Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIK EMILII & MARCINA. NASZA BELLA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 747
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześc Karolinko:wave:

Drewniane sufity chodzą mi po głowie, ale jesli sie zdecyduje to bedzie to tylko jakiś kawałek na suficie w salonie albo w kuchni,jako część dekoracyjna, ale co z tego wyniknie zobaczymy. :-?:roll:

Ciekawy pomysł ale nie wiele widziałam zdjęć z takim rozwiązaniem. Hmm nie wiem czy ja bym się zdecydowała na takie rozwiązanie.

Buźka :)

cześć Emilka, powiem Ci że też mamy dylemat czy w tym roku robić ocieplenie czy hydraulikę, no i chyba jednak ocieplenie dłużej zaczeka bo jak będzie ogrzewanie to będzie mozna działac coś w domku przez całą zimę.

rekuperator to na pewno fajne rozwiązanie ale dla nas niestety dla nas zbyt kosztowne.

Hejka :yes:

W temacie rekuperator moge pomoc ........ sama instaluje u siebie w domku ... szkoda tylko , ze troszke pozno zabraliscie sie do tematu bo mogliscie oszczedzic na kominie ..... :yes:. Moge podac namiar na Pana ktory u mnie bedzie w przyszlosci robil Reku ( polecila mi go znajoma ) . Kontakt z Nim swietny ...... odpowiada na wszystkie pytania , mailuje z nim juz od zeszlego roku od wrzesnia ........

Daj znac to namiar przesle na priv.

:hug:

Witaj Edytko,

Wajnie że wpadłaś ( może kawki :stirthepot: ?)

Tereny to Mazury, do lasu, jeziora mamy 5 minutek;):D Jest pięknie, szczególnie wiosną, tak zielono:D

Te drewniane sufity nie dają mi spokoju, baaaaardzo podoba mi sie ta koncepcja.

A jakie podłogi planujesz pod ewentualnym suficie drewnianym? Ja bym chciała bialutki gress i nie wiem czy bedzie pasowało?:eek:

Pozdrawiam i zapraszam

Kawki chetnie ...... :yes:

Mazury ..... bylam raz z Rodzicami jak mialam chyba 5 lat ( czyli nie tak dawno ;)) do dzisiaj pamietam KOMARY !!!!! :eek::eek:i wode bezmiar wody .

A jesli chodzi o podlogi to moze cos w bezu , zeby nie bylo zbyt duzego kontrastu .......

Buziaki :hug:

Też chętnie popatrzę na te drewniane sufity;)

Cześć,

Specjalnie dla Was wstawie kilka inspiracji które mi sie spodobały i czekam na Wasze opnie!

Nie chce zrobić drewnianego sufitu na całości, tylko kuchnia albo salon, w miejsce gdzie miałby być zwykły podwieszany sufit. Jeszcze nie rozglądałam sie za tym i nie wiem jak to cenowo wygląa, bo tu może być szok :eek::eek:

Tu kuchnia też mi sie podoba, ale jak dla mnie musiałabybyć biała

http://img175.imageshack.us/img175/4915/97503508.jpg

Pozdrawiam

To zdjęcie jest nr 1. Takie coś chciałabym mieć nad jadalnią lub w kuchni zamiast podwieszanego sufitu.

http://img105.imageshack.us/img105/8567/z5647749o.jpg

cześć Emilka, powiem Ci że też mamy dylemat czy w tym roku robić ocieplenie czy hydraulikę, no i chyba jednak ocieplenie dłużej zaczeka bo jak będzie ogrzewanie to będzie mozna działac coś w domku przez całą zimę.

rekuperator to na pewno fajne rozwiązanie ale dla nas niestety dla nas zbyt kosztowne.

Ja już wiem co my będziemy robić jako pierwsze:cool:

Wczoraj zadzwoniliśmy do naszego budowlańca kiedy ewentualnie ma termin i może się podjąć pracy - koniec lipca. Doradził nam, że jeśli mamy tynki w domu to lepiej zrobić ocieplenie żeby w razie deszczu nie przemokły nam ściany. A hydraulike i tak chcemy zrobić przed zimą więc może zaczekać.

Pozdrawiam

Hejka :yes:

W temacie rekuperator moge pomoc ........ sama instaluje u siebie w domku ... szkoda tylko , ze troszke pozno zabraliscie sie do tematu bo mogliscie oszczedzic na kominie ..... :yes:. Moge podac namiar na Pana ktory u mnie bedzie w przyszlosci robil Reku ( polecila mi go znajoma ) . Kontakt z Nim swietny ...... odpowiada na wszystkie pytania , mailuje z nim juz od zeszlego roku od wrzesnia ........

Daj znac to namiar przesle na priv.

:hug:

Hello Edytko

Dziękuje za zaoferowaną pomoc:D

A skąd jest ten Twój Pan? Wiesz z tym rekuperatorem to nawet wcześniej nie myśleliśmy o czymś takim ( tak to jest jak człowiek sie nie zna :oops:) Ale chyba lepiej teraz pomyśleć niż jak prace nabiorą tempa , bo chyba nie jest za późno? No i musimy zobaczyć jak to cenowo wygląda:roll::roll:

Pozdrawiam

Cześć,

Specjalnie dla Was wstawie kilka inspiracji które mi sie spodobały i czekam na Wasze opnie!

Tu kuchnia też mi sie podoba, ale jak dla mnie musiałabybyć biała

http://img175.imageshack.us/img175/4915/97503508.jpg

Pozdrawiam

To zdjęcie jest nr 1. Takie coś chciałabym mieć nad jadalnią lub w kuchni zamiast podwieszanego sufitu.

http://img105.imageshack.us/img105/8567/z5647749o.jpg

Chciałam popatrzeć i dziękuję za możliwość. :yes: jeśli chodzi o pierwsze zdjęcie to rzeczywiście jasne meble fajniej by wyglądały. natomiast drugie zdjęcie... podoba mi się, choć nie jestem zwolenniczką drewna na suficie. Nie jestem znawcą i zaznaczam ,że to moje subiektywne odczucie. muszę przyznać że tworzy się taki fajny klimat ciepła w rejonie jadalni. Jeśli się zdecydujesz z przyjemnością będę podglądać efekty;)

cześć Emilka, obejrzalam Twoje inspiracje no i to pierwsze zdjecie kuchenne jest extra. Troche inaczej wyobrazalam sobie Twoje plany tak bardziej sielsko mazursko, belki na suficie i drewno w takim stylu:eek: ale jak bedzie tak jak pokazujesz to bedzie tak.. hmm,. klimatycznie, domowo, ciepło, fajnie:)

cześć Emilka, obejrzalam Twoje inspiracje no i to pierwsze zdjecie kuchenne jest extra. Troche inaczej wyobrazalam sobie Twoje plany tak bardziej sielsko mazursko, belki na suficie i drewno w takim stylu:eek: ale jak bedzie tak jak pokazujesz to bedzie tak.. hmm,. klimatycznie, domowo, ciepło, fajnie:)

Czesc

Styl o którym mówisz, to nie dla mnie, chociaż bardzo mi sie podoba. Ja wole proste, nowoczesne wnętrza;)

Witam w Twoich komentach:welcome:

Tak jak obiecałam u siebie czytam Twój dziennik:D Ale nastukalaś już;)

Na razie doszłam do etapu odkurzacza centralnego:D Może wieczorkiem uda mi się resztę nadrobić:D Z ostatnich postów widzę, że rekuperację też będziesz mieć..... Ale doczytam....

Pozdrawiam właścicieli PIĘKNEJ:hug:

Witam w Twoich komentach:welcome:

Tak jak obiecałam u siebie czytam Twój dziennik:D Ale nastukalaś już;)

Na razie doszłam do etapu odkurzacza centralnego:D Może wieczorkiem uda mi się resztę nadrobić:D Z ostatnich postów widzę, że rekuperację też będziesz mieć..... Ale doczytam....

Pozdrawiam właścicieli PIĘKNEJ:hug:

Cześć fajnie, że wpadłaś:wave:

Oczywiście lektura obowiązkowa do przeczytania, bedzie odpytywanie:D;)

Pozdrawiam

Cześć :)

Powoli nadrabiam zaległości na forum. Sufity drewniane też mi wpadły w oko. Ale jak będzie u mnie to jeszcze nie wiem, po obronie wrócę dopiero myślami na budowę.

Miłego weekendu :)

Cześć:hug:

Oby obrona minęła Ci szybciutko, bo ja chce zobaczyć zdjęcia Twoich ślicznych tynków!!!

Trzymam kciuki :bye: