mario1976 15.04.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 jedyny problem jest taki że mój wykonawca nie chce na flizelinie za bardzo działać poza tym ani knauf ani nida nie podają jej w swoich poradnikach No ale co z tego, że nie podają. Częśc podaje, że styki płyt można robić beztaśmowo...a ja taśmuje wszystko bo w beztasmowe zabawy nie wierzę. A jak chce działać wykonawca ? Jakbym mi ktoś tak standardowo bez umowy na czarno robił to poprosiłbym/kazał by zrobił tak jak proszę. A jak masz umowę, dają Ci gwarancję i zrobią tak, że nie popeka to zasadniczo niech robią jak chcą. A jakie masz płyty tzn. z jaka zakończonymi bokami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.04.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 jeszcze nic nie mam. generalnie raczej staram się najpierw rozeznać a potem kupowac niż na odwrót chciałam knaufa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 15.04.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 jeszcze nic nie mam. generalnie raczej staram się najpierw rozeznać a potem kupowac niż na odwrót chciałam knaufa Pytałem bo nie wszystkie krawędzie lubią siatkę. Bodajże Vario jej nie toleruje o czym czytałem na stronie Rigipsa i mówił o tym Rom-kom (On chyba siatkował ale podwójnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.04.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 widziałam dużo jego prac i wszystkie wyglądały bardzo dobrze. robi głównie suchą zabudowę. i wcale nic źle nie skalkulował bo jeszcze nie zaczął a na kase nie naciskaliśmy. a co Ty dajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalp 16.04.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A ja z innej beczki - na jakiej wysokości macie / wykonujecie strop na poddaszu? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts