Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sypialnia-ocena wystroju,rady

Ineso

Recommended Posts

Po dłuższej przerwie w urządzaniu, postanowiłam wykończyć sypialnię, czytaj kupić łóżko. Wyszło tak, że kupiłam i łóżko i szafę, a co za tym idzie wywaliłam z poprezdniego kompletu komodę i szafę, a zostawiłam biblioteczkę. W sumie pierwotnie myślałam o jej przemalowaniu na biało, ale potem stwierdziłam, że może na zasadzie kontrastu do mebli, a podobieństwa kolorystycznego do paneli zostawić taką? Chyba straciłam już zdolność obiektywnej oceny, więc proszę Was:) I generalnie inne uwagi też mile widziane. Acha, mam zamiar tą biel z oliwką złamać różem brudnym (świeczki, nowa kapa z elementami różowymi).

http://images48.fotosik.pl/103/34145a2713795f76m.jpg'

[/img]

[/img]

http://images48.fotosik.pl/103/34145a2713795f76m.jpg' alt='34145a2713795f76m.jpg'>

Hihi a zastanawiałam się przed zrobieniem zdjęć czy tego książkowego bałaganu nie uprzątnąć, żeby nie odwracał uwagi od meritum. Bo normalnie jest tam większy porządek :) przyznam, że półki lubię ze względu na łatwą dostępność do perfum i rzeczy typu ładowarki do telefonu (w koszyku), krem do rąk, itp. Myślałam o czymś niższym, bo brak miejsca na odstwienie kubka z herbatą, ale z tej białej serii mebli jest tylko mały nakastlik-brzydki. Więc trudno coś będzie innego dopasować (meble są białe ale z widoczną fakturą drewna)-więc znów ten sam dylemat-inny kolor?

wydaje mi się bardzo plastikowy materiał i falbanki nie w moim stylu. Zresztą chyba tej zieleni już zbyt wiele. Pasuje mi tu jakaś biała mięsista delikatnie tłoczona np. z Zara home (kilka razy pokazywana na forum np. w wątku wnętrza w szarościach lub w inspiracjach monah). Na poduszkach nmoże być ciut szarości, ale niekoniecznie.