izabelam78 15.04.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Muchy mnie "zjedzą":(( Znalazłam na allergo odstraszacz ultradźwiękowy- czy takie "cudo" działa, czy to tylko strata pieniędzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 15.04.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Muchy mnie "zjedzą":(( Znalazłam na allergo odstraszacz ultradźwiękowy- czy takie "cudo" działa, czy to tylko strata pieniędzy?? Nie wiem, czy działa, ale gdyby było to takie proste to chyba nikt by nie używał lepów, trutek, chemicznych odstaraszaczy, klapek itp. Gdyby zadziałało to daj znać .Z chęcią skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 15.04.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Muchy mnie "zjedzą":(( Znalazłam na allergo odstraszacz ultradźwiękowy- czy takie "cudo" działa, czy to tylko strata pieniędzy?? ...a duże toto? można tym trafić w muchę? czy faktycznie tylko odstraszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 15.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Muchy mnie "zjedzą":(( Znalazłam na allergo odstraszacz ultradźwiękowy- czy takie "cudo" działa, czy to tylko strata pieniędzy?? ...a duże toto? można tym trafić w muchę? czy faktycznie tylko odstraszyć? To chyba to: http://www.allegro.pl/item605236644_odstraszacz_szkodnikow_komary_muchy_myszy_szczury.html Odstrasza myszy i szczury, a nieszkodliwy dla zwierzątek domowych Do zakresu działania brakło mi tylko duchów i teściowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts