Karollinka 03.07.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 my tez nie mamy odgromówki, tez nam odradzano ten pomysł a skoro za tym idą koszty to za bardzo sie nie zastanawialiśmy i nie robilismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.07.2010 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Jeszcze w jednej sprawie musze sie Was poradzic. Co myslicie o odgromowce?? Czy ktoß z Was ja robi i czy warto. My mamy wstepne wyceny i sie zastanawiamy. Co myslicie? Hejka EMILKA Zdecydowanie TAK !!!! Ja mam w planach budowy domu instalacje odgromowa , ale nawet gdyby nie bylo to i tak planowalam zrobic . U mnie czesc byla robiona na etapie law fundamentowych ( uziom fundamentowy ) , jak zerkniesz do mojego dziennika to zobaczysz na zdjeciu takie " metalowe paski " ktore elektryk kladl na lawach pod zbrojenia przed wylaniem fundamentow . W domku gospodarczym rowniez robie " odgromowke " . Moja Babcia miala dom z lat 60-tych i na tym jej starym chociaz murowanym domku tez pamietam , ze byly instalacje odgromowe ..... mysle ze na takie cos nie ma co zalowac . Instalacje odgromowa musisz zrobic jeszcze przed elewacja Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.07.2010 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Cześć Edyta My też uważamy że na to nie ma co żałować, bo to jak z ubezpieczeniem . My nie mamy zrobionego umiomu fundamentowego wiec trzeba bedzie kopac na ok 1 m głęboko:jawdrop: a za to elektryk duzo sobie liczy. Więc bedziemy musieli sami kopac No i właśnie zastanawiamy sie czy zrobic to przed elewacja ( raczej nie zdążymy ), czy już po. Pan przesłal nam zdjecia jak to wygląda na elewacji i nie jest tak źle:wiggle: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.07.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Mariomili hejka No wlasnie szkoda , ze nie zrobiliscie tego wczesniej ... ale co zrobic jak to mowia lepiej pozno niz wcale .... dobrze , ze z tym odkopaniem ziemi sami sobie poradzicie zawsze to jakas oszczednosc pieniazkow , a fakt faktem fachowcy za taka " brudna robote " licza sobie podwojnie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.07.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Cześć Mariomili Ja uważam, że to bardzo dobra decyzja z tym klorkiem (że nie robicie od razu). Jeżeli jast taka możliwość, to lepiej niech domek postoi w samym kleju, bo jeśli coś pęknie na elewacji, łatwiej naprawić bez kolorku jeszcze. A wiadomo, że nowy dom to osiąść trochę musi. My też tak planujemy:D Chociaż wiadomo, od razu z kolorkiem to ładniej wygląda:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.07.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Wpadłam się przywitać i życzę miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 09.07.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.07.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Hejka Emilka Milego tygodnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.07.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 cześć Emilka, co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.07.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Cześć Kobitki:wiggle: Dzięki za odwiedzinki. W domku narazie nic się nie dzieje:bash: Elektryka już skończona, mam jakieś nowe fotki ale cieżko wstawić ( rozumiecie to te upały ) Ekipa z ociepleniem prawdopodobnie zacznie pod koniec lipca a może i z opoznieniem tyle mają pracy:jawdrop: Nie wyrabiają się, ale każdy korzysta z pogody i chce jak najwiecej zrobić. Ja już pomału myślę o pakowaniu jeszcze tydzień i kilka dni i urlopik:wiggle: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.07.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 melduję, że jestem i nie zapomniałam :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 22.07.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Witam Pieknie Wam idzie budowa. Oj chciałabym już być na tym etapie. Bella była naszym pierwszym projektem, który wybraliśmy. Przypadkowo trafiliśmy na Klasykę, która bardzo przypomina Belle, jest tylko wieksza. I dlatego właśnie na ten projekt się zdecydowaliśmy. Będę często zaglądać, bo to tak jakbyś budowała mniejszy mój dom Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.07.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Witam w moim dzienniczku:) Dzięki za odwiedziny i oczywiście zapraszam ponownie. A wasz domek ile ma metrów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.07.2010 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Hejka Emilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.07.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Cześć Edyto. Jak tam po weekendzie?Ja zakupy, zakupy i zakupy i tak wszystkiego nie kupiłam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.07.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Hej To pochwal się co kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.07.2010 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Cześć Edyto. Jak tam po weekendzie? Ja zakupy, zakupy i zakupy i tak wszystkiego nie kupiłam:bash: Hejka Jesli myslisz , ze imprezowalam to ...:no: pracowalam Kochana w sobote i w niedziele ...... tak to bywa jak sie samemu dla siebie BOSSEM jest Ale dosc o mnie ..... mow lepiej o swoich zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.07.2010 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Hejka Dziewczyny Zakupy to tylko na wyjazd, nic do domku:bash:Troche tego jest;) bluzeczki, klapeczki, sukieneczki no i oczywiście strój!!! A ja jeszcze nie spakowana:jawdrop: a w nocy wyjeżdzamy!! Ale nic dam radę. Teraz lecę bo muszę sie przyszykować,Pozdrawiam cieplutko.Buziaki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.07.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Wypoczywaj, ładuj bateryjki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.07.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Milego URLOPIKOWANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts