adamp102 14.04.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Poszukuję doświadczonego wykonawcy schodów betonowych. Lokalizacja inwestycji: Wrocław (Widawa), rozpoczęcie realizacji - bezzwłocznie (chciałbym wylewać łącznie strop i schody z jednej pompy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 04.05.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Poszukuję doświadczonego wykonawcy schodów betonowych. Lokalizacja inwestycji: Wrocław (Widawa), rozpoczęcie realizacji - bezzwłocznie (chciałbym wylewać łącznie strop i schody z jednej pompy). Murarz sprawdzony u mnie i u SPENCERA, u mnie robił 2 stropy (dosyć skomplikowane) i dwie szt. schodów lanych. schody mają bardzo wygodny "rytm" . na priva wysyłam namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majsterbud 26.07.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts