mariomili 31.05.2010 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 witaj Mario, my chyba tynków nie bedziemy robic tylko wszędzie karton gips, chcielibyśmy na jesieni mieć to juz zrobione ale to zależy od urodzaju na maliny czy wpadnie troche gotówki. Karton gips hmmm, nigdy nie myśleliśmy o tym. Jak to wychodzi cenowo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.06.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Mario powiem Ci że dokladnie nie liczylismy jak to wyjdzie, za robote za tynki trzeba by zapłacić najbidniej z 15 tys a jeśli chodzi o płyty to robote mamy darmo więc niech to bedzie pare tysięcy taniej to dla nas juz duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.06.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Karolinko coś dużo liczysz za te tynki. U nas dużo taniej wychodzi (mater + rob). Nasze tynki na tyle są ładne, że ja nie będę robiła gładzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.06.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 tak mówisz?? no ja tak licze po 16 zł za metr bo tak nma robili wyceny a jeszcze na to gładź, sama juz nie wiem co w koncu zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.06.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Jeżeli koniecznie chcesz gładź w całym domu to cena wtedy jest wiele wyższa. Mi się moje tynki podobają i gładzi w ogóle nie będę robiła. Więc wtedy będzie taniej. Tak jak Ci wcześniej pisałam same materiały nie wiele kosztują i robocizna też dużo nie wychodzi. Musisz to przemyśleć i najlepiej przeliczyć ile wyniosą was płyty kar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.06.2010 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Mario powiem Ci że dokladnie nie liczylismy jak to wyjdzie, za robote za tynki trzeba by zapłacić najbidniej z 15 tys a jeśli chodzi o płyty to robote mamy darmo więc niech to bedzie pare tysięcy taniej to dla nas juz duzo. Czesc Dziewczynki Karola 15 TYS!!!! Jesli tyle mialoby sie wyniesc to moze karton- gips bylby lepszy? A wiesz ile metrow macie do tynkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.06.2010 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Jeżeli koniecznie chcesz gładź w całym domu to cena wtedy jest wiele wyższa. Mi się moje tynki podobają i gładzi w ogóle nie będę robiła. Więc wtedy będzie taniej. Tak jak Ci wcześniej pisałam same materiały nie wiele kosztują i robocizna też dużo nie wychodzi. Musisz to przemyśleć i najlepiej przeliczyć ile wyniosą was płyty kar. Mi sie Twoje tynki tez podobaja:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Cześć Emilka, pewnie że tynki sa piękne, u Was tez chalupka elegancko sie prezentuje, u nas kierujemy sie tylko względami ekonomicznymi niestety chociaz coraz więcej osób robi kg zamiast tynków, grunt żeby były dobrze zrobione to moze nie bedą pękać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.06.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Cześć Emilka, pewnie że tynki sa piękne, u Was tez chalupka elegancko sie prezentuje, u nas kierujemy sie tylko względami ekonomicznymi niestety chociaz coraz więcej osób robi kg zamiast tynków, grunt żeby były dobrze zrobione to moze nie bedą pękać. Witaj Karolinko;) To fakt, tez zauwazylam, ze duzo ludzi decyduje sie na KG. Wazne zeby bylo dobrze zrobione, a jak piszesz ze za robocizne nic nie musicie placic to jeszcze lepiej. Oby do przodu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Najważniejsze żeby się podobało i cena była przyzwoita. A to czy to będzie tynk czy kar-gip to już kwestia gustu, kto co lubi. W piątek u nas kontynuacja tynków. Jeszce dół domu został i piwnica. Pozdrowienia i miłego weekendu Mam nadzieje że masz wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.06.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 W piwnicy też robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 wpadłam zajrzeć jak Wam wieczór mija:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.06.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 wpadłam zajrzeć jak Wam wieczór mija:) Mi już mało go zostało, bo jutro trzeba rano wstać. milej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.06.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 W piwnicy też robicie? Tak robimy tynki w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Wpadłam z rewizytą:) Domek śliczny ,a Twoje pomysły bardzo przypadły mi do gustu,więc będę podglądać Pozdrawiam:):) Fajnie że wpadłaś. Pomysłów jest mnóstwo tylko czy miejsca i kasy na to wszystko starczy no i "jakoś" to wszystko wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Witam..... przydreptalam do Ciebie Kochana widze , ze mamy podobne " wizje " i to calkiem na trzezwo :D. DREWNIANE SUFITY !!!!!! ............... ( skradlas moj pomysl ) Idz w te strone Kochana pieknie dom wyglada w drewnie + kamien .... W domku ( o ile wreszcie budowa ruszy ) tez planuje takie wykonczenia ..... Drewno sprawia , ze w domu jest " cieplo " :hug: Buziaki , bede zagladac do Ciebie P.S. Widoczki tez masz cudne ......... tyle zieleni wow ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2010 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Witaj Edytko, Wajnie że wpadłaś ( może kawki ?) Tereny to Mazury, do lasu, jeziora mamy 5 minutek;) Jest pięknie, szczególnie wiosną, tak zielono:D Te drewniane sufity nie dają mi spokoju, baaaaardzo podoba mi sie ta koncepcja. A jakie podłogi planujesz pod ewentualnym suficie drewnianym? Ja bym chciała bialutki gress i nie wiem czy bedzie pasowało? Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.06.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Witam Przydreptałam i ja popatrzeć na piękną Bellę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2010 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Witam Przydreptałam i ja popatrzeć na piękną Bellę Hello Fajnie, że wpadłaś w moje skromne progi:) Zapraszam częściej. Lecę do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.06.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 hej Emilka, zaintrygowałaś mnie tymi drewnianymi sufitami, mimo że to nie moje klimaty to takie wykończenia na mazurska krainę są idealne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts