jolana 16.11.2003 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Męczyłam się z tym od lipca i dopiero dzisiaj udało mi się zamieścić zdjecia mojego domu na onecie. Od razu się nimi z wami dzielę, choć za chwilę dopiero okaże się, czy nie pochawliłam sie swoimi (wątpliwymi) umiejętnościami obsługi internetu za wcześnie. Przepraszam, zdjęcia są nieaktualne, gdzieś z czerwca 2003, ale jak tylko wywołam film, który ostatnio napstrykałam, to dołączę następne. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=9500&grupa=0&kat=2&a=jolaigrzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia_i_juz 16.11.2003 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Podalas chyba przez pomylke nie ten link. Chyba ten bedzie dobry )) http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=9500&grupa=0&kat=2&a=jolaigrzes Z niecierpliwoscia czekam na kolejne zdjecia pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.11.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Jolana nareszcie kawałek chałupki.....jaki jest stan teraz??? ja jakos nie umiem zmniejszyc fotek...wiec nie moge uzupełnic albumu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota619 20.11.2003 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Hej, jolana!Choć juz zrezygnowałam z tego projektu (bo jednak musze wybrac jeszcze cos tanszego...) to wciąż mam do niego słabość...Twój domek jest super!!! Troszkę zmodyfikowaliście oryginał jak widzę, ale pieknie.Koniecznie dodaj następne zdjęcia - bardzo jestem ciekawa.pozdrawiamdorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.12.2003 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Hej Jolana ! Domek swietny mam nadzieje ze kiedys uda mi sie go zobaczyc na zywo. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 09.12.2003 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Dzięki za ciepłe słowa Niestety ostatnio z mężem chorowaliśmy, więc film z kolejnymi zdjęciami nadal nie wywołany... A zrobiłam już trochę zdjęć w środku , bo i jest już co pokazać. Jak tylko umieszczę w albumie, dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.12.2003 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 B. ładna no i sporawa chałupka.Czekam na dalsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 18.12.2003 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Podobają mi się takie duże... ze skośnymi dachami... ŁADNY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 19.12.2003 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Zgodnie z obietnicą, dołączyłam wreszcie kilka następnych zdjęć Widać już kolorek elewacji (będzie jeszcze malowana na wiosnę), sa też zdjęcia schodów i górnej łazienki. Ech, żeby tak już móc mieszkać... A swoją drogą widok domku jest mylący, bo to wcale nie duży dom, zaledwie 110 m2 pow. użytkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.12.2003 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2003 Jolana bardzo ladnie chyba musze kiedys przyjechac i obejrzec to na zywo.Pozdrawiam goraco wesolych swiat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 11.01.2004 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 Widzę, że wielu z was ogląda mój domek, ale nic nie chcecie pisać o nim. Jest o tyle nietypowy, że ani parterowy, ani z użytkowym poddaszem. Pełne piętro plus strych Właśnie dzisiaj dodałam do albumu kolejne zdjęcia, tym razem dolnej łazienki, namiastki kominka i właśnie tego strychu No i oczywiscie "budowlanej" choinki, która teraz stanie na górnym tarasie, a wiosną zostanie posadzona w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.01.2004 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Jolana - twoj domek bardzo mi sie podoba Bardzo ladny i rzeczywiscie robi wrazenie duzego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
velde 13.01.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 nie obrazisz się jak zapytam ile cię ten domek kosztował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts