mariomili 13.06.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Czyta się baaaardzo przyjemnie Niczym mnie nie zniechęcisz Oczywiście zapraszam jak najczęściej Miłej niedzieli życze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.06.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 cześć Emilka, co słychać? Cześć Karolinko. W domku nowości żadnych nie ma, w tym tygodniu ma przyjść elektryk dokończyć co zaczął, a więc jest mile widziany u nas:) Myślimy teraz nad elewacją jaki kolorek i ozdoby. Mamy jakąś wizję ale jak to będzie to nie wiem:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Cześć Mariomili Jestem już po lekturze Twojego dziennika:D Ale Wy już jesteście daaaaleeeekooooo:jawdrop: Super!!! Gratuluję A inspiracje, które wklejasz, boskie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.06.2010 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Hello Edytko Dziękuje za zaoferowaną pomoc:D A skąd jest ten Twój Pan? Wiesz z tym rekuperatorem to nawet wcześniej nie myśleliśmy o czymś takim ( tak to jest jak człowiek sie nie zna ) Ale chyba lepiej teraz pomyśleć niż jak prace nabiorą tempa , bo chyba nie jest za późno? No i musimy zobaczyć jak to cenowo wygląda:roll: Pozdrawiam Hejka sorrki , ze tak pozno zagladnelam Moj Pan od Reku jest spod Krakowa , ale chlopak bardzo solidny , mozecie Go zameczac do bolu i pytac o wszystko ....... Grzeczny i swietny w kontakcie , z tego co wiem to jezdzi po calej Polsce ,a wycene moze Wam zrobic nie zaszkodzi przynajmniej zorientujecie sie co i jak . Swietnie doradza we wszystkim .... dla mnie to wazne bo wiesz , ze na odleglosc buduje i wlasciwie kontakt mailowy i telefoniczny mi pozostal .U mnie robil kanalizacje podposadzkowa ( reszte kanalizy w domu tez bedzie robil ) , bedzie robil dla mnie rowniez ogrzewanie z klimatyzacja i rekuperacje . Pisz smialo to podam namiary jesli chcecie Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.06.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 witam poniedzialkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.06.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Ja tez witam poniedziałkowo, popołudniowo:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.06.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Hejka sorrki , ze tak pozno zagladnelam Moj Pan od Reku jest spod Krakowa , ale chlopak bardzo solidny , mozecie Go zameczac do bolu i pytac o wszystko ....... Grzeczny i swietny w kontakcie , z tego co wiem to jezdzi po calej Polsce ,a wycene moze Wam zrobic nie zaszkodzi przynajmniej zorientujecie sie co i jak . Swietnie doradza we wszystkim .... dla mnie to wazne bo wiesz , ze na odleglosc buduje i wlasciwie kontakt mailowy i telefoniczny mi pozostal .U mnie robil kanalizacje podposadzkowa ( reszte kanalizy w domu tez bedzie robil ) , bedzie robil dla mnie rowniez ogrzewanie z klimatyzacja i rekuperacje . Pisz smialo to podam namiary jesli chcecie Buziaki Cześć Edytko! Nie wiem czy chciałoby mu sie jechać aż na Mazury, ale można spróbować. Dobra Kobieto jak będziesz miała chwile to prześlij mi namiary. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.06.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Cześć dziewczyny ja też sie z Wami witam już wtorkowo:yes: Wiecie co odkryłam, że mam ogródek , a raczej go nie mam bo jest tak porośnięty trawą przez te ulewy że wstyd:-x nic nie widać! Ogródek zostawiliśmy sobie na koniec, albo już bliżej końcowi, bo będziemy musieli podsypać teren i zrobić oczyszczalnię a i czasu brak:sad: No ale takiej trawy też nie można zostawić, bo co inni powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.06.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Cześć Edytko! Nie wiem czy chciałoby mu sie jechać aż na Mazury, ale można spróbować. Dobra Kobieto jak będziesz miała chwile to prześlij mi namiary. Pa Juz wrzucam na priv. Nawet jak nic z tego nie wyjdzie to zawsze mozecie miec oferte dla porownania Buziaki i sloneczka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.06.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Hej Nasz ogródek wyglądał podobnie a można nawet powiedzieć że gorzej. A koszenie zaczęliśmy kosą bo żadna kosiarka by sobie z tym chaszczem nie poradziła. A później popryskaliśmy takim czymś od roślin dwuliściennych. No i teraz jest troszkę lepiej;) Buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Hejka Elewacja domku na zdjeciu ok. .... dolozylabym troszke ciemniejsze kawalki dla kontrastu , a co do ogrodu :wiggle:jak dla mnie GIT !!!!! Lubie NATURALNA - NATURE Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.06.2010 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Hej Nasz ogródek wyglądał podobnie a można nawet powiedzieć że gorzej. A koszenie zaczęliśmy kosą bo żadna kosiarka by sobie z tym chaszczem nie poradziła. A później popryskaliśmy takim czymś od roślin dwuliściennych. No i teraz jest troszkę lepiej;) Buźki U nas kosa tez pójdzie na pierwszy plan, bo kosiarki szkoda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.06.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Hej!!! Na jaką grubość styropianu się zdecydowaliście? Ja już bym też chętnie porobiła coś w moim ogrodzie.Ale na razie to nie ma sensu:(,bo przed nami jeszcze kopanie szamba,wodociągu i odpływow z rynien.Może w nastepnym roku;) Pozdrawiam:):) Hej Styropian chyba 14, ale muszę sprawdzić na wycenach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 18.06.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 WitamPozwoliłem odwiedzić twój dziennik i zobaczyłem na fotkach ze budujecie się w elku. Może napiszesz czy jesteście zadowoleni ze swoich tynkarzy u nas w sumie daleko jeszcze do tynków ale warto wiedzieć kto robi dobrze w okolicy. Pozdrawiam i obiecuje ze będę często zaglądał i równie często pytał oraz komentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.06.2010 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Milego wypoczynku weekendowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.06.2010 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam Pozwoliłem odwiedzić twój dziennik i zobaczyłem na fotkach ze budujecie się w elku. Może napiszesz czy jesteście zadowoleni ze swoich tynkarzy u nas w sumie daleko jeszcze do tynków ale warto wiedzieć kto robi dobrze w okolicy. Pozdrawiam i obiecuje ze będę często zaglądał i równie często pytał oraz komentował Fajnie, ze trafiles na nasz dziennik:) Na tynkarzy nie mozemy narzekac, sciany wyszly rowno, chlopcy sie starali. Jesli bedziesz chcial namiary to chetnie przesle. A teraz ide na zwiedzanie Twojego dziennika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.06.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Milego wypoczynku weekendowego Dziekuje, dziekuje muzyczka jak najbardziej w niedzielne popoludnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 21.06.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 mariomili jak to nie problem to wyślij mi wiadomość kto Ci robił i jakie tynki no i ile Ci policzyli za m2 bo przygotowuje się do wzięcia kredytu i taka informacja będzie cenna. A i mam pytanie w jakiej hurtowni się zaopatrujesz bo mi narazie podrasował murbet?PozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.06.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 mariomili jak to nie problem to wyślij mi wiadomość kto Ci robił i jakie tynki no i ile Ci policzyli za m2 bo przygotowuje się do wzięcia kredytu i taka informacja będzie cenna. A i mam pytanie w jakiej hurtowni się zaopatrujesz bo mi narazie podrasował murbet? Pozdrawiam Arek Namiary postaram sie przesłać popołudniu lub wieczorkiem. My materiały braliśmy z tej samej firmy. A kto będzie robił Ci dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 21.06.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Dach będzie nam robiła ta sama ekipa co robi teraz u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts