez półwyspu, a w razie potrzeby go dorobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 11.07.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Przychodzę z rewizytą. Śliczna kuchnia. Pytanie czy masz kamieniarza z Mazur? U siebie podpytywałam tez o namiar na tynkarzy - czy możesz polecić. Ja z Giżycka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.07.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Zaraz spalę się ze wstydu Zawsze zaglądam do Twojego dziennika, ale tam cichutko, więc nie zaglądałam do komentarzy, a tymczasem tu się tyle dzieje . Dzisiaj pokazałaś u mnie deski, więc wlazłam i zobaczyłam piękne wizualizacje kuchni . Jestem miłośniczką prac Agnieszki . Każda bez wyjątku mi się podoba . Masz bardzo podobny układ do mojego. U mnie będzie barek, ale w zasadzie nie mam wyjścia by oszukać mój słup na środku kuchni. U Ciebie bez barku wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 01.01.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 http://imageshack.us/a/img23/5527/7xg0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.01.2014 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Emilko wszystkiego dobrego w Nowym 2014 Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts