jolapp2 28.07.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Urlopik dla inwestorów to superowa sprawa. Zatem wypoczynku życzę Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.07.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Mega udanego urlopu. Wypoczywajcie i zbieracie siły na resztę roku:wiggle::wiggle::wiggle: A my tu czekamy z niecierpliwością na relacje z wypoczynku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.08.2010 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Hejka Emilka milego tygodnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 I'm back Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Cześć Dziewczyny!!! Już jesteśmy w domku, wypoczęci i opaleni:rolleyes: Wakacje udane, pogoda piękna nie chciało się wracać!! Dzisiaj postaram sie wstawić parę fotek z urlopu. Troche stęskniłam sie za Wami;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 06.08.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witaj mariomili dawaj fotki domku również. I co z ociepleniem zaczęli już u Ciebie??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2010 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witaj mariomili dawaj fotki domku również. I co z ociepleniem zaczęli już u Ciebie?? Pozdrawiam Witaj Na budowie cisza:bash: Nie ma gdzie zdjęc cykać. Z ociepleniem mam nadzieję ruszymy od następnego tygodnia o ile pogoda podpasuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.08.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 WELCOME HOME Piękne widoki pokazałaś w swoim dzienniczku. Możesz napisać w którym mieście byliście? Uwielbiam te klimaty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.08.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Hejka EMILKA Fajnie , ze jestes ........ z fotek wnioskuje , ze to byly WLOCHY ( moge sie mylic ) jakos tak ten klimat suszonego prania w oknach przypomina mi wloskie filmy !!!! albo , albo ..... HISZPANIA ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2010 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 WELCOME HOME Piękne widoki pokazałaś w swoim dzienniczku. Możesz napisać w którym mieście byliście? Uwielbiam te klimaty;) Cześć Sylwia Tak naprawdę zdjęcia nie oddają widoku w rzeczywistości,na żywo jest coś pięknego!! Miejsce godne polecenia, jezeli ktoś lubi takie klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2010 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Hejka EMILKA Fajnie , ze jestes ........ z fotek wnioskuje , ze to byly WLOCHY ( moge sie mylic ) jakos tak ten klimat suszonego prania w oknach przypomina mi wloskie filmy !!!! albo , albo ..... HISZPANIA ...... Trafiony zatopiony:rolleyes: Oczywiście to Italia, miasteczko bardzo urocze. Turkusowe morze, złocista plaża, góry , piękny port, restauracje, winko;) i stare miasteczko na wzgórzu, Bomba klimacik bardzo romantyczny. Ciao Bella Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez mariomili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.08.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Trafiony zatopiony:rolleyes: Oczywiście to Italia, miasteczko bardzo urocze. Turkusowe morze, złocista plaża, góry , piękny port, restauracje, winko;) i stare miasteczko na wzgórzu, Bomba klimacik bardzo romantyczny. Ciao Bella Che questo giorno sia veramente speciale! i swietuj jeszcze ...... A presto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 06.08.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Emilko tylko pozazdrościć wypoczynku wśród takich krajobrazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2010 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Che questo giorno sia veramente speciale! i swietuj jeszcze ...... A presto! come abbiamo:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 A i zapomniałam dodać, że mają tam najpyszniejsze lody na świecie!!!!!!!!! mniam:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.08.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Lody rewelacja. Pamiętam jak się nimi objadałam. A moja znajoma włoszka specjalnie mnie zabierała do lodziarni, lubiła patrzeć jak z uśmiechem na buzi jak dziecko się obiadałam włoskimi pysznościami. Tęsknię za tymi klimatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2010 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Lody rewelacja. Pamiętam jak się nimi objadałam. A moja znajoma włoszka specjalnie mnie zabierała do lodziarni, lubiła patrzeć jak z uśmiechem na buzi jak dziecko się obiadałam włoskimi pysznościami. Tęsknię za tymi klimatami. Sylwia, nie wszystko stracone!! A w jakim regioniei byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.08.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Na południu, patrząc na mapę w obcasie bucika. A byłam obok miasta Lecce. Piękne okolice i mam nadzieje że znów tam pojadę. A ty gdzie byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2010 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 My bylismy w Toskani, troszke w gore od Pizy. Co tam u Ciebie ciekawego? Lece do Ciebie, moze masz jakies nowe fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.08.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 A u mnie bez większych zmian narazie. Na razie męczymy ogrodzenie. W tym roku większych zmian nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts