Gość JANETS 16.11.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Bardzo podoba mi sie ten projekt lecz chciałabym go zobaczyć w rzeczywistości jeżeli ktokolwiek wie o wykonanym już takim projekcie i zgodzi sie na moje odwiedziny proszę o adres i ewentualny termin na obejrzenie domu. Z góry dziękuję Aneta Smoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2003 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Bardzo podoba mi sie ten projekt lecz chciałabym go zobaczyć w rzeczywistości jeżeli ktokolwiek wie o wykonanym już takim projekcie i zgodzi sie na moje odwiedziny proszę o adres i ewentualny termin na obejrzenie domu. Z góry dziękuję Aneta Smoła Mój adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość [email protected] 09.12.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Zbudowałam taki dom (w chwili obecnej stan surowy). Projekt jest doskonały - ładny i funkcjonalny. Mieszkam k/Kielc. Skontaktuj się ze mną. Pozdrowienia - Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr 06.02.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Moi drodzy, Szkoda że nie budujecie w Wielkopolsce. Chętnie też bym zobaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr 09.02.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Inwestorko! Możesz przesłać jakieś zdjęcia na priv'a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts