Jacky40 14.04.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam.Jestem zainteresowany kupnem zagęszczarki i chciałem zapytać jakie polecacie.Cena do 2500 zł.Czy zagęszczarki TRUEMAX TM 10 są dobre?Czy kupić z silnikiem Hondy czy wystarczy z repliką Hondy?Planuje układanie kostek brukowych.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 14.04.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Kup z silnikiem Hondy.Zaprocentuje na przyszłość, zamienniki mają czujnik poziomu oleju, jak padnie to mozesz nie zapalić, a sprawdzić olej to 10 sekund roboty.Polecam firme DROMASZ z Częstochowy,Ja u nich kupiłem z silnikiem Hondy 5,5 KM, wibrator C-80 (mocniejszy) i waga 90 kg. Świetnie pozagęszczałem i wykorzystam ją jeszcze przy domu wiele razy.Zapłaciłem 2250 zł, byłem u nich osobiście, mają wszystkie części zamienne, i na serwisie jest dość majgany chłopaczek, wszystko dobrze wytłumaczy itd.Namiar na firme:http://www.dromasz.com/Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sledz98 15.04.2009 03:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ja używam zagęszczark firmy PROJECT. Bardzo dobre z silnikami hondy, serwis działa wyśmienicie jak musi (a na szczęście nie musi za często). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacky40 15.04.2009 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzięki za namiary firmy Dromasz.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monter_12 29.04.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Hej Ja od kilku lat kupuję sprzęt w firmie DORKAT w Kuj-Pom.Wysyłają i płacę przy odbiorze. Najważniejszą rzeczą jest serwis i dostęp do części,a tam mają wszystko! http://www.zageszczarki.com Bardzo solidny sprzęt,najlepsze ceny w kraju.Inne firmy kupują bezpośrednio od nich i dają jeszcze swoją marżę także warto się tam zgłosić i trochę zaoszczędzić. Kupiłem kilka zagęszczarek i jestem bardzo zadowolony.Był raz problem z linką do gazu ale to była drobnostka. Szczerze polecam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaelplus 07.06.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Witam! Co do zagęszczarek project to jestem negatywnie nastawiony gdyż w swojej firmie miałem 2 i obydwie lubiły nawalć w najmniej oczekiwanym momencie i jak na sprzęt za taką cenę są bardzo niedopracowane. Ja kupuje swój sprzęt zarówno nowy jak i używany w Firmie Szendera, w Ćwiklicach koło Pszczyny. Oni handlują sprzętem nowym jak i używanym, ale także mają wypożyczalnie sprzętu budowlanego i dają możliwosc przed zakupem wypożyczenia sprzętu i przetestowania go zebyś wiedział co kupujesz i mają to fajne że jak kupis zu nich maszynę to za wypożyczenie niepłacisz!! Mają serwis jak i części na miejscu. Ja z tą firmą współpracuje już od dłuższego czasu i na chwilę obecna się niezawiodłem, mam nadzieję ze wspólpraca bedzie sie dalej tak układac, a ceny mają lepsze jak http://www.zagęszczarki.com i przedewszytskim nie robią problemów z uwzględnianiem usterek gwarancyjnych jeśli już takowa sie zdarzy no i mam ich blisko. Ja tam nikogo nie przekonuje zeby kupować tylko u nich ale chcecie to sprawdźcie: http://wypozyczalnia.szendera.home.pl Ja jestem zadowolony narazie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 07.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 a to co? portal ogłoszeniowy sobie z "wymiany..." zrobiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 10.06.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam. Jestem zainteresowany kupnem zagęszczarki i chciałem zapytać jakie polecacie. Cena do 2500 zł.Czy zagęszczarki TRUEMAX TM 10 są dobre?Czy kupić z silnikiem Hondy czy wystarczy z repliką Hondy? Planuje układanie kostek brukowych. Pozdrawiam. Z takich ciekawostek pracowałem kiedyś z pewnymi ludźmi przy układaniu kostki cieżka ale fajna robota, mieliśmy zagęszczarke domowej roboty czyli kawał grubej blachy + silnik elektryczny + wałek z przyspawanym kawałkiem blachy (jakby się to urwało to masakra) więc dla mnie każda profesjonal;anzagęszarka jest dobra a jeśli z silnikiemHondy to bym był pewny jakości. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal2222 07.06.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Witamposiadam zageszczarke gruntu od firmy dro-masz z seri profesjonal line 102kg z silnikiem honda jest to bardzo dobra zageszczarka, nie psuje sie mam ja juz rok czasu i dziala zupelenie bez awari. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek1963 30.07.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 (edytowane) Witam. Jestem zainteresowany kupnem zagęszczarki i chciałem zapytać jakie polecacie. Cena do 2500 zł.Czy zagęszczarki TRUEMAX TM 10 są dobre?Czy kupić z silnikiem Hondy czy wystarczy z repliką Hondy? Planuje układanie kostek brukowych. Pozdrawiam. Ja kupiłem zagęszczarkę firmy SZMID, rok temu a teraz kupiłem drugą i jestem bardzo zadowolony z ich pracy. Jeśli chodzi o silniki to jedną maszynę mam na Hondzie a drugą na replice i obie dobrze pracują, teraz repliki są również bardzo dobre. Z maszynami na szczęście nic się nie dzieje ale jest na nie gwarancja i mają też części zamienne, bo dosłali mi dodatkowy pasek klinowy jak do nich napisałem. pozdrawiam Edytowane 30 Lipca 2014 przez witek1963 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majster3445 03.10.2017 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Dzień dobry,Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem zagęszczarki, szczerze polecam firmę DRO-MASZ.Nie ma sensu kupować używki, psuje się często, naprawa kłopotliwa i nie taka tania.Przerabiałem wszystkie tematy od używek po nowe tzw. firmowe i bardzo drogie.Do podbudowy mam wackera 500 kg, a do kostki używamy od lat 102 kg firmy dro-masz, kupiliśmy też 170 kg z rewersem firmy dromasz i daje rade, ponad rok używamy i to intensywnie i działa bez zarzutu, za 4500 nie kupisz rewersyjnej, która tak dobrze bije.Serwis w firmie dromasz.....taniocha i od reki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 03.10.2017 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Dzień dobry, Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem zagęszczarki, szczerze polecam firmę . Nie ma sensu kupować używki, psuje się często, naprawa kłopotliwa i nie taka tania. Przerabiałem wszystkie tematy od używek po nowe tzw. firmowe i bardzo drogie. Do podbudowy mam wackera 500 kg, a do kostki używamy od lat 102 kg firmy ...., kupiliśmy też 170 kg z rewersem firmy ... i daje rade, ponad rok używamy i to intensywnie i działa bez zarzutu, za 4500 nie kupisz rewersyjnej, która tak dobrze bije. Serwis w firmie .....taniocha i od reki. Dzień dobry - ale kupiłeś z rabatem dla pracowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts