zhvir 05.12.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 a mógłbyś pokazać rzut parteru z tymi przeróbkami? bo bardzo jesteśmy ciekawi jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noopik 13.12.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 proszę bardzo, w razie wątpliwości pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek3yy 11.01.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Czy ocieplaliście fundamenty domu w miejscu gdzie jest taras, schody wejściowe i wjazd do garażu ? Czy w garażu i kotłowni ocieplaliście posadzkę? Tak wygląda u mnie budowa na dzień dzisiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazwina 12.01.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Fundamenty domu ocieplałem wszędzie, z garażem to zależy czy bedzie ogrzewany. Ja swój garaż nie będę ogrzewać dlatego styropianu na podłogę nie daje, wykorzystam w ten sposób ciepłotę ziemi i jak będą silne mrozy to może woda w garażu nie zamarznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik1970 13.01.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam,jestem zainteresowany kupnem projektu M110. Chciałbym zobaczyć taki dom na żywo. Czy ktoś posiada taki dom w okolicach Środy Śląskiej,woj Dolnośląskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazwina 13.01.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Ja mam dom m110 stan surowy otwarty kolo Obornik Ślaskich. Jak jesteś zainteresowany szczegóły na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik1970 14.01.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Witam,oczywiście że jestem zainteresowany ,chętnie zobaczymy z żoną wasz dom. Do Obornik mam około 60 km. Może kontakt na I-Mail ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek3yy 14.01.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Kolejne pytanie. Czy skrzynka elektryczna musi być umiejscowiona przy wejściu i ile przewodów zużyliście na prąd i światło? Jaki wychodzi koszt całej elektryki, tj kable skrzynka i bezpieczniki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noopik 15.01.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Mój dom jest nieco przerobiony dzięki czemu moim zdaniem bardziej funkcjonalny, rzut parteru we wcześniejszym poście. Też zapraszam i pozdrawiam. Witam,jestem zainteresowany kupnem projektu M110. Chciałbym zobaczyć taki dom na żywo. Czy ktoś posiada taki dom w okolicach Środy Śląskiej,woj Dolnośląskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosik1970 23.01.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Witam,bardzo dziękuje dla jazwina za możliwość obejrzenia domu .Niema to jak zobaczyć co się będzie budować !!!.Zdecydowaliśmy się z żoną na kupno projektu.Od marca chcemy zebrać chudziak i ruszać z budową .Pozdrawiam wszystkich budujących ten projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QWERTYPL 02.02.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witam. Pytanie? Koszt przybliżenia budowy domku i stanu jak ze zdjęć? Pytanie również do "piekar25" i "zhvir", gdyż mamy tą samą wersję.Dzięki bardzo za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zhvir 03.02.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 koszt budowy domu gotowego do zasiedlenia (bez kosztu działki i bez prac związanych z terenem wokół domu) to w moim przypadku między 320000 a 350000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QWERTYPL 03.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dzięki za info! Tak się zastanawiam, czy ta kwota mi wystarczy na gotowo? Rozumiem, że z materiałem i robocizną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zhvir 03.02.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 tak, z materiałem i robocizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zhvir 07.02.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 połowa nie, ale tak na oko licząc jedna trzecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noopik 26.02.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Od materiałów też bardzo dużo zależy. Jan mam dom powiększony w sumie o 2 metry (1m dom i 1m garaż) na robociznę wydałem na razie około 38tys. a na materiały kolejne 140tys, dużo robię sam. Stan budowy: zamknięty + część elewacji i prawie gotowa elektryka. Dużo zależy od materiałów. Przepraszam że dopiero odpisuje teraz. U mnie jest na etapie zamkniętym z elektryką koszt budowy domu z materialem na dzien dzisiejszy systemem gospodarczym to 97tysiecy. Jutro przyjezdza hydraulik a po swietach przyjezdzaja montowac ogrzewanie Panielami na podczerwień P.S dla zainteresowanych prowadzę bloga na mojabudowa.pl 320 tysiecy?? no tak wyjdzie tylko pewnie polowa tych kosztów to robocizna mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zhvir 19.03.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 ja też nie zrobiłem dwustanowiskowego, ale za to poszerzyłem go o 1,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QWERTYPL 27.04.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Witam. Pogoda się zrobiła to i my ruszyliśmy. Pytanie do forumowiczów. Zastanawiam się nad kominem firmy " Pekabet " może ktoś więcej się wypowiedzieć na temat tej firmy, czy jest mu znana i jak się sprawują? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QWERTYPL 30.04.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Przemyślę i przeanalizuję! Podziękował za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QWERTYPL 23.06.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Witam! Cisza i spokój dominuje na forum:) Zapytanie do wybudowanych już. Czy po wylaniu stropu ponownie kładliście ocieplenie+wylewka, czy też inne jakieś mieliście pomysły? Dziękuję za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts