czopuch 14.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Dzien dobry,Przegladam instrukcje montazu podsufitki firmy Gamrat i zastanowil mnie sposob wykonania polaczenia podsufitki w narozach.Powiedzcie mi prosze, czy do wykonania takiego polaczenia potrzebna jest jotka – jak wskazuje instrukcja czy tez listwa h. Dziekuje za pomoc.http://pwildowicz.w.interii.pl/podbitka/150406251.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 14.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 a może dwie jotki złączone ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 14.04.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Listwa h.http://pwildowicz.w.interii.pl/podbitka/listwa_h.jpgW takim razie do czego sluzy ta listwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 14.04.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 ja tylko gdybałem nie znam się ale z rysunku by tak wynikało, że są to dwie jotki, "h" służy chyba do łączenia paneli z długości, ale jeśli pasuje ti chyba nic nie stoi na przeszkodzie aby ją zastosować? (znowu gdybam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 15.04.2009 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzien dobry, Przegladam instrukcje montazu podsufitki firmy Gamrat i zastanowil mnie sposob wykonania polaczenia podsufitki w narozach. Powiedzcie mi prosze, czy do wykonania takiego polaczenia potrzebna jest jotka – jak wskazuje instrukcja czy tez listwa h. Dziekuje za pomoc. http://pwildowicz.w.interii.pl/podbitka/150406251.jpg tylko i wyłącznie H popołudniu zrobię Ci fotę jak to powinno wyglądać W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 15.04.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dziekuje i czekam niecierpliwie, a czy mozesz mi jeszcze napisac jak to jest robione w szczycie, gdzie stykaja sie plaszczyzny dachu? Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 15.04.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dziekuje i czekam niecierpliwie, a czy mozesz mi jeszcze napisac jak to jest robione w szczycie, gdzie stykaja sie plaszczyzny dachu? Dzieki. nie do końca zrozumiałem , co ma się stykać ? listwe J zakładasz przy ścianie na elewacji z drugiej strony przy pasie rynnowym balach czołowa odpowiednio zagięta - bo po co następne J i lecisz panelami , jam masz szerszy okap ( to stelaż zrób tak , że dodatkowo łata przez środek , żeby się podbitka nie obwisła , na narożnikach dajesz H tak jak sugerowałeś te podójne J co jest wg mnie całkowicie bez sensu bo gorzej wygląda i kosztuje wtedy praktycznie 2 razy tyle , zresztą po to jest to H W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 15.04.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 http://pwildowicz.w.interii.pl/podbitka/styk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 15.04.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 no tego H nie obrobisz , pozostają dwie J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 15.04.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 no tego H nie obrobisz , pozostają dwie JDwie Jotki mocowane pod kątem do siebie, albo i wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 15.04.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Widzę, że jest tutaj kilka osób, co miało trochę styczności z podbitkami plastikowymi. Jak one się sprawują? Podobno strzelają jak się nagrzewają i stygną. Na prawdę to tak słychać? Odbarwianie się kolorów rozumiem na takim samym poziomie jak rynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 15.04.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Widzę, że jest tutaj kilka osób, co miało trochę styczności z podbitkami plastikowymi. Jak one się sprawują? Podobno strzelają jak się nagrzewają i stygną. Na prawdę to tak słychać? Odbarwianie się kolorów rozumiem na takim samym poziomie jak rynny? o PCV na desce czołowej raczej zapomnij jedyne wytrzymałe rozwiązanie to blacha lub osb,styro,tynk niestety tak jak nie widziałem terrivy bez rys tak nie widziałem nie odbarwionych paneli z czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts