Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom jolany

Recommended Posts

Męczyłam się z tym od lipca :oops: :oops: i dopiero dzisiaj udało mi się zamieścić zdjecia mojego domu na onecie. Od razu się nimi z wami dzielę, choć za chwilę dopiero okaże się, czy nie pochawliłam sie swoimi (wątpliwymi) umiejętnościami obsługi internetu za wcześnie.

Przepraszam, zdjęcia są nieaktualne, gdzieś z czerwca 2003, ale jak tylko wywołam film, który ostatnio napstrykałam, to dołączę następne.

http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=9500&grupa=0&kat=2&a=jolaigrzes

Hej, jolana!

Choć juz zrezygnowałam z tego projektu (bo jednak musze wybrac jeszcze cos tanszego...) to wciąż mam do niego słabość...

Twój domek jest super!!! Troszkę zmodyfikowaliście oryginał jak widzę, ale pieknie.

Koniecznie dodaj następne zdjęcia - bardzo jestem ciekawa.

pozdrawiam

dorota.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Zgodnie z obietnicą, dołączyłam wreszcie kilka następnych zdjęć :D

Widać już kolorek elewacji (będzie jeszcze malowana na wiosnę), sa też zdjęcia schodów i górnej łazienki. Ech, żeby tak już móc mieszkać...

A swoją drogą widok domku jest mylący, bo to wcale nie duży dom, zaledwie 110 m2 pow. użytkowej :wink:

• 3 weeks później...

Widzę, że wielu z was ogląda mój domek, ale nic nie chcecie pisać o nim. Jest o tyle nietypowy, że ani parterowy, ani z użytkowym poddaszem. Pełne piętro plus strych :lol:

Właśnie dzisiaj dodałam do albumu kolejne zdjęcia, tym razem dolnej łazienki, namiastki kominka i właśnie tego strychu :) No i oczywiscie "budowlanej" choinki, która teraz stanie na górnym tarasie, a wiosną zostanie posadzona w ogródku 8)