Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIK EMILII & MARCINA. NASZA BELLA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 747
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć :)

Domek się zmienia i świetnie wygląda!

Z tynkami zrobiło się tak ... :rolleyes:... domowo !!! :) :)

Wyleweczki i chwila moment mozna się wprowadzać :)

Kiedy przeprowadzka?

Pozdawiam!

Cześć Karolina!

Fajnie, że jesteś:wiggle:

Z tą przeprowadzką to bym nie przesadzała;) u nas tempo troszkę wolniejsze od Waszego:) Ale miejmy nadzieję, że z wylewkami zdążymy w tym roku. Teraz ocieplenie z zewnątrz i hydraulika:)

Pozdrawiam

Witaj Emilka, widze że u was roboty ida pełna parą, robicie juz całą hydraulikę?

ile wam policzyli za robotę?

Witam, witam :wiggle:

Dziś mamy elektryka, który ma skończyć to co zaczął w marcu!!!!!!:jawdrop: No ale potem mieliśmy tynki i czekaliśmy aż wszystko wyschnie, o elektryk też czlowiek i ma inne prace. Poprosiliśmy też żeby zrobił nam wycenę instalacji odgromowej. Czy wy też będziecie ją robić???:???:

Następnie w lipcu ocieplenie i elewacja i koniec sierpnia lub wrzesień hydraulika. Ceny z robocizne nie wiem bo Pan powiedział nam całość, a że cena ok to sie zgodziliśmy:)

Hej :) Hej :) mariomili

Wpadłam się przywitać i zajrzałam do twego dziennika. Mogę tylko pozazdrościć tak daleko posuniętych prac. Gratuluję i życzę udanych decyzji podczas zakładania instalacji i wykończeniówki :wiggle:

Pozdrawiam - Jola :)

Cześć Jolu!

Nie ma czego zazdrościć, nawet się nie zorientujesz kiedy u Ciebie tak będzie. Jak na budowie coś się dzieje czas szybko leci;):)

Pozdrawiam i zapraszam:)

Cześć Emilko :) Mi obydwie wersje sie podobają, ale ostatecznie głosuję na jaśniutką :)

My nie mamy instalacji odgromowej jeżeli są w okolicy jakieś zabudowania, drzewa podobno taka instalacja jest "zbędnym" wydatkiem.... tak nam powiedziano ....

U nas dodatkowo bliziuteńko zalew więc tam wszytko ściąga ;)

Pozdrawiam serdecznie i milutkiego dnia życzę!!! :)