Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIK EMILII & MARCINA. NASZA BELLA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 747
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hello Edytko

Dziękuje za zaoferowaną pomoc:D

A skąd jest ten Twój Pan? Wiesz z tym rekuperatorem to nawet wcześniej nie myśleliśmy o czymś takim ( tak to jest jak człowiek sie nie zna :oops:) Ale chyba lepiej teraz pomyśleć niż jak prace nabiorą tempa , bo chyba nie jest za późno? No i musimy zobaczyć jak to cenowo wygląda:roll::roll:

Pozdrawiam

Hejka sorrki , ze tak pozno zagladnelam :eek:

Moj Pan od Reku jest spod Krakowa , ale chlopak bardzo solidny , mozecie Go zameczac do bolu i pytac o wszystko ....... Grzeczny i swietny w kontakcie , z tego co wiem to jezdzi po calej Polsce ,a wycene moze Wam zrobic nie zaszkodzi przynajmniej zorientujecie sie co i jak . Swietnie doradza we wszystkim .... dla mnie to wazne bo wiesz , ze na odleglosc buduje i wlasciwie kontakt mailowy i telefoniczny mi pozostal .U mnie robil kanalizacje podposadzkowa ( reszte kanalizy w domu tez bedzie robil ) , bedzie robil dla mnie rowniez ogrzewanie z klimatyzacja i rekuperacje .

Pisz smialo to podam namiary jesli chcecie

Buziaki :hug:

Hejka sorrki , ze tak pozno zagladnelam :eek:

Moj Pan od Reku jest spod Krakowa , ale chlopak bardzo solidny , mozecie Go zameczac do bolu i pytac o wszystko ....... Grzeczny i swietny w kontakcie , z tego co wiem to jezdzi po calej Polsce ,a wycene moze Wam zrobic nie zaszkodzi przynajmniej zorientujecie sie co i jak . Swietnie doradza we wszystkim .... dla mnie to wazne bo wiesz , ze na odleglosc buduje i wlasciwie kontakt mailowy i telefoniczny mi pozostal .U mnie robil kanalizacje podposadzkowa ( reszte kanalizy w domu tez bedzie robil ) , bedzie robil dla mnie rowniez ogrzewanie z klimatyzacja i rekuperacje .

Pisz smialo to podam namiary jesli chcecie

Buziaki :hug:

Cześć Edytko!

Nie wiem czy chciałoby mu sie jechać aż na Mazury, ale można spróbować. Dobra Kobieto jak będziesz miała chwile to prześlij mi namiary. Pa

Cześć dziewczyny ja też sie z Wami witam już wtorkowo:yes:

Wiecie co odkryłam, że mam ogródek , a raczej go nie mam bo jest tak porośnięty trawą przez te ulewy że wstyd:-x nic nie widać! Ogródek zostawiliśmy sobie na koniec, albo już bliżej końcowi, bo będziemy musieli podsypać teren i zrobić oczyszczalnię a i czasu brak:sad: No ale takiej trawy też nie można zostawić, bo co inni powiedzą:-?

Cześć Edytko!

Nie wiem czy chciałoby mu sie jechać aż na Mazury, ale można spróbować. Dobra Kobieto jak będziesz miała chwile to prześlij mi namiary. Pa

Juz wrzucam na priv. Nawet jak nic z tego nie wyjdzie to zawsze mozecie miec oferte dla porownania :yes:

Buziaki i sloneczka zycze :hug:

Hej :)

Nasz ogródek wyglądał podobnie a można nawet powiedzieć że gorzej. A koszenie zaczęliśmy kosą bo żadna kosiarka by sobie z tym chaszczem nie poradziła. A później popryskaliśmy takim czymś od roślin dwuliściennych. No i teraz jest troszkę lepiej;)

Buźki :D

U nas kosa tez pójdzie na pierwszy plan, bo kosiarki szkoda;)

Hej!!!

Na jaką grubość styropianu się zdecydowaliście?

Ja już bym też chętnie porobiła coś w moim ogrodzie.Ale na razie to nie ma sensu:(,bo przed nami jeszcze kopanie szamba,wodociągu i odpływow z rynien.Może w nastepnym roku;)

Pozdrawiam:):):)

Hej

Styropian chyba 14, ale muszę sprawdzić na wycenach;)

Witam

Pozwoliłem odwiedzić twój dziennik i zobaczyłem na fotkach ze budujecie się w elku. Może napiszesz czy jesteście zadowoleni ze swoich tynkarzy u nas w sumie daleko jeszcze do tynków ale warto wiedzieć kto robi dobrze w okolicy.

Pozdrawiam i obiecuje ze będę często zaglądał i równie często pytał oraz komentował

Witam

Pozwoliłem odwiedzić twój dziennik i zobaczyłem na fotkach ze budujecie się w elku. Może napiszesz czy jesteście zadowoleni ze swoich tynkarzy u nas w sumie daleko jeszcze do tynków ale warto wiedzieć kto robi dobrze w okolicy.

Pozdrawiam i obiecuje ze będę często zaglądał i równie często pytał oraz komentował

:welcome:

Fajnie, ze trafiles na nasz dziennik:)

Na tynkarzy nie mozemy narzekac, sciany wyszly rowno, chlopcy sie starali. Jesli bedziesz chcial namiary to chetnie przesle.

A teraz ide na zwiedzanie Twojego dziennika.

Pozdrawiam

mariomili jak to nie problem to wyślij mi wiadomość kto Ci robił i jakie tynki no i ile Ci policzyli za m2 bo przygotowuje się do wzięcia kredytu i taka informacja będzie cenna. A i mam pytanie w jakiej hurtowni się zaopatrujesz bo mi narazie podrasował murbet?

Pozdrawiam

Arek

Namiary postaram sie przesłać popołudniu lub wieczorkiem. My materiały braliśmy z tej samej firmy.

A kto będzie robił Ci dach?