alexsoft 15.11.2003 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 Witam! Chciałbym się dowiedzieć jakie formalne warunki muszę spełnić bym mógł przejść z taryfy C11 (prąd "budowlany") na G11 (prąd gospodarczy)....? ZE - Warszawa-Teren (Pruszków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 17.11.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Z tego co wiem, a dowiedziałem się w ZE Wrocław, to musisz mieć budynek odebrany i pozwolenie na użytkowanie, czyli legalnie w nim zamieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 17.11.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 A mnie powiedziano w urzędzie gminy, że nie odbiorą budynku dopóki nie mam prądu "zwykłego" - nie budowlanego. I teraz "na gwałt" załatwiam przyłącze docelowe! Jak to jest z tą kolejnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arsen 17.11.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 U mnie wystarczyło jedno czynne gniazdko w domu i protokół podbity przez wykonawcę instalacji wewnetrznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.11.2003 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 U mnie było identycznie jak u Arsen'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 18.11.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 A mnie powiedziano w urzędzie gminy, że nie odbiorą budynku dopóki nie mam prądu "zwykłego" - nie budowlanego. I teraz "na gwałt" załatwiam przyłącze docelowe! Jak to jest z tą kolejnością? Co innego przyłącze budowlane i docelowe, a co innego taryfa budowlana i zwykła. Ja od początku mam przyłącze docelowe - szafkę w ogrodzeniu z licznikiem - ale taryfę budowlaną. Przejdę na zwykłą dopiero jak dostanę pozwolenie na użytkowanie. Tak więc myślę, że Twojej gminie chodziło o przyłącze docelowe, a nie prąd "zwykły". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.11.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 ZE Łódź wymagał pisemka o oddaniu budynku do użytkowania. Ale widzę, że co kraj to obyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts