oxa 12.04.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Wejdż, obejrzyj, podaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.04.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Podałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 13.04.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaImariusz 13.04.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 strasznie smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 16.04.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Serce boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly13875 21.04.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 O Bozee.. to jest straszneee.!!!!!!!! sama mam psa i nie moge patrzec na ten filmik ;( az sie płakac chce... wszystkie najchetniej bym przygarnela do domu ((((((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka26 06.05.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Aż mi się słabo zrobiło mój pies jest jak członek rodziny i mam świadomość że jego byt zależy tylko ode mnie. Moim zdaniem powinna powstać instytucja taka jak w stanach, która ma prawa jak policja i porządnie wziąć się za karanie osób łamiących prawa zwierząt. Myślałam też że po wejściu do unii prawa zwierząt oraz kontrola narodzin będą bardziej przestrzegane bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.05.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Poryczalam sie .Spojrzalam na moje futerko spiace w swoim lozeczku i zrobilo mi sie bardzo smutno ,ze inne zwierzaki tak strasznie cierpia Od dawna marze o psie i wiem jedno ,kiedy ten dzien nastapi i bede mogla wziac do domu psiaka ,to pojade do schroniska i zaadoptuje pieska ,ktoremu stworze cieply i mily kat ,w ktorym bedzie szczesliwy, najedzony i zniknie strach i smutek z jego oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 06.05.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ja jakbym zobaczył kogos kto tak nieludzko pastwi sie nad pieskami lub innymi zwierzetami to bym normalnie zapie$%&^&%^&%%&ił !!!!!!!!!! one same sie nie obronia, przeciez to my mamy o nie dbac i sznowac bo same sobie rady nie dadza jak sa troszke schorowane itd... a najlepiej kupic dziecku pas/kota/świnke a pozniej po wakacjach lub nawet w trakcie wyrzuci sie/zakopie itd... tak wiele ludzi robi i traktuje zwierzątka !!!! na poczatku rodzice tak robia a pozniej dziecko widzac to wpozniejszym czasie bedzie świadomie lub nieświadomie traktowało swoja zwierzątka !!!!!!!! ja bede od "mąłego" (bo w czerwcu bede TATĄ nie dosłaownie od "amłego" ale od najmłodszych lat) uczył córke ze trzeba dbac i nie mozna krzywdzic zwierzatek wszelkiego rodzaju!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 09.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 13.06.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 straszne oczywiście podaję dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 13.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Dlatego nigdy nie wchodzę na tę część forum muratora, bo jest beznadziejnie dołująca.Spróbowałam po kilku miesiącach i znowu same dramaty czworonogów. Serce mnie boli na samą myśl o tym filmiku, więc nawet go nie obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiunia_259 16.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ale ten film straszny, nie mogę normalnie. Ja mam spasionego kundelka, którego kocham nad życie. Proponuję bardziej optymistyczne filmiki, np. o słodkich szczeniaczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts