Kalin4 14.04.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam wszystkim od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem 50 m mieszkania.Mam 25 lat i chcailbym urzadzic moje mieszkanko w stylu nowoczesnym ,problem zaczyna sie juz od samego poczatku zamowilem dzwi do pokojów oklejane fornirem wenge i mam ogromny problem z doborem podlogi ,dosyc dlugo sie wachalem z wyborem i wreszcie zamowilem deske barlicecka jesion poniewaz uznalem ze jasny kolor optycznie powiekszy moj 19 metrowy pokoik, jednak ciagle nie jestem zadowolony z tej decyzji bo ta podloga pasuje mi bardziej do wiejskiej chaty niz nowoczesnie urzadzonego mieszkanie .Bardzo prosze o porady jakie podlogi moglbym zastosowac zeby wygladalo to ladnie i nowoczesnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 14.04.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 jesion do wiejskiej chaty ? no nie wiem. Ja mam jesionowy parkiet ( cała góra) i jestem baaaardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 14.04.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 ja do wenge planuję finishparkiet dąb exclusive - też mam zamiar urzadzic mieszkanie nowoczesnie w kolorystyce własnie wenge/czekolada, beż i szarość pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agcho 14.04.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam, a może chodziło o sęki (to w sprawie wiejskiej chaty:)))) , jeśli klon je ma Wydaje mi się, że fajny nowoczesny szyk nadaje parkiet przemysłowy, ale to pewnie wydatek z innej półki Myślę, że nowocześnie wygląda taka podłoga, która ma jak najmniej sęków, ale to tylko moje zdanie Sama planuję właśnie bardzo jaśniutką podłogę, bo schody będę mieć z bardzo jasnej sklejki chyba właśnie klonowej, no i też liczę na optyczne powiększenie przestrzeni. Podawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalin4 14.04.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 No włąsnie to chyba o te seki chodzi i dlatego mi si eto tak kojarzy ,bardzo podobaja mi sie egzotyczne podlogi ale boje sie ze wda wda sie zbyt duzo ciemnego koloru i zrobie "nore" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 14.04.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 jak pisalam wyżej mam jesion, ale bez sęków... sęki do nowoczesnwgo wystroju też mi nie pasują. Co do tego optycznego powiekszenia to raczej na kolor ścian bym stawiała(jasny kolorek). Wg mnie podłogę możesz zrobić jakąś egzotyczną byle nie czarną ale do utrzymania czystości zdecydowanie jasna jest lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts