robi1976 20.07.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 możesz wstawić fotki jak wygląda Twoje dzieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 22.07.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 możesz wstawić fotki jak wygląda Twoje dzieło? jasne że mogę. ale to nie takie bajery jak ma bukalka, zrezygnowałem z Diod ponieważ straszna tandeta te diody, prawdziwa Chińszczyzna. zamontowana jest świetlówka 21W a w płycie wywiercone otworki, jeszcze będę to poprawiał, troszkę mi się nie podoba parę rzeczy, ale wyszło to po obklejeniu materiałem. http://images45.fotosik.pl/167/05f9165adc3db388med.jpg http://images48.fotosik.pl/167/3775af45d6482b44med.jpg http://images46.fotosik.pl/167/ecdc266462072536med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi1976 22.07.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 dzięki wielkie żona mnie męczy o taki sufit i staram się coś wykombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xisio 23.07.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 slawciol nie obraź sie ale dla mnie to wygląda jak by kilku gangsta wpadło z kałachem i ci sufit przestrzelili. Wydaje mi sie ze za duże te dziury troche ;/ Światłowody to podstawa tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 23.07.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 slawciol nie obraź sie ale dla mnie to wygląda jak by kilku gangsta wpadło z kałachem i ci sufit przestrzelili. Wydaje mi sie ze za duże te dziury troche ;/ Światłowody to podstawa tutaj. wiem o tym,tez mi się to nie podoba, ale w rzeczywistości nie są tak duże, wiertło 6mm, tylko materiał rozprasza światło, muszę to poprawić na mniejsze otworki, muszę tez poprawić księżyc, bo kto widział cień księżyca z dziurką poprawię na mniejsze otworki około 80% otworków, resztę zostawię, to jest wersja tańsza niż światłowody w zabudowie jest świetlówka 21W za 25zł, może zmienię na taki z światłowodami, ale w innym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 23.07.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Jak sobie przypomnę .... w zeszłe lato , trzy dni przeciagałem ok 350 światłowodów w zrobionym juz podwieszanym suficie. no ale klientowi sie zachciało , klient nasz pan. na godziny płacił za tę pracę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alvarez 24.07.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 bukalka powiem jedno: efekt niesamowity gdyby nie to, że mój dom to jeden wielki antyk, też pomyślałbym nad tego typu podświetleniem. slawciol też fajnie, ale jakoś tak kolorystyka samego pomieszczenia trochę się gryzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 24.07.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 bukalka ale bajer niema mowy zeby to nie bylo zrobione w moim domu tylko prosze wiecej o szczegoly normalnie cudo gdyby te boki byly biale nie bylo by takiego uroku a tak az mnie powalilo wmorde jeza cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 24.07.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 bukalka powiem jedno: efekt niesamowity gdyby nie to, że mój dom to jeden wielki antyk, też pomyślałbym nad tego typu podświetleniem. slawciol też fajnie, ale jakoś tak kolorystyka samego pomieszczenia trochę się gryzie... pokój córki, jak chce tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 24.07.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Bukalka, generalnie to mnie się takie rzeczy nie podobaja ale u Ciebie to co innego. Wygląda jak lewitujący kamień. Szacun.A tak na marginesie to przypomniały mi się latające materace w teledysku Stevie Wondera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TeeF 27.07.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 powiedz jak to wykonać od strony technicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manhatan17 09.11.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 odświeżam wątek! takie niebo z światłowodów na suficie wygląda bajkowo strasznie mi się podoba i chciałabym mieć takie w swoim salonie i może łazience, ale właśnie jak wygląda sprawa trwałości światłowodów w łazience? wiadomo wilgoć itp. będę wdzięczna za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 10.11.2010 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 a może światłowody??? coś więcej możesz poradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 10.11.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 wpisz w Google światłowody i masz pełno o tym kiedyś gdzies o Tym pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts