Karolina i Artur 23.06.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Cześć Domek się zmienia i świetnie wygląda! Z tynkami zrobiło się tak ... ... domowo !!! :) Wyleweczki i chwila moment mozna się wprowadzać Kiedy przeprowadzka? Pozdawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.06.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Cześć Domek się zmienia i świetnie wygląda! Z tynkami zrobiło się tak ... ... domowo !!! :) Wyleweczki i chwila moment mozna się wprowadzać Kiedy przeprowadzka? Pozdawiam! Cześć Karolina! Fajnie, że jesteś Z tą przeprowadzką to bym nie przesadzała;) u nas tempo troszkę wolniejsze od Waszego:) Ale miejmy nadzieję, że z wylewkami zdążymy w tym roku. Teraz ocieplenie z zewnątrz i hydraulika:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.06.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witaj Emilka, widze że u was roboty ida pełna parą, robicie juz całą hydraulikę?ile wam policzyli za robotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Hejka Emilka Powodzenia w podejmowaniu decyzji Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.06.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witaj Emilka, widze że u was roboty ida pełna parą, robicie juz całą hydraulikę? ile wam policzyli za robotę? Witam, witam Dziś mamy elektryka, który ma skończyć to co zaczął w marcu!!!!!! No ale potem mieliśmy tynki i czekaliśmy aż wszystko wyschnie, o elektryk też czlowiek i ma inne prace. Poprosiliśmy też żeby zrobił nam wycenę instalacji odgromowej. Czy wy też będziecie ją robić??? Następnie w lipcu ocieplenie i elewacja i koniec sierpnia lub wrzesień hydraulika. Ceny z robocizne nie wiem bo Pan powiedział nam całość, a że cena ok to sie zgodziliśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.06.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Hejka Emilka Powodzenia w podejmowaniu decyzji Buziaki Musze poradzić sie kogoś doświadczonego na co trzeba zwrócić uwagę przy hydraulice? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 23.06.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Hej Hej mariomili Wpadłam się przywitać i zajrzałam do twego dziennika. Mogę tylko pozazdrościć tak daleko posuniętych prac. Gratuluję i życzę udanych decyzji podczas zakładania instalacji i wykończeniówki Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.06.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Mariomilijeśli chodzi o hydraulikę to jestem tak samo mądra jak Ty. Tez czeka mnie ta decyzja:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.06.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Hej Hej mariomili Wpadłam się przywitać i zajrzałam do twego dziennika. Mogę tylko pozazdrościć tak daleko posuniętych prac. Gratuluję i życzę udanych decyzji podczas zakładania instalacji i wykończeniówki Pozdrawiam - Jola Cześć Jolu! Nie ma czego zazdrościć, nawet się nie zorientujesz kiedy u Ciebie tak będzie. Jak na budowie coś się dzieje czas szybko leci;) Pozdrawiam i zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.06.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Mariomili jeśli chodzi o hydraulikę to jestem tak samo mądra jak Ty. Tez czeka mnie ta decyzja:rolleyes: Więc jest nas dwie;) Ale przeżyjemy po to mamy forum!!! Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.06.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 A mi bardziej ciemniejsza wersja przypadła do gustu. Ten kolor jest bardziej cieplejszy i ładnie pasuje do dachu. Jaśniejsze kolory ładnie łączą się z brązami. Ale wybór należy do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.06.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Naprawdę byłam w szoku jak zobaczyłam że już macie elewację Obie ładne, ale druga jest taka jak ja bym chciała u siebie więc ja glosuję za drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.06.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 cześć, nie zaglądałam do was parę dni a tu prosze jakie postepy, fajna elewacja, mi sie najbardziej podobają jasne, jaśniutkie i mi sie bardziej podoba druga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.06.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Jesli moge cos wtracic .... TO DRUGA WERSJA ...... jasna zdecydowanie jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.07.2010 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Czesc DziewczynyLen mnie dopadl i nic mi sie nie chcialo, nawet tu zagladac:jawdrop: Teraz musze nadrobic zaleglosci w Waszych dziennikach.Diekuje za wszystkie opinie, mi osobiscie tez podoba sie druga wersja- jasniejsza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.07.2010 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Jeszcze w jednej sprawie musze sie Was poradzic. Co myslicie o odgromowce?? Czy ktoß z Was ja robi i czy warto. My mamy wstepne wyceny i sie zastanawiamy. Co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 01.07.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 sIEMKAMy robimy ale to dlatego ze nasz domek w polu stoi i żadnego innego w okolicy 300metrow nie ma tak samo z drzewami wiec bob powiedzial zeby lepiej zrobicpozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 01.07.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Cześć Emilko Mi obydwie wersje sie podobają, ale ostatecznie głosuję na jaśniutką My nie mamy instalacji odgromowej jeżeli są w okolicy jakieś zabudowania, drzewa podobno taka instalacja jest "zbędnym" wydatkiem.... tak nam powiedziano .... U nas dodatkowo bliziuteńko zalew więc tam wszytko ściąga Pozdrawiam serdecznie i milutkiego dnia życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.07.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Hej MariomiliMy (ja;)) chcemy odgromówkę tylko bladego pojęcia nie mam jakie to koszty:confused: Możesz mi napisać ile to pirazyoko kosztuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 02.07.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Zdecydowanie typuję jaśniejszą elewację. O odgromówce nawet nie myślałam. Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts