Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIK EMILII & MARCINA. NASZA BELLA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 747
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeżeli koniecznie chcesz gładź w całym domu to cena wtedy jest wiele wyższa. Mi się moje tynki podobają i gładzi w ogóle nie będę robiła. Więc wtedy będzie taniej. Tak jak Ci wcześniej pisałam same materiały nie wiele kosztują i robocizna też dużo nie wychodzi.

Musisz to przemyśleć i najlepiej przeliczyć ile wyniosą was płyty kar.

Mario powiem Ci że dokladnie nie liczylismy jak to wyjdzie, za robote za tynki trzeba by zapłacić najbidniej z 15 tys a jeśli chodzi o płyty to robote mamy darmo więc niech to bedzie pare tysięcy taniej to dla nas juz duzo.

Czesc Dziewczynki

Karola 15 TYS!!!! Jesli tyle mialoby sie wyniesc to moze karton- gips bylby lepszy? A wiesz ile metrow macie do tynkowania?

Jeżeli koniecznie chcesz gładź w całym domu to cena wtedy jest wiele wyższa. Mi się moje tynki podobają i gładzi w ogóle nie będę robiła. Więc wtedy będzie taniej. Tak jak Ci wcześniej pisałam same materiały nie wiele kosztują i robocizna też dużo nie wychodzi.

Musisz to przemyśleć i najlepiej przeliczyć ile wyniosą was płyty kar.

Mi sie Twoje tynki tez podobaja:yes::D

Cześć Emilka, pewnie że tynki sa piękne, u Was tez chalupka elegancko sie prezentuje, u nas kierujemy sie tylko względami ekonomicznymi niestety chociaz coraz więcej osób robi kg zamiast tynków, grunt żeby były dobrze zrobione to moze nie bedą pękać.

Witaj Karolinko;)

To fakt, tez zauwazylam, ze duzo ludzi decyduje sie na KG. Wazne zeby bylo dobrze zrobione, a jak piszesz ze za robocizne nic nie musicie placic to jeszcze lepiej. :) Oby do przodu!!!!:cool:

Witam..... przydreptalam do Ciebie :D

Kochana widze , ze mamy podobne " wizje " i to calkiem na trzezwo :D:D.

DREWNIANE SUFITY !!!!!! ............... ( skradlas moj pomysl :bash:) Idz w te strone Kochana pieknie dom wyglada w drewnie + kamien .... W domku ( o ile wreszcie budowa ruszy :stirthepot: ) tez planuje takie wykonczenia ..... Drewno sprawia , ze w domu jest " cieplo " :hug::hug:

Buziaki , bede zagladac do Ciebie

P.S.

Widoczki tez masz cudne ......... tyle zieleni wow ..... :cool:

Witaj Edytko,

Wajnie że wpadłaś ( może kawki :stirthepot: ?)

Tereny to Mazury, do lasu, jeziora mamy 5 minutek;):D Jest pięknie, szczególnie wiosną, tak zielono:D

Te drewniane sufity nie dają mi spokoju, baaaaardzo podoba mi sie ta koncepcja.

A jakie podłogi planujesz pod ewentualnym suficie drewnianym? Ja bym chciała bialutki gress i nie wiem czy bedzie pasowało?:eek:

Pozdrawiam i zapraszam