pwasylcz 13.04.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Raz kozie śmierć - postanowiłem w końcu założyć komentarze Może będę mógł tu odpowiedzieć na jakieś pytania, poczytać opinie... zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.04.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 czescZ checią bede zaglądac na troszke inny dom. Lubie proste formy.Masz położony neopor na fundamentach? Widze ze warunki gruntowo-wodne też cie nie rozpieszczają. Typowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Bardzo ładny dom. Będę zaglądać. I widzę umiejętności plastyczne - coś, czego mi natura poskąpiła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.04.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Przeczytałam , obejrzałam i podoba mi się. Widzę,że przede mną wpisały się dwie zaprzyjaźnione dusze - nosi nas po tych samych wątkach dziewczyny Jak nadejdzie pora to się uśmiechnę o te namiary na szambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.04.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Przeczytałam , obejrzałam i podoba mi się. Widzę,że przede mną wpisały się dwie zaprzyjaźnione dusze - nosi nas po tych samych wątkach dziewczyny Jak nadejdzie pora to się uśmiechnę o te namiary na szambo Dobros a nie chcesz POśia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.04.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 u nas opcja szambo albo kanaliza. Na POSia juz naszym sąsiadom nie dali zgody Kanaliza będzie mam nadzieję za 3-4 lata , jakoś się dowleczemy na szambie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.04.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 u nas opcja szambo albo kanaliza. Na POSia juz naszym sąsiadom nie dali zgody Kanaliza będzie mam nadzieję za 3-4 lata , jakoś się dowleczemy na szambie a-cha. Mowilas, wypadło mi to z łebka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.04.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 a bo mysi łepek tak jest zapchany info o energooszczędności , że juz na dośkowe szambo miejsca nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwasylcz 13.04.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Na fundamentach styrodur i srednio ciezka izolacja, ale to troche dmuchanie na zimne. Warunki okazaly sie nadspodziewanie dobre - przy wykopie pod szambo ogladalem sobie dokladnie profil glebowy - sam piach i zwir. Choc 200 metrow dalej u sasiada podobno wybilo zrodlo przy kopaniu piwnicy... Witam forumowiczow i forumowiczki Wasze dzienniki tez sledze - poznaje po ikonkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 jak na razie same forumowiczki Ci się tu zleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 25.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 wchodze i wchodze tu... i nie widze nowych zdjec... a zapowiadasz sie naprawde dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwasylcz 26.04.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Cierpliwości Zdjęcia będą, na razie jest tyle prac, że nie nadążam ze wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 25.05.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Bardzo ładna, zadbana budowa. Widać, że inwestor-perfekcjonista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 25.05.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Bardzo mi się podoba bryła Twojego domu. Wiem że nie napiszę nic nowego- w 70 % komentarzy masz tą opinie napisaną, ale powiekszę te liczbę. Będe zagladać do dziennika, bo dom zapowiada sie świetnie.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 27.05.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Podoba sie twoje dzieło. ile izolacji termicznej pod dachem zmiescisz?pokoje nie zrobią sie wtedy za niskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwasylcz 27.05.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzięki za miłe komentarze Paru osobom dom się nie podobał, więc Wasze teksty podtrzymują mnie na duchu Izolacji (raczej styropian - zainspirowały mnie teksty z forum) planuję 12 między krokwie (zostaje 4 na wentylację pod poszyciem) i 10-12 pod. Podłoga podniesie się tylko o ok. 5 cm - wylewka wyrównująca i deski - wygłuszenie planuję pod sufitem. Wysokość będzie wtedy przy ścianie ok. 235, a pod kalenicą 310. Sądzę, że powinno być ok - podobają mi się przytulne pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cekin 03.08.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witaj., bardzo podoba mi sie twoja filozofia budowania, zwlaszcza myslenie o "gonym starzeniu sie" domu. JA co prawda nie planuje budowy domu, zbyt dobrze mieszka mi sie w centrum miasta. Niemniej jednak potrzeba posiadania kawalak zielonego jest silna:-) i mysle o budowie rekreacyjnego domku calorocznego w stylu modern barn, bo mi sie dzialka 40 km od miasta marnuje:-) bede zagladala do Twojego dziennika, wiec prosze uzupelniaj regularnie:-) zafrapowal mnie fragment o przesuwnych okiennicach. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwasylcz 04.08.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam Zycze powodzenia w planach budowlanych. Mi kiedys marzyła sie adaptacja stodoly, ale trudno w Polsce cos znalezc odpowiedniego... O okiennicach juz wkrotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mackoj 05.08.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Oooo! Właśnie! Okiennice mnie też bardzo interesują. Szczególnie, czy masz już wybrane jakieś firmy, które je przygotują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwasylcz 05.08.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ta firma to ja Okiennice beda wlasnego pomyslu, na ramie spawanej w profili aluminiowych, a do tego przerobiony profil od zaluzji metalowych i drewniane listwy... Ja zrobie - beda fotki Ale to dopiero za jakies 2 tygodnie, wiec cierpliwosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts